اقتصاد و بازارتیتر اولعکس ، فیلم ، ویدئو

جزئیات کشف عجیب ۵۹ تابوت ومومیایی باستانی در مصر / فیلم و عکس

اول فارس| گردشگری : کشور مصر از مرموز ترین و عجیب ترین کشور های موجود در جهان می باشند که همواره سوالات بسیاری در رابطه با تاریخ و سرگذشت آن ها مطرح است از این رو مطالعات  باستان شناسان در این کشور پس از گذشت سالیان سال همچنان ادامه دارد، در راستای این مطالعات و تحقیقات به تازگی و در اکتبر ۲۰۲۰ میلادی تعداد ۵۹ تابوت چوبی کاملاً سالم و مهر و موم شده در منطقه سقاره واقع در نزدیکی اهرام ثلاثه مصر کشف شده است و باید بدانید که این اکتشاف برگ تازه ای از اسرار تاریخی مصر باستان به شمار می آید، اگر از علاقمندان به اطلاعات اسرار آمیز جهان باستان هستید .در این مقاله با ما همراه باشید تا به اتفاق هم به بررسی تابوت های کشف شده از منطقه سقاره واقع در کشور مصر بپردازیم.

کشف مومیایی در مصر

کشف ۵۹ تابوت باستانی در مصر 

در سال ۲۰۱۸ میلادی گروهی از باستان شناسان با هدف اکتشافات جدید و بررسی سایت جنوبی قاهره یعنی سقاره فعالیت خود را آغاز کردند و طی دو سال گذشته موفق به انجام کشفیات بسیاری در این منطقه شده اند که برخی از آن ها عبارتند از کشف یک انبار مملوء از مومیایی حیوانات مختلف نظیر شیر و کشف مقبره حفاظت شده کاهن سلسه پنجم مصر باستان، اما اخیراً در سال ۲۰۲۰ این گروه از باستان شناسان موفق به کشف ۵۹ تابوت چوبی شامل مومیایی های سالم شدند و می توان گفت این کشف مهم ترین فعالیت تیم تحقیقاتی مذکور به شمار می آید.
بررسی های اولیه نشان می دهد که مومیایی های کشف شده  به کاهنان، سران دولتی، نخبگان و به طور کلی چهره های مطرح جامعه باستانی مصر از سلسه بیست و ششم تعلق دارند، خوب است بدانید که فرآیند این اکتشاف  حدود ۳ هفته پیش با کشف ۱۳ مورد از تابوت ها آغاز شده است، به گزارش رویترز تابوت ها در چاه هایی به عمق ۹ الی ۱۰ متری کشف شده اند علاوه بر تابوت ها حدود ۲۸ مجسمه از خدایان مصر نیز به همراه تابوت ها در داخل این چاه ها وجود داشته است که توسط باستان شناسان مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

کشف ۱۳ مومیایی مرموز در چاه مصر – جزئیات کشف اولیه ۵۸ مومیایی در کشور مصر

در نظر داشته باشید که این مرحله پایان اکتشافات نیست و وزیر گردشگری مصر معتقد است که تابوت های کشف نشده بسیاری در این منطقه قرار دارند بنابراین تحقیقات باستان شناسان در سقاره همچنان ادامه دارد. 
دبیر کل شورای عالی آثار باستانی کشور مصر ضمن ابراز خوشحالی از کشفیات اخیر باستان شناسان در منطقه سقاره اعلام کرد که تمامی تابوت های کشف شده به لطف مهر و موم کاملاً سالم هستند و این در حالیست که قدمت آن ها به بیش از ۲۵۰۰ سال قبل یعنی حدود قرن ششم یا هفتم قبل از میلاد باز می گردد.

مومیایی های مصر

بازگشایی یکی از تابوت ها در حضور خبرنگاران صورت گرفته است و بسیاری از افراد حاضر در محل از سالم بودن مومیایی های موجود در تابوت ها شگفت زده شده اند.
نکته دیگری که در رابطه با این تابوت ها باید بدانید این است که هر یک از آن ها با اشکال و نوشته های بسیار زیبا تزئیین شده اند و ظاهر بسیار زیبایی دارند که نظر هر بیننده ای را به سوی خود جلب می کنند.

گفتنیست که تمامی این تابوت ها قرار است به موزه بزرگ مصر منتقل شود، این موزه قرار بود در سال گذشته افتتاح شود اما بنا به دلایلی افتتاح آن به تعویق افتاده است و احتمالاً در سال ۲۰۲۱ میلادی پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.
دولت مصر امیدوار است با استفاده از کشفیات جدید منطقه سقاره بتوانند صنعت گردشگری خود را رونق بدهند و نظر گردشگران را به سوی خود جذب کنند.

سقاره در مصر

درباره منطقه سقاره 

همانطور که پیش تر اشاره کردیم، تابوت ها و مومیایی های تاریخی مصر در منطقه سقاره کشف شده است، بد نیست بدانید که این منطقه محوطه ای بزرگ می باشد که برای دفن مردگان مصر باستان بوده است و کشفیات بسیاری از این منطقه به دست آمده است.
در این منطقه هرم های بسیاری وجود دارد که هر یک از آن ها منسوب به یکی از پادشاهان مصری می باشد، از جمله پادشاهانی که آرامگاه آن ها در سقاره قرار داد می توان به موارد زیر اشاره کرد.
– هوتب سخموی | سلسه دوم
– خسه خموری | سلسه دوم
– جوزر | سلسه دوم
– نینت جر | سلسله دوم
– سخم خت | سلسه سوم
خوب است بدانید که آرامگاه جوزر که یکی از معروف ترین فرعون های مصر نیز در درون هرمی با همین نام قرار دارد و این هرم شناخته شده ترین جاذبه موجود در منطقه سقاره می باشد.

محل کشف مومیایی ها

محل کشف تابوت های باستانی مصر

محل قرار گیری تابوت های کشف شده در مصر نیز در نوع خود بسیار منحصر به فرد و قابل توجه هستند، همانطور که می دانید این تابوت ها در داخل چاه های به عمق ۱۰ تا ۱۲ متر قرار داشتند و نکته قابل توجه در رابطه با این چاه ها تزئینات و سنگ نوشته های موجود بر دیواره آن ها می باشد، باستان شناسان با تحلیل این سنگ نوشته ها می توانند به اطلاعات بسیاری در رابطه با افراد مومیایی شده کسب کنند و وجود چنینی چیزی اهمیت محل کشف مومیایی ها را بالاتر برده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا