بهترین غذا‌های گیاهی جایگزین گوشت

بهترین غذا‌های گیاهی جایگزین گوشت

به گزارش  اول فارس ، حتی اگر برنامه‌ای برای گیاهخواری ندارید، پس از تعطیلات، تمایل به استراحت دادن به دستگاه گوارش هستید. با وجود این واقعیت که گوشت از نظر محتوای چربی و کالری متفاوت است، در هر صورت، هضم این نوع پروتئین حیوانی دشوار است. در این ۵ گزینه خوشمزه ماده‌ای وجود دارد که گیرنده‌ها […]

به گزارش  اول فارس ، حتی اگر برنامه‌ای برای گیاهخواری ندارید، پس از تعطیلات، تمایل به استراحت دادن به دستگاه گوارش هستید. با وجود این واقعیت که گوشت از نظر محتوای چربی و کالری متفاوت است، در هر صورت، هضم این نوع پروتئین حیوانی دشوار است.
در این ۵ گزینه خوشمزه ماده‌ای وجود دارد که گیرنده‌ها به مغز می‌گویند شما گوشت می‌خورید، اما بدن پروتئین با کیفیت بالا و به راحتی قابل هضم دریافت می‌کند.
۱. عدس با پیاز قهوه‌ای و طلایی شده
این غذای ارزان قیمت که تهیه آن بسیار آسان است، توسط زنان ایرانی در آشپزی بسیار استفاده می‌شود. تنها مشکل این است که شما باید عدس را یک شب خیس کنید. به هر حال، خیساندن فقط به منظور شستشوی اسید فیتیک موجود در حبوبات و ایجاد سنگینی در معده و نفخ شکم ضروری است. بعد از خیس شدن در طول شب، عدس در مدت ۲۰-۳۰ دقیقه می‌پزد (معمولا عدس پخته در فریزر دارم) و به یک ظرف خوشمزه و سبک تبدیل می‌شود؛ و اگر مایه پوره را درون تابه‌ای با پیاز از قبل تفت داده شده قرار دهید و ادویه‌های مورد علاقه خود را اضافه کنید، این غذا حتی در بین گوشت خواران مورد پسند قرار می‌گیرد.
۲. ماهی تن
حتی دوستداران گوشت قرمز کاملاً آموزش دیده نیز می‌توانند طعم ماهی تن را با گوشت گاو اشتباه بگیرند. اما، مانند بسیاری دیگر از غذا‌های دریایی، ماهی تن از گوشت بهتر عمل می‌کند: HDL (لیپوپروتئین با چگالی بالا یا کلسترول خوب)، در هنگام هضم، دستگاه گوارش بار کمتری دارد، رژیم غذایی (فیله پخته یا حتی ماهی کنسرو شده فقط ۱۰۰ کیلوکالری است) / ۱۰۰ گرم) در عکس بالا، کوکو کنسرو ماهی تن وجود دارد که هر گوشت خواری را گول می‌زند. شما به ۶۰۰ گرم کنسرو تن ماهی، جعفری، ۱ سفید تخم مرغ، ۲ عدد پیاز، ۱ حبه سیر نیاز خواهید داشت. همه چیز را خرد کنید، مخلوط کنید، از مخلوط کتلت درست کنید و در روغن زیتون با حرارت کم تفت دهید.
بیشتر بخوانید:
# ۵ غذای بدون گوشت مشهور و محبوب ایرانی
# طرز تهیه پلو ماش ایرانی بدون گوشت و مرغ
۳. نخود
نخود حبوباتی است که پروتئین بسیار بالایی دارد. می‌توانید کتلت را از نخود پخته تهیه کنید. این کار به شرح زیر انجام می‌شود: نخود در یک آسیاب قهوه یا در یک وسیله آشپزخانه دیگر مطابق حالت پودری چرخ می‌شود. تخم مرغ و ادویه اضافه شود و کتلت‌ها در روغن سرخ شوند. اگر این غذا را به کسی بدهید که نمی‌داند از چه چیزی درست شده است، به احتمال زیاد فرد می‌گوید کتلت از مرغ چرخ کرده با افزودن نان سفید تهیه شده است.
۴. سویا
جایگزین بعدی گوشت سویا است. امروز در هر سوپرمارکت بزرگ می‌توانید یک محصول تمام شده به نام سویا خریداری کنید. کسانی که سویا را امتحان کرده اند ادعا می‌کنند که طعم و مزه در واقع بسیار شبیه گوشت است. علاوه بر این، در اینجا این نظر شروع به اشتراک می‌کند: برای برخی، کوکوی سویا شبیه گوشت گاو است، برای برخی دیگر – مرغ.
۵. رشته فرنگی مارچوبه‌ای
محصول بعدی به اصطلاح رشته فرنگی محصول سویا است. این را می‌توان در هر سوپرمارکت خریداری کرد. از لحاظ ظاهری و طعم و مزه به طرز شگفت انگیزی شبیه مرغ سفید است؛ بنابراین، خیلی راحت می‌توان آن را به عنوان مرغ مطابق با دستور العمل‌های ویژه شرقی طبخ کرد. ذکر مارچوبه در نام محصول کاملاً با واقعیت ارتباط ندارد، زیرا هنوز نودل است. اما، با این وجود، طعم این محصول مانند مارچوبه و گوشت سفید مرغ است.
مطالب مرتبط

بهترین زمان نمک زدن به مواد غذایی پیش ، در حین یا پس از پختن

طرز تهیه صیادیه السمک عربی با طعمی فوق العاده خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه ۲۸ کیک، نوشیدنی ، دسر و تنقلات که با توت فرنگی درست کنید

نظرات

  • مرضیه

    تاریخ : ۳ - اردیبهشت - ۱۴۰۰

    خدارا شکر از گوشت به سویا و عدس و نخود خوردن رسیدیم…..اما بچه های مسئولان در قصر زندگی کنند وخاویار بخورند.