تیتر اولشهروند

بعد از ورود به لینک‌های جعلی فورا این کارها را انجام دهید

به گزارش اول فارس ، حمله‌های هوشمندانه و سایبری برای تخلیه اطلاعات مهم شخصی یا سازمانی، فیشینگ گفته می‌شود. بدون شک بهترین راه برای جلوگیری از حمله فیشینگ این است که روی لینک‌های ناشناس کلیک نکنید. با این حال، همان‌طور که حملات سایبری هر روزه به واسطه تکنولوژی پیشرفت می‌کنند، محافظت از اطلاعات الکترونیکی هم سخت‌تر می‌شود.

کلاهبرداران سایبری از عدم آگاهی بسیاری از کاربران استفاده کرده و با شگردهای جدید سعی بر فریب کاربران و سرقت اطلاعات حساب بانکی آن داشته و در جدیدترین شیوه‌های کلاه‌برداری با ارسال پیامک‌های حاوی لینک‌های جعلی در این خصوص اقدام می‌کنند.

اداره آموزش همگانی معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان فارس اعلام کرد در صورتی که به اشتباه روی لینکی کلیک کردید و از این اتفاق وحشت‌زده هستید، اقداماتی را که پلیس فتا توصیه کرده است، انجام دهید.

چه اقداماتی باید بعد از ورود به لینک‌های جعلی انجام دهید؟

تلفن همراه خود را در حالت آفلاین (بدون آنتن) قرار دهید و بدافزار نصب شده را شناسایی و حذف کنید.
از طریق همراه بانک، اینترنت بانک، مراجعه به عابر بانک و یا شعب بانک حساب خود را مسدود کنید.
ز طریق همراه بانک و یا اینترنت بانک حساب واریزی مقصد را شناسایی و با شماره پلیس فتا ۰۹۶۳۸۰ تماس بگیرد و موضوع را گزارش کنید.
در صورت ارسال پیامک حاوی لینک فیشینگ برای مخاطبین، موضوع را (جعلی بودن لینک ارسال شده) از طریق پیامک به اطلاع آن‌ها برسانید.
در نهایت با مراجعه به شعب بانک و دریافت پرینت حساب به دفاتر خدمات قضایی محل سکونت مراجعه کنید و مستندات لازم را ارائه و شکوائیه‌ای در خصوص جرم صورت گرفته ثبت کنید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا