• 08 / اردیبهشت 1402 / 17:48
  • شناسه خبر : 110250
  • منبع خبر: ایرنا

جریمه یک میلیون تومانی برای رانندگان از راه رسید !

جانشین رئیس پلیس راهور از افزایش تا ۳۰۰ درصدی جرایم تخلفات رانندگی خبر داد و گفت: جریمه عبور از چراغ به یک میلیون تومان خواهد رسید.

به گزارش اول فارس، سردار سیدتیمور حسینی ظهر روز سه شنبه در گفت و گویی اعلام کرد: سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، تجاوز به سمت چپ، حرکات مارپیچ و رانندگی در حالت مستی از تخلفات رانندگی حادثه ساز هستند که پیشنهاد افزایش این جرایم را از طریق وزارت دادگستری ارائه کرده‌ایم و این موضوع در هیأت دولت مطرح می‌شود.

این مقام انتظامی بر لزوم افزایش جرایم رانندگی برای بازدارندگی تخلفات تاکید کرد و گفت: پلیس راهور پیشنهاد داده است جرایم رانندگی چند برابر شود و این افزایش بالای ۲۰۰ تا ۳۰۰ درصد پیش‌بینی می‌شود.

سردار حسینی افزایش جریمه تخلفات حادثه‌ساز را الزامی دانست و افزود: جرایم باید بتواند بازدارندگی ایجاد کند و فلسفه جریمه، ایجاد بازدارندگی آن است.

به گفته وی، اگر هزینه جرم پایین باشد و فرد هزینه فایده کند، گاهی آن را انجام می‌دهد؛ بنابراین برای افزایش بازدارندگی از تخلفات لازم است جرایم رانندگی افزایش یابد.

بیشتر بخوانید:

جریمه جدید برای خودروها توسط دوربین‌های ترافیکی !
جدیدترین جریمه برای خودروها در شیراز که باید حواستان باشد !
جریمه جدید برای خودروها در شیراز توسط دوربین ها از ۲۰ فروردین ۱۴۰۲

ثبت دیدگاه

  • زهرا

    تاریخ : ۸ - اردیبهشت - ۱۴۰۲

    سلام طرح پلیس اداره راهنمایی رانندگی ریخته بابک میلیونی فکرخوبیست تاتصادف کمترشود


  • ممد

    تاریخ : ۸ - اردیبهشت - ۱۴۰۲

    جبران کسر بودجه فراجا در سال مهار تورم با ۳۰۰ در صد افزایش جریمه. خدا خودش رحممون کنه امسال.