خبر اولشهروند

بوی نارضایتی در بازار پروتئین شیراز؛ چالش‌های تهویه و سروصدا یک ماه پس از تعطیلی دروازه کازرون و انتقال کسبه

با گذشت یک ماه از جابه‌جایی تاریخی ماهی‌فروشان، مرغ‌فروشان و میوه‌فروشان دروازه کازرون شیراز به «بازار پروتئین»، گرچه بی‌نظمی، آلودگی و ترافیک از خیابان‌های قدیمی رخت بربسته و نظم نسبی در مجتمع جدید حاکم شده است، اما نارضایتی کسبه و خریداران از نقص سیستم تهویه، بوی نامطبوع و سروصدای بیش از حد، چالش‌هایی را در مسیر تکمیل این ساماندهی ایجاد کرده که نیازمند توجه فوری مسئولان شهری است.

به گزارش اول فارس، با گذشت زمان، ازدحام خودروها، آلودگی، بوی ناخوشایند و نبود زیرساخت‌های مناسب بهداشتی، نفس بازار را گرفت. خیابان‌هایی که روزگاری پر از شور خرید و رفت‌وآمد بودند، به شلوغی و بی‌نظمی کشیده شدند.

دیگر نه مغازه‌داران دل و دماغ سابق را داشتند، نه رهگذران از عبور از این مسیر لذت می‌بردند. همین مشکلات، زنگ خطر ساماندهی و جابه‌جایی کسبه را به صدا درآورد و سرانجام تصمیم گرفته شد بازار قدیمی دروازه کازرون به مکانی دیگر منتقل شود.

این تصمیم با ساخت مجتمع جدیدی در روبه‌روی بازار قدیم عملی شد؛ بازاری مدرن با زیرساخت‌های بهداشتی و طراحی به‌روز که امروز با نام بازار پروتئین شیراز شناخته می‌شود. شاید کمتر کسی روزی تصور می‌کرد که تمامی صنوف پروتئین و میوه‌فروشان دروازه کازرون، روزی در چنین مجتمع لوکسی مستقر شوند.

اکنون نزدیک به یک ماه از انتقال همیشگی کسبه دروازه کازرون به بازار پروتئین می‌گذرد. در حالی‌که خیابان‌های قدیمی در سکوتی عجیب فرو رفته‌اند، بساط ماهی و میوه از پیاده‌روها جمع شده و جای خود را به بازار سرپوشیده‌ای داده‌اند که نظم و بهداشت در آن حرف اول را می‌زند.

اما این انتقال بی‌چالش هم نبوده است؛ هنوز در گوشه‌هایی از پارکینگ بوی نامطبوع و آثار شیرابه‌ها به چشم می‌خورد. برخی غرفه‌ها همچنان تعطیل هستند و صدای بازارگرمی کسبه، در فضای سرپوشیده و بسته، بیش از حد انتظار به گوش می‌رسد.

یکی از کسبه بازار پروتئین در گفت‌وگو با خبرنگار ما می گوید: فضای جدید از نظر ظاهر بهتر است، اما بوی ماهی و شیرابه‌ها هنوز در بعضی قسمت‌ها آزاردهنده است. تهویه درست کار نمی‌کند و گاهی مجبوریم در را باز بگذاریم تا هوا عوض شود.

یکی دیگر از فروشندگان نیز عنوان می کند:  بازار هنوز کامل نشده و سیستم تهویه در بعضی راهروها فعال نیست. این موضوع باعث می‌شود بوی ماهی و مرغ در فضا بماند و شرایط برای مشتریان و فروشندگان سخت شود.

در همین حال، برخی خریداران نیز نسبت به سروصدای زیاد و شلوغی در فضای سرپوشیده بازار گلایه دارند. یکی از شهروندان می گوید: با اینکه بازار تمیزتر و منظم‌تر از گذشته است، اما سر و صدای بلند فروشندگان و انعکاس صدا در محیط بسته، آرامش خرید را از بین برده است.

در میان راهروها، تعدادی از ماهی‌فروشان همچنان به سبک قدیمی با آب‌پاشی روی ماهی و میگوها، مسیر را لغزان کرده‌اند و برخی میوه‌فروشان هنوز اجازه دست‌چین کردن میوه را به مشتریان نمی‌دهند.

