درآمد یک مغازه لبنیاتی چقدر است؟ معایب و مزایای این شغل

درآمد یک مغازه لبنیاتی چقدر است؟ معایب و مزایای این شغل

گردش مالی شیر در ایران ۲۴ هزار میلیارد تومان است! سهم بازار لبنیات سنتی از این گردش مالی چقدر است!؟ چه حاشیه سودی از این گردش مالی نصیب مغازه های کوچک و بزرگ لبنیاتی است؟ در این مقاله به میزان درآمد مغازه لبنیاتی و عوامل تاثیر گذار بر آن خواهیم پرداخت و معایب و مزایای […]

درآمد یک مغازه لبنیاتی چقدر است؟ معایب و مزایای این شغل

گردش مالی شیر در ایران ۲۴ هزار میلیارد تومان است! سهم بازار لبنیات سنتی از این گردش مالی چقدر است!؟ چه حاشیه سودی از این گردش مالی نصیب مغازه های کوچک و بزرگ لبنیاتی است؟

در این مقاله به میزان درآمد مغازه لبنیاتی و عوامل تاثیر گذار بر آن خواهیم پرداخت و معایب و مزایای این شغل را بررسی خواهیم کرد. پس اگر احیانا شما هم قصد راه اندازی یک مغازه لبنیاتی را دارید یا علاقه‌مند به این حوزه هستید تا آخر این مقاله با ما همراه باشید.

بررسی عوامل تاثیر گذار بر درآمد

عوامل بسیار زیادی بر درآمد مغازه لبنیاتی تاثیر گذار است که هر کدام در نوبه خود نقش بسزایی در بالا بردن حجم فروش و درنتیجه افزایش درآمد را در پی خواهد داشت.

مهمترین عوامل تاثیر گذار بر درآمد مغازه لبنیاتی به شرح زیر است:

  • داشتن مهارت و دانش کافی
  • محل قرارگیری مغازه
  • کیفیت محصولات
  • تجهیزات استاندارد

داشتن مهارت و دانش کافی

یکی از مهمترین عواملی که بر میزان درآمد شما تاثیر گذار خواهد بود داشتن مهارت و دانش در تولید محصولات لبنی می باشد. اگر شما خود، مهارت تولید محصولات لبنی را داشته باشید، دیگر مجبور به پرداخت هزینه برای فرد متخصص ندارید و سود بالایی خواهید داشت. علاوه بر آن داشتن مهارت های زیر هم می تواند در بالا بردن درآمد به شما کمک کند:

  • آشنایی با ساختار شیر خام
  • آشنایی با بهداشت و کیفیت شیر خام
  • آشنایی با اصول اولیه فرآوری شیر
  • آشنایی ابتدایی با اصول بازاریابی
  • مهارت در ارائه اطلاعات کافی
  • نگهداری مناسب از محصولات
  • برقراری ارتباط صحیح با مراجعه کننده
  • انتخاب فضای مناسب برای عرضه محصولات
  • شناسایی و توزیع محصولات سالم و بهداشتی

انتخاب مکان مناسب برای مغازه

انتخاب مکان مناسب برای مغازه نیز از فاکتورهای مهم در میزان درآمد شما می باشد. رفت و آمد بالا، محل مناسب پارک خودرو، در دید بودن مغازه و بسیاری عوامل مربوط به محل قرارگیری مغازه می تواند به طور مستقیم در فروش شما تاثیر بگذارد تا جایی که شاهد صف های طولانی در مقابل مغازه های لبنیاتی که در مکان مناسب راه اندازی شده اند هستیم.

کیفیت محصولات

این روزها کسانی که لبنیات سنتی را به لبنیات صنعتی ترجیح می دهند یک دلیل عمده برای این کار دارند. آن هم کیفیت محصولات سنتی است. هر چقدر کیفیت محصولات شما بیشتر باشد، مشتریان بیشتری جذب خواهید کرد. کیفیت وفاداری مشتریان شما را بالا خواهد برد.

تجهیزات استاندارد

هر چقدر تجهیزات شما استاندارد و به روز باشد کیفیت محصولات تولیدی شما نیز بالا خواهد رفت. داشتن یک شیر سرد کن استاندارد علاوه بر بالا بردن مدت نگهداری شیر، تغییری در طعم و مزه اولیه آن ایجاد نمی کند.

