اخبار استان فارس

جمعه حادثه‌ساز در جاده‌های فارس؛ ۲۰ مصدوم در پی سه سانحه رانندگی در آباده، مرودشت و فیروزآباد

برخورد شدید سه خودرو در محور شیراز-فیروزآباد و حوادث تکان‌دهنده در آباده و مرودشت، روز پرکار و سختی را برای تیم‌های امدادی اورژانس استان فارس رقم زد.

به گزارش اول فارس ، استان فارس روز جمعه ۸ اسفندماه را با حوادث ترافیکی متعددی پشت سر گذاشت. در پی وقوع سه حادثه جداگانه در شهرستان‌های آباده، مرودشت و محور شیراز-فیروزآباد، در مجموع ۲۰ نفر مصدوم شدند که با تلاش تیم‌های عملیاتی اورژانس، خدمات درمانی پیش‌بیمارستانی را دریافت کردند.

حادثه نخست؛ انحراف موتورسیکلت و مصدومیت عابران در آباده
نخستین حادثه جدی امروز در ساعت ۱۴:۰۵ به مرکز ارتباطات اورژانس شیراز گزارش شد. در این سانحه که در بلوار سلمان فارسی شهرستان آباده رخ داد، یک دستگاه موتورسیکلت به دلیل سرعت زیاد از مسیر اصلی خود منحرف شده و با تعدادی از عابران پیاده برخورد کرد.

دکتر «مسعود عابد»، رئیس مرکز اورژانس فارس، در این خصوص اعلام کرد که بر اثر این برخورد، ۷ نفر دچار مصدومیت شدند. بلافاصله پس از گزارش، دو دستگاه آمبولانس به محل اعزام شده و تمامی مصدومان را پس از انجام اقدامات درمانی اولیه، با وضعیت مطلوب به بیمارستان حضرت امام خمینی (ره) آباده منتقل کردند.

حادثه دوم؛ واژگونی خودروی سواری در روستای فالونک مرودشت
تنها ساعاتی بعد، در ساعت ۱۵:۲۳، گزارش واژگونی یک دستگاه خودروی سواری پژو در روستای فالونک مرودشت (محدوده بعد از گلزار شهدا) به فوریت‌های پزشکی اعلام گردید. در این سانحه ۵ نفر از سرنشینان خودرو دچار آسیب‌دیدگی شدند.

تکنسین‌های اورژانس بلافاصله در محل حاضر شده و خدمات درمانی پیش‌بیمارستانی را به تمامی مصدومان ارائه دادند. از میان این افراد، ۲ مصدوم جهت تکمیل روند درمان به بیمارستان شهید مطهری مرودشت اعزام شدند و مابقی خدمات لازم را در محل حادثه دریافت کردند.

حادثه سوم؛ تصادف زنجیره‌ای سه پژو در محور شیراز-فیروزآباد
شامگاه جمعه نیز با حادثه‌ای سنگین در محورهای مواصلاتی همراه بود. «غلامعلی جاویدان»، مسئول اورژانس فیروزآباد، از برخورد سه دستگاه خودروی پژو در ساعت ۱۹:۳۷ در محور شیراز به فیروزآباد (نرسیده به قلعه دختر) خبر داد.

این تصادف زنجیره‌ای ۸ مصدوم بر جای گذاشت که با اعزام سریع سه دستگاه آمبولانس تحت مراقبت قرار گرفتند. به گفته جاویدان، ۷ نفر از مصدومان به بیمارستان حضرت قائم (عج) فیروزآباد منتقل شدند؛ اما یکی از مصدومان علیرغم توصیه‌های کارشناسان اورژانس و خطرات احتمالی، از اعزام به مرکز درمانی خودداری کرده و ترجیح داد در محل حادثه بماند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا