مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت:

عرضه انگور بیضاء به بازار تا پایان آبان‌ماه/ صادرات کشمش شهرستان ۳ برابر شد

در سال جاری بیش از 300 تن کشمش مرغوب به شیوه سنتی در این شهرستان تولید می شود و علاوه بر بازارهای داخلی به کشورهای حوزه خلیج فارس، افغانستان و پاکستان صادر می شود.

به گزارش اول فارس به نقل از جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی با بیان اینکه برداشت انگور از تاکستان‌های این شهرستان از اواخر تیرماه آغاز شده است اضافه کرد: عرضه محصول این باغ‌ها به بازار تا پایان آبان‌ماه ادامه خواهد داشت.
او تصریح کرد: زمان مناسب برداشت انگور برای تهیه کشمش از ابتدای شهریورماه شروع می‌شود.

عرضه انگور بیضاء به بازار تا پایان آبان‌ماه/ صادرات کشمش شهرستان 3 برابر شد
مویدی عنوان کرد: به دلیل قیمت بالای خرید کشمش، تولید و صادرات کشمش امسال نسبت به سال قبل افزایش سه برابری دارد.
به گفته وی؛ سطح باغ های انگور این شهرستان یک هزار و ۶۰۰ هکتار است.
این مقام مسئول پیش بینی کرد: از سطح این تاکستانها، به میزان ۲۴ هزار تن انگور از ارقام ریش بابا، عسکری، سمرقندی، نیریزی و رطبی برداشت شود.

عرضه انگور بیضاء به بازار تا پایان آبان‌ماه/ صادرات کشمش شهرستان 3 برابر شد

او اظهار کرد: ۵۰ درصد انگور تولیدی بصورت تازه خوری، ۲۰ درصد محصول برداشت شده تحویل کارخانه های تولید آبمیوه صنعتی و ۳۰ درصد به شکل کشمش، مویز، آبغوره، غوره خشک، پودر غوره، ترشی غوره، سرکه و شیره انگور، مصرف می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا توضیح داد: انگور محصولی کم آب بر و پر محصول است و با توجه به شرایط اقلیمی مناسب این شهرستان انگور تولیدی از میزان قند بالایی برخوردار است و دارای طعم، کیفیت و بازار پسندی مطلوبی است.

چگونه ارده اصل و با کیفیت را تشخیص دهیم؟

مطالب مرتبط

۴ روش تهیه مویز یا کشمش ارگانیک بدون تیزاب در خانه

بهره برداری از نخستین واحد پرورش بز مورسیا در بیضا

برداشت گردو در بیضا ۲۰ درصد افزایش یافت

نظرات