داشتن تجهیزات استانداری مانند هموژنایزر، دستگاه خامه گیر اتوماتیک، شیر سردکن، پاتیل پخت شیر و … تاثیر بالایی در کیفیت محصول لبنی شما ایجاد می کند.

همچنین میزان قیمت دستگاه کره گیر صنعتی به میزان گنجایش، جنس بدنه و … بستگی دارد.

درآمد یک مغازه لبنیاتی چقدر است؟ معایب و مزایای این شغل

میزان درآمد و سود

حال که عوامل موثر بر درآمد را بررسی کردیم مشاهده نمودید که رعایت کردن و نکردن موارد فوق می‌تواند بر میزان درآمد شما تاثیر بسزایی داشته باشد .

میزان درآمد مغازه لبنیاتی را با فرض میانگین مصرف ۵۰ کیلو شیر در روز محاسبه می کنیم. بدین ترتیب قیمت فروش انواع محصولات را هم به طور میانگین ۸۰,۰۰۰ تومان در نظر می گیریم که حداقل ۴ میلیون درآمد روزانه خواهید داشت که با احتساب ۲۵ الی ۳۰ درصد سود، مبلغ ۱,۰۰۰,۰۰۰  تومان الی ۱,۲۰۰,۰۰۰ تومان سود روزانه یا به عبارتی مبلغ ۳۰,۰۰۰,۰۰۰ الی ۳۶,۰۰۰,۰۰۰ میلیون سود ماهانه به صورت حداقلی خواهید داشت.

در آمد روزانه: حداقل ۴ میلیون تومان                                   میزان سود: ۲۵ الی ۳۰ درصد

۴,۰۰۰,۰۰۰ x  ۳۰% = ۱,۲۰۰,۰۰۰                           حداقل سود روزانه

۱,۲۰۰,۰۰۰  x  ۳۰  =  ۳۶,۰۰۰,۰۰۰                          حداقل سود ماهانه

مزایای و معایب راه اندازی فروشگاه لبنیات

مزایا

  • تقاضای بالا لبنیات سنتی
  • ارائه محصولاتی پر مصرف و در عین حال مصرفی
  • نیاز به نیروی کار زیادی ندارد
  • قیمت نسبتا پایین محصولات
  • سود زیاد در شهر های متوسط و بزرگ

معایب

  • چالش های مختلف در نگهداری محصولات
  • استفاده زیاد از ظروف پلاستیکی و بالارفتن هزینه آن
  • رقبای زیاد و کارخانه های لبنی گوناگون
  • تهیه شیر مناسب و به قیمت
  • تبخیر شیر پس از جوشیدن (۱۰ الی ۱۵ کیلوگرم به ازای ۲۰۰ کیلوگرم)

 سخن پایانی

همانطور که در متن مقاله نیز اشاره شد عوامل متعددی بر میزان درآمد و سود مغازه لبنیاتی تاثیر گذار است که رعایت کردن و یا نکردن آن موارد به نوبه خود می تواند میزان درآمد و سود شما را تعیین کند. از مهمترین این عوامل به میزان مهارت و دانش شما در زمینه لبنیات، مکان مناسب مغازه، کیفیت محصولات تولیدی، تجهیزات استاندارد می توان اشاره کرد.

در ادامه مقاله به حداقل درآمد و سود روزانه و ماهانه مغازه لبنیاتی پرداختیم و شما را با معایب و مزایای راه اندازی مغازه لبنیاتی آشنا کردیم.

مطالب مرتبط

نظرات

  • ناشناس

    تاریخ : ۲۵ - دی - ۱۴۰۲

    آواز دوهل از دور خوش است به هیچ وجه اینطور نیست شما حقوق فروشنده اجاره آب برق گاز نایلون و… کنار بزاری هیچی تهش نیست


  • رحیم

    تاریخ : ۲۴ - دی - ۱۴۰۲

    خودتو گرفتی عمو میانگین محصولات کیلو ۸۰هزار چیه از لیفه شلوار درآوردی ماست کیلو ۸۰هزار هست یاشیر پنیرمحلی هم که خیلی بالا بگیر ی کیلو۱۷۰هزار از هر هفت کیلو یک کیلو پنیر درست میشه تازه پول شیرش را هم نمیده اگه صد کیلو فروش داشته باشی بقرآن سیصد هزار هم تهش برات نمی ماند