چاپ      کد خبر: 64034
21 مرداد 1400

دستور تهیه دو نوع کتلت پاکستانی و عربی خوشمزه و مجلسی

 
کتلت پاکستانی یکی از انواع کتلت ها است که البته به نسبت عضویت در این دسته غذایی از طعمی عالی برخوردار است، این غذا را می توانید برای وعده های ناهار و شام می توانید تهیه و به همراه عزیزان و خانواده خود میل نمایید. در ادامه برای تحقق بخشیدن به این هدف طرز تهیه کتلت پاکسـتانی را آموزش می دهیم.

وقتی حرف از یک غذای درست و حسابی می شود کباب ها و کتلت ها در اولویت قرار می گیرند؛ کتلت سویا، کتلت مرغ، کتلت شیرازی، کتلت قارچ و …. هر یک از جمله ی کتلت ها به شمار می روند که هر کدام از آنها دارای طعم و ارزش غذایی متفاوت و منحصری هستند و البته دستور پختی متفاوت را نیز دارا می باشند. برای آشنایی با طرز تهیه کتلت پاکستانی همراه ما بیایید.

مواد لازم برای کتلت پاکستانی

  • ۲ عدد سیب زمینی (۲۰۰گرم)
  • ۱ عدد پیاز (۱۰۰گرم)
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • نصف فلفل دلمه ای
  • ۱ عدد هویج درست رنده شده
  • تره و گشنیز ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد همزده
  • آرد یا پودر سوخاری یک قاشق غذاخوری
  • نمک ۲ قاشق مرباخوری
  • زردچوبه یک قاشق مرباخوری
  • کاری یک قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری

دستور تهیه کتلت پاکستانی

اول از همه سیب زمینی رو ریز رنده میکنیم و کاملا آب سیب زمینی رو میگیریم. پیاز رو رنده درشت کرده و آب اون هم میگیرم. سیب زمینی، پیاز، هویج درشت رنده شده، فلفل دلمه ای نگینی، تره و گشنیز خورد شده، گوشت چرخ کرده ارد و ادویه ها و تخم مرغ همزده رو ترکیب میکنیم.خوب هم میزنیم ۱۵ دقیقه زمان میدیم تا خمیرمون عمل بیاد (نرم بشه) تابه نچسب رو داغ میکنیم، روغن به اندازه ای که تا نصع کتلت ها آغشته به روغن باشه میریزیم (خیالتون راحت باشه به خاطر وجود ارد و تخم مرغ جذب روغنش کم هست) وقتی روغن کاملا داغ شد کتلت ها رو توی روغن داغ میزاریم. وقتی لبه ها تغییر رنگ داد بر گردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه. خیار و هویج رو با رنده چند کاره رشته کردم.

نکات کلیدی در تهیه کتلت پاکستانی

  • مواد را در روغن کم سرخ نکنید کمی نسبت به سایر کتلت ها روغن بیشتری بریزید.
  • شعله باید متوسط رو به کم باشد تا خوب مواد مغز پخت شوند.
  • دقت کنید آب همه سبزیجات را بگیرید تا باعث شل شدن کتلت نشود.
  • بجای غذاساز از رنده ریز می توانید استفاده کنید.
کتلت عربی از غذاهایی است که بسیار دوست داشتنی است. کتلت را می توان از سیب زمینی و گوشت درست کرد. شاید در کشورهای دیگر مانند کشورهای عربی کتلت را با موادهای دیگری نیز تهیه کنند. امروز می خواهیم با شام و یا ناهار شما تنوع بدهیم.

کتلت عربی یا به زبانی عربی عروک یک کتلت بسیار خوشمزه عربی و لبنانی است که طعمی مشابه فلافل خودمان را دارد با یک سری تفاوت ها در مواد اولیه. کتلت عربی بسیار خوشمزه بوده که به آن کباب عربی نیز گفته می شود. شما می توانید کتلت عربی را با نان ساندویچی و خیارشور و گوجه و یا همراه با برنج و سالاد میل کنید. غذاهای عربی پر ادویه و خوشمزه بوده شما می توانید کتلت عربی را به راحتی در منزل تهیه کنید. برای کتلت عربی شما به نخود نیاز دارید پس