پیازچه یا همان پیاز بهاره یک سبزی خوش طعم است که در پخت بسیاری غذاها به کار می رود.از جمله در انواع سوپ ها و سالادها بکار می رود.اگر پیازچه زیادی خریدهاید؛ ممکن است به دنبال روشهای برای نگهداری طولانی مدت آن باشید. با ما همراه باشید تا به شما یاد بدهید چگونه پیازچه را تازه نگه دارید.
تمیز کردن پیازچه برای نگهداری طولانی مدت
قبل از هرکاری باید پیازچه را تمیز کنید. برای این کار از مراحل زیر استفاده کنید:
- ریشه ها را کوتاه کنید: از یک چاقوی تیز یا قیچی آشپزخانه برای بریدن ریشههای پیازچه استفاده کنید و هر قسمت قهوه ای یا خراب را جدا کنید.
- برگ های پژمرده را جدا کنید: برگ های سبز را بررسی کرده و برگ های پژمرده یا آسیب دیده را جدا کنید.
- پیازچه را با آب سرد بشویید: پیازها را به آرامی زیر آب سرد بشویید تا تمیز شود. آنها را به آرامی با دستمال کاغذی یا حوله آشپزخانه تمیز و خشک کنید.
- خشک کردن پیازچه:اگر دوست دارید میتوانید پیازچهها را برش بزنید و خرد کنید. حالا که پیازچهها آماده شد میتوانید آنها را ذخیره کنید.
نگهداری پیازچه در یخچال
یخچال رایج ترین و بهترین روش نگهداری پیازچه است. برای تازه نگه داشتن این پیازها به روش زیر عمل کنید:
پیازچهها را در یک کیسه پلاستیکی سوراخ دار بگذارید:
پیازها را در یک کیسه پلاستیکی سوراخ دار قرار دهید. سوراخهای روی کیسه باعث گردش مناسب هوا شده و از تجمع رطوبت جلوگیری میکنند و مانع از فاسد شدن پیازها خواهند شد.
پیازچه را در یک دستمال کاغذی مرطوب بپیچید:
یک دستمال کاغذی مرطوب بردارید و آن را دور پیازچه بپیچید. این کار به هیدراته نگه داشتن و جلوگیری از پژمردگی پیازچهها کمک میکند. مراقب باشید دستمال کاغذی خیس نشده باشد، بلکه تنها مرطوب باشد.
در کشوی نگهداری سبزیجات قرار دهید:
پیازها را در کشوی سبزیجات یخچال خود قرار دهید. دما و رطوبت در این کشو کنترل شده و به حفظ تازگی و طعم پیازچهها کمک میکند.
با اینحال بهتر است بدانید وقتی پیازچه در یخچال نگهداری میشود به مرور زمان تردی خود را از دست میدهد. بنابراین، بهتر است در یک یا دو هفته از پیازها استفاده کنید. نکته کلیدی نگهداری پیازچهها در یخچال، هیدراته نگه داشتن پیازها و گردش مناسب هوا است. این کارها به ماندگاری بیشتر و حفظ بافت و طعم پیاز کمک میکند.
منجمدشون کنین
همیشه میشه پیازچه ها رو منجمد کرد، اونا رو بشورین، خشک و خرد کرده و در یه پلاستیک فریزر بدون منفذ داخل فریزر نگه داری کنین. در مرحله آخر پخت و پز اونا رو از فریزر بیرون بیارین چون فقط چند ثانیه طول میکشه تا یخشون آب بشه و خیلی زود ممکنه پژمرده بشن.
بسته بندی
پیازها را در یک ظرف در بسته یا کیسه فریزر بسته بندی کنید. تا حد امکان هوا را از بسته بندی خارج کنید و روی ظرف تاریخ را بنویسید. در نهایت پیازهای بسته بندی شده را در فریزر قرار دهید، بستهها را صاف بگذارید. در این شرایط پیازچهها تا سه ماه تازه میمانند.
نظرات