تصمیم برای تعطیلی بازار قدیمی، ریشه در مشکلاتی چون ترافیک سنگین، بوی نامطبوع، کمبود فضای پارکینگ، ضعف در رعایت اصول بهداشتی و نازیبایی شهری داشت. با وجود مقاومت اولیه کسبه، سرانجام با مصوبه شورای تأمین استان، فعالیت صنوف در این محور به‌صورت موقت متوقف و بازار دروازه کازرون تعطیل شد.

ساختمان مجموعه بازار پروتئین ده سال به صورت متروکه بود

رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به ساماندهی دروازه کازرون در سه بخش اصلی می‌گوید: این بخش  شامل تکمیل ساختمان بازارچه پروتئین، انتقال کسبه و بهسازی زیرساخت‌ها  بوده است که با هدف ارتقای بهداشت محیط، بهبود وضعیت معیشتی کسبه و آماده‌سازی محور دروازه کازرون برای تبدیل به یک محور گردشگری در حال اجراست.

مسعود زارعی  با اشاره به اینکه ساختمان مجموعه بازار پروتئین بیش از ده سال به صورت متروکه رها شده بود، عنوان می کند: در کمیسیون تصمیم گرفته شد که اولویت نخست، تکمیل این ساختمان باشد چرا که پیش‌تر هزینه قابل توجهی برای آن صرف شده بود و در نهایت این ساختمان در نهایت تکمیل شد و به بهره‌برداری رسید.

وی درباره بخش دوم طرح ساماندهی دروازه کازرون ادامه می دهد: موضوع انتقال کسبه، به‌ویژه ماهی‌فروشان و سبزی‌فروشان، از دیگر محورهای اصلی این طرح بود که در ابتدا با مقاومت‌هایی روبه‌رو شد، اما در نهایت با همکاری شورای تأمین استان، اصناف و خود کسبه، این جابه‌جایی انجام شد و هم‌اکنون حدود ۹۰ درصد آن به سرانجام رسیده است.

به گفته رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست، انتقال کسبه به مکان جدید در فضایی بهداشتی صورت گرفته است، چرا که محیط قبلی به دلیل نبود زیرساخت‌های لازم و رعایت نشدن اصول بهداشتی، شرایط فعالیت مناسب نداشت.

وی تأکید می کند که این انتقال به‌هیچ‌وجه با هدف تملک انجام نشده و کسبه آسیب‌پذیر نیز مورد حمایت قرار گرفته‌اند.

زارعی ادامه می دهد: پس از این جابه‌جایی، موضوعاتی مانند تهویه، زیرساخت‌ها و تأسیسات بازارچه باید در قالب برنامه‌ای زمان‌بندی‌شده تکمیل شود تا بوی نامطبوع موجود با نصب سیستم‌های تهویه مناسب برطرف شود. این تصمیم در کمیسیون اتخاذ شده و معاونت فنی و عمرانی شهرداری مأمور اجرای آن است.

ساماندهی دروازه کازرون مربوط به مصوبه کمیسیون ماده پنج است

وی درباره مدیریت جدید دروازه کازرون می گوید: بهره‌برداری از این مجتمع اکنون به صورت جدید انجام می‌شود. بهره‌بردار تازه مجموعه مغازه‌ها را از شهرداری در قالب قرارداد دریافت کرده و با کسبه قرارداد می‌بندد. بر اساس برنامه‌ زمان‌بندی مشخص، ایرادات گذشته برطرف خواهد شد.

زارعی بخش دیگری از ساماندهی دروازه کازرون را مربوط به مصوبه کمیسیون ماده پنج دانست: این مصوبه ابلاغ شده و بر اساس آن، کسبه‌ای که امکان فعالیت در این محدوده را ندارند، شناسایی شده‌اند. گروه‌هایی مانند ماهی‌فروشان، پروتئین‌فروشان و میوه‌فروشان دیگر نمی‌توانند در این محدوده باقی بمانند.

وی ادامه می دهد: با توجه به اینکه ایستگاه قطار شهری در این منطقه در حال تکمیل است و طرح جامع و تفصیلی شهر نیز در حال اجراست، اجرای کامل طرح ممکن است زمان‌بر باشد. با این حال، کسبه‌ای که مغازه‌هایشان پلمب شده است می‌توانند با مراجعه به اتاق اصناف و شهرداری منطقه ۸ برای دریافت پروانه جدید اقدام کنند البته این پروانه شامل پروتئین‌فروشان و میوه‌فروشان نمی‌شود.

زارعی تأکید می کند: با توجه به اینکه دروازه کازرون قرار است به محور گردشگری تبدیل شود، توصیه می‌شود کسبه‌ای در این محدوده مستقر شوند که در حوزه صنایع دستی، سوغات  شیراز و فعالیت‌های گردشگری فعالیت کنند. این رویکرد موجب رونق اقتصادی و فرهنگی منطقه خواهد شد.

وی همچنین می‌گوید: مسیر امامزاده در این طرح به عنوان بخش مکمل محور گردشگری مشخص شده و فعالیت مشاغل مرتبط با گردشگری در این محور دنبال می‌شود.

رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای شهر شیراز در پایان درباره وضعیت هایپر موجود در بالای بازار پروتئین توضیح می دهد: فضای در نظر گرفته‌شده برای هایپر هیچگونه مشکل یا عدم تناسبی با طرح ندارد و اگر مردم از بوی نامطبوع گلایه دارند، با نصب سیستم‌های تهویه جدید و تغییرات احتمالی در محل استقرار بخشی از پروتئین‌فروشان، این مشکل برطرف خواهد شد.

این گزارش حاکی است کاهش بوی نامطبوع، جمع‌آوری زباله‌های پراکنده، کاهش ترافیک در محدوده دروازه کازرون و بهبود سیمای شهری از جمله اهداف اصلی طرح انتقال کسبه این بازار قدیمی به بازار پروتئین عنوان شده است.منبع: ایلنا

شما هم نظرتان را بنویسید تا منتشر کنیم

نوشته های مشابه

‫۴۹ دیدگاه ها

  1. من دو بار تو عمرم خرید کردم دیگه پام اونجا نگذاشتم بار دومم مجبور بودم عجله داشتم و مسیرم از اونور بود واقعا بعضی ها از شلوغی و کثافت و ترافیک و اخلاق فروشنده ها و …خوششون میاد!!!

  2. تمام نظرها رو که خوندم مردم همه از رفتار بد فروشنده ها ناراضی و ناراحت بودند واقعا بهتر نیست لااقل یکماه از مغازه های محل خود خرید کنیم ‌.

  3. این دروازه ای ها تقصیری ندارن … هستن که قلدری میکنن یا .. یا .. هستن اصلا خودتون ناراحت نکنید بنظر من برید تو محل خودتون اجناسی که میخواین رو کیلو ۳۰تومن گرون تر بخرید بع مدت دو ماه تا اینا آدم بشن ز..

  4. با درود
    مکان قدیمی کسبه ماهی فروشان و میوه و تره بار را میتوان بازسازی کرد جهت عبور و مرور وسایط نقلیه از زیر گذر استفاده کرد همانند زیرگذر کریمخان زند و یا پل هوای استفاده شود تا مشکل ترافیک حل گردد

  5. این طرح صرفا جهت کرایه دادن مغازه های مجموعه بوده وبدون هیچ زیر ساختی بازارچه سنتی که میتونست با کمی تغیرات جاذبه گردشگری باشه رو نابود کرد

  6. جایی که قرار است ماهی بفروش برسد بهتر بود کف با شبکه های ریز فلزی پوشیده میشد نه موزاییک …تا هم اب جمع نشود و هم باعث لیز خردن نباشد.

  7. باید کف مکانی که قرار است ماهی بفروش برسد شبکه های فلزی ریز گذاشته میشد تاهم اب جمع نشود و هم باعث لیز خردن نباشد

  8. بهترین راه اینه که بازار پروتئین و میوه بصورت موقت در محل جدید باشه و بازار قدیمی بصورت کامل بهداشتی و رو باز بازسازی بشه و مجدد به بازار قدیمی برگردند این جای جدید اصلن مناسب این فعالیت برای مدت طولانی و همیشگی نیست‌

  9. دوستان عزیز خدا وکیل خیلی خیلی مراقب کاسبان باشید چند بار سرم آمد کم فروشی میکنن ترازو که نگاه میکنی میبینی اون وزنی که گفتی درسته ولی جای دیگه میکشی میبینی کم تراز چیزی که اون کشید هست مخصوصا مخصوصا بسات فروشان بزرگ راها پولی که به زحمت به دست میاد

  10. دوستان عزیز خدا وکیل خیلی خیلی مراقب کاسبان باشید چند بار سرم آمد کم فروشی میکنن ترازو که نگاه میکنی میبینی اون وزنی که گفتی درسته ولی جای دیگه میکشی میبینی کم تراز چیزی که اون کشید هست مخصوصا مخصوصا بسات فروشان بزرگ راها پولی که به زحمت به دست میاد چرا بدیم به این حروم خورها

  11. در کره جنوبی به عنوان مثال ماهی فروشان در فضای باز مستقر هستند..در شهرداری ها ذهن ها بسته هست

  12. از روزی که این بازار افتتاح شده خیابان گلکوب باترافیک شدیدی مواجه شده بخصوص جلو درب اصلی مجتمع عده‌ایی از مشتریان دوبله پار ک میکنن شده محلی برای خالی کردن اجناس مغازه دارها چون محل تخلیه بار پیش‌بینی نشده وسلطهای زباله که درب اصلی مجتمع گذاشته شده جهت تخلیه وبوی نا مطبوعی اول ورودی مجتمع به مشام می‌رسد وجلوه بدی به ورودی داده

  13. اخلاق بعضی کسبه خیلی بده انگا دعوا دارن
    جنس آشغال قاطی خرید میکنن
    2 کیلو میخوای، ۵ کیلو میکشن برات
    از پارکینگ بوی بدمیاد تا برسی به ماهی فروشا
    صدای اربده ماهی فروشا و انعکاسش تو هوا گوش رو آزار میده
    باید سبد خرید بزارن

  14. این همه سال صحبت از جابجایی بود که نتیجه ش بشه این…
    فقط یکبار رفتم که از همون دم درب مجبور شدم با شالم جلو بینی ودهانم رو بگیرم.کف هم که سرامیک و هم صدای پا می پیجیدو هم بخاطر لیز بودن زود خسته شدم هم اینکه اگر بهترین کالا را باقیمت پایین هم میدادن حس خرید نداشتم اصلا خرید تو این مکان لذت بخش نبود ودست خالی برگشتم.درسته که مکان قبلی مشکلات زیادی بوجود آورده بود ولی بوی زندگی وتلاش میداد…الان هم که متاسفانه سوت وکوووور.خلاصه که فروشگاه های دیگه رو جایگزین کردیم برای همیشه.

  15. آقا جان من خودم، شیرازیم، دروازه کازرون، سیری چند؟ آب شیراز ، را در یابید…. سختی آب شیراز رسیده به ۴۵۰ …. در حالیکه باید کمتر از ۳۰۰ باشد . کمتر از ۲۵۰ … باید در ورودی از سمت درودزن به صدرا ، حوضچه آرامش بسازند، تا گل آب ، ته نشین شود …. سختی آب، تی دی اس ، باید به کمتر از ۲۵۰ برسد…. همه مشکل کلیه پیدا کردن ت خونه ما ..‌‌‌‌..

  16. همشون رو باید از کار بیکار کنید اینا هنوز دست از قلدری و اربده کشی برنداشتن …. جنس میخان بفروشن انگار با مشتری جر دعوا دارن یه مشت.. شدن کاسب …. اون احمقی که دیگه بخاد ازینا خرید کنه یه مشت آشغال فروش قلدر کلن باید اینجا رو تعطیل کنید تا حساب کار دستشون بیاد که کاسبی میخان کنن نه جر دعوا با ملت شعور حرف زدن کلن ندارن

  17. صدا مجتمع پروتئین ناشی از عربده کشی کسبه و شاگردانشان خصوصا ماهی فروشان می باشد و هیچ ربطی به مهندسی ندارد

  18. اینا فقط جاشون عوض شده. رفتار بی ادبانه و نعره زدناشون و عدم رعایت بهداشت هیچ تغییری نکرده. بعدشم کجای دنیا بازار ماهی فروشی توی مکان سربسته هست بدون تهویه قوی و مناسب؟

  19. درود جابجایی این مکان ومشاغل بسیاربجا ودرست است ولی فرهنگ برخورد کسبه بامشتری بسیاربدوتند استفکرمیکنند هرچه درترازوگزاشتند حتما مشتری باید قبول کند.که اشتباه است وبایدبرخورد آنها اصلاح ازطریق کا فرهنگی چون حق مشتری این نیست.ونباید زور بگویندوبی احترامی دلیلی ندارد

  20. خوب مثلا یکی گوشت شتر میخواد باید کل قصابی ها بگرده تا ایا کجا پیدا کنه
    اگر بازار گوشت یکجا باشه عالیه

  21. با سلام
    عرض خسته نباشید به شهردار و شورای محترم شهر
    چندروز پیش من برای خرید به مکان جدید رفتم
    چند نکته خیلی خیلی باعث نارضایتی شد
    1):اخلاق و برخورد بسیار بد کسبه با مشتریان
    2): ارایه وفروش اجناس به مشتریان با هر وزن ومخصوص دلخواه خودشان (مشتری یک کیلو میوه یا هر چیز دیگه ای میخواد براش ۴کیلو می‌زاره
    ۳)شوخی و رفتارهای خارج از عرف یک کاسب

  22. با سلام اول که بوی بد ماهی تمام فضا پر کرده
    دوم فرایاد ماهی فروشان سر صدا
    قرار طبقه دوم هم برای پرتین باشد که محل را
    بیشتر دوچار بو میکند فرهنگ یک فرشگاه
    بزرگ اینگونه نیست

  23. با سلام اول که بوی بد ماهی تمام فضا پر کرده
    دوم فرایاد ماهی فروشان سر صدا
    قرار طبقه دوم هم برای پرتین باشد که محل را
    بیشتر دوچار بو میکند فرهنگ یک فرشگاه
    بزرگ اینگونه نیست

  24. اگر این مکان از اول برای همین مشاغل ساخته شده ک واقعا جای تاسف داره،، این بازار باید مانند پاساژ دلگشا نیمه مسقف باشه تا تهویه کاملی داشته باشه،،
    کف پاساژ ب جای سرامیک میتونستن از اجرهای سنتی مث کف بازار وکیل استفاده کنن ک هم لغزنده نباشه هم صدا نپیچه،، و اون حالت سنتی دروازه هم از دست نمیداد،
    ی مدت دیگه اینجا ب تعطیلی میکشه،و مغازه دارا باز میان لب خیابون

  25. باسلام،
    مهمترین مشکل این بازار که ارثیه ای دیرینه از بازار قبلی هست برخورد بسیار نامناسب کسبه باخریداران هست که گاهی با تندی و فحاشی همراه است!
    دیگر اینکه وزن کالاهای ارائه شده تحمیلی هست یعنی به هیچوجه کمتر از یک کیلو و حتی بیشتر به مشتری فروخته نمیشودو مشتری اجباراً بایدجنس خراب و بنجل را بخرد و درصورت اعتراض با تندی و گاهاً فحاشی روبرو خواهد شد.
    ***نکته بسیار مهم اجاره غرفه ها توسط فروشندگان ایرانی است که اداره آنها به کارگران افاغنه سپرده شده که آنان نیز با مشتری برخورد بسیار نامناسبی دارند.

  26. سلام و احترام
    سپاسگزارم از شهرداری که بعد از سی سال این طرح رو عملی کردن … دروازه کازرون از مکانهای بیار قدیمی و تاریخی بوده و هست … بازار دروازه باید مثل بازار وکیل بشه …این روزا سکوت و آرامش و حس خوب و حال و هوای قدیم بازارچه را فرا گرفته …
    آلودگی و زشتی و ترافیک فضا رو پر کرده بود
    باید ماهی فروشان مستقر میشدن که مشخص بشه کجاها تهویه هوا بیشتر گذاشته بشه
    مخصوصا که پارکینگ داره و دیگه نور و لامپ زرد رو میوه هاشون نیست
    خیلی خیلی عالی شده
    خدا خیرتون بده

  27. سلام با تشکر فراوان از زحمات و خدمات شورای محترم و شهرداری شیراز نسبت به انتقال این صنوف به بازار جدید …. مسئولین محترم جدا از نواقص بازار جدید که همشهریان عزیز گوشزد کردند لطف کنید با نظارت کامل خود اخلاق مداری به فروشندگان یاد بدید که فکر نکنن اجناس خود را مفتی به مردم میدن و همیشه مثل طلب کاران بامردم فهیم و شریف برخورد میکنند لطفا کلاس فهم و شعور برای این قشر فروشندگان بگذارید و مورد بعد عین رفتار زشت کاسبی قبل درون مغازها خالی ولی در راهروها با گذاشتن سینی های بزرگ مانع تردد مردم میشوند که این عمل جدا از زشتی ترکیب بازار حق کشی مشتریان در رفت و آمد را در بر دارد

  28. در بازار رشت فروشندگان به جای داد و فریاد و ارازل گری آواز های گیلکی می‌خوانند و مشتری مدار هستند.

  29. با سلام وتشکر از عوامل ودستاندرکاران ساخت این مجموع جهت رفاه شهروندان وایجاد یک فضای خوب مدرن وبهداشتی نسبط به مکان قبلی جهت فروشندگان امید است با این تغییر مکان شاهد مشتری مداری کسبه با خریداران ومراجعین به مجموع باشیم تا این مجموع برای مشتری یکبار مصرف نگردد.

  30. اولا مکان قبلی کسبه ماهی فروش ومیوه فروش در دروازه کازرون از نظر باز بودن فضا خیلی خیلی بهتر بود .مکان فعلی آنها بعلت بسته بودن فضا بوی بد ماهی وسر و صدای زیاد .نبودن چرخ دستی برای خرید ورفتن به پارکینگ باید مثل هایپر خلیج فارس که خیلی بزرگتر از این مکان هست حتما چرخ دستی بگذارند تا مردم راحتر بتوانند همه خرید های خود را انجام دهند .اکثر آسانسورها بسته است .ومهمتر از همه نداشتن اخلاق کسبه است .

  31. متاسفانه توجه انتقال مغازه های دروازه کازرون با عدم رضایت آنان درمدت طولانی مسئولین شهرداری رابه تصمیم گیری وتدارک امکانات لازم وضروری بازار پروتئین درزمان لازم ،ایجاد فضای مناسب درفصل تابستان وگرمای شدید ،به تهیه تهویه های بزرگ همانند زیر گذر درقسمت فروش ماهی وحضور مشتریان دربازار پروتئین وتاسیسات لازمه بازار که درآینده با نبود وکمبود مواجهه خواهدشد جهت نگهداری میوه،تره بار وسایر اقلام

  32. واقعا بازار قبلی دروازه چهره شهر را بسیار زشت کرده بود ایده خوبی بوده امیدوارم مشکلاتی که جهت تهویه هم هست زودتر برطرف شود

  33. اقدام بسیار شایسته ای بود با تشکر از شهرداری محترم. و اما
    ۱- لطفا اجازه ندهید مغازه داران به جای فضای داخلی مغازه بطور کامل راهروها را با سینی های میوه اشغال کنند
    ۲- فروشندگان را توجیه بفرمائید که حق داد و فریاد کردن نیستند چون مشتری ها (مردم) خودشان میبینند و انتخاب می کنند
    ۳- در بخش ماهی فروشان اجازه ندهید ماهی ها را در راهروها قرار دهند و لطفا نسبت به نصب سیستم تهویه مناسب اقدام بفرمائید
    سپاس

  34. ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺧﺮﻳﺪ ﻧﻜﺮﺩﻡ ﺳﺎﻟﻬﺎ ﻫﺴﺖ ﺩﻳﮕﻪ اﺻﻼ ﺑﺮاﻱ ﺧﺮﻳﺪ اﻭﻧﺠﺎ ﻧﻤﻴﺮﻡ ﻫﻤﺸﻮﻥ ﺗﻘﻠﺐ ﻛﺎﺭ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺑﻲ اﺧﻼﻕ اﺻﻼ ﺑﺎ ﻣﺸﺘﺮﻱ ﺩﺭﺳﺖ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻧﻤﻴﻜﻨﻨﺪ

  35. با نصب دمندهها و مکنده های قوی بنام Blower در دوسر سالن ها یا مشابه دستگاه های انتقال هوا در سقف تونلها می توان بوهای نامطبوع را خارج و هوای جدید وارد سالنها کرد.
    با نصب آجرهای آکوستیک با الومینا در تمام سقف سالنها بنام سقف کاذب می توان سرو صدا را خفه و از انعکاس آنها در محیط سالنها جلوگیری و محیط را آرامش بخشید.

  36. کار خیلی خوبی کردین ممنون از شهردار شیراز
    بازار میوه و ماهی ها بعضی‌ها شون خیلی متقلب هستن هرچی میوه ماهی گندزدایی دارن میدن خورگ مردم خیلی هم بد اخلاق هستن

  37. کار خیلی خوبی کردین ای کاش نظارت بر قیمت مخصوص تازه بودن داشتن بعضیاشون خیلی بی پدر هستن من میگو خریدم بیشترش خراب له بود حروم خوری تا کی نان حرام بردن دادن به زن بچه کار خوبی نیست آخر اقبتش خانواده به راه خراب کشید میشن

  38. با سپاس از شهردار محترم شیراز که با یک انقلاب بزرگ دروازه کازرون که توسط ماهی فروشان و تره بار . فروشان از خود راضی و بی فرهنک به یک منجلاب تبدیل شده بود نجات داد . و اما این بازار مدرن و منظم و بزرگ بخاطر مسقف بودن و پژواک صدا پر سر وصدا است، که باید برای ان فکری کرد ولی شهردار شیراز کار بزرگی را انجام داده است

  39. دروغ دروغ دروغ من همیشه مشتری مغازه های دروازه بودم مهمترین مشکل این بود که میوه های خوش بر و رو را جلو می گذاشتند و بعد از میوه های ناجور پشت آن به مردم می دادند الان در این بازار جدید خبری از آن فروشندگانی که در بازار قدیم می دیدیم نیست مطمئنا عده زیادی از پس مخارج بازار جدید برنیامده اند و چه بسا بیکار شده اند و هیچ کس هم اهمیتی نمی دهد با وجودی که فروشندگان جدید همه گردنبند طلا و دستبند طلا دارند اما باز مشکل میوه فروشی به همان روش سابق برجاست و وسط مغازه ها هم دوباره داره پر از اشغال سبزیجات می شود

  40. سلام
    خدا قوت به فرمانداری، شهرداری نیروی انتظامی بابت افتتاح بازار ماهی، واقعاً یکی از آقایون به عقلش نرسید بازار ماهی با سقف و بدون تهویه! دقیقاً چاله میدون اصفهان از اینجا صد شرف داره!

  41. شرکت …که این مجتمع را ساختی علی یارت بیا جوابگو باش مهندسین بی سواد که با پارتی بازی استخدام میشن

  42. همینه دیگه…وقتی برنامه ریزی از قبل نباشه نتیجه از این بهتر نمیشه.چند روز پیش جهت خرید ماهی با مادرم رفتم اونجا فروشندها جهت جذب مشتری وقتی تبلیغ میکنن چنان صدای عربده ای از دهان بی دندانشون در آوردن که فرار را بر قرار ترجیح دادیم و درفتیم!خداشاهده صدای فریادفروشنده هنوز در گوشم زمزمه میکنه.البته خوب به عقیده بنده اینها از پشت کوه در اومدن…یا حق

  43. از اینکه آمدند جای تمیز خیلی خوب هست، در روش فروش میوه هم تجدید نظر کنند،
    یا میوه سوایی هم داشته باشه یا یک فروشنده با انصاف داشته باشه میوه خراب برای مردم نگذاره. آخر کار میوه های خراب را حراج کنه.
    راه ورودی میوه فروشی را از ماهی فروشی جدا کنند.
    گاری داشته باشند.
    پله و شیب داشته باشه.
    کف پارکینگ ش شیار عمیق داره ماشین را خراب می کنه.
    به امید پیشرفت بیشتر.

  44. ما که روز اول گفتیم بازار تهویه نداره .
    صد عجب از مهندسان شهرداری همه خوش لباس شیک و با کلاس. ولی امان از اطلاعات کامل و درک صیح از بازار ماهی فروشی حداقل میرفتید جنوب و بازار اونجا رو نگاه میکردید

  45. قبل از تغییر مکان این بازار باید کلاس های آموزش اجباری برای برخی کاسبان این بازار برگذار کنند و ادب و احترامی که … یادشون ندادند رو بهشون آموزش بدند که بدانند بازار که یه مکان عمومی هست جای عربده کشی و دادوهوار کردن نیست و ناظر از بهداشت و اماکن یه مدت مستقر باشه که اجناس فاسد قاطی نزنن و بندازن به مشتری و اصلاح خیلی موارد دیگه مهندسینی که این بازار و طراحی کردن مدارکشون چک کنن تا مشخص بشه تخصصشون چی بوده که اینقدر مشکل تهویه انعکاس صدا و مشکلاتی که تا یه مدت دیگه مشخص میشه تو این سازه هست فقط خواستن بگن یه کاری کردیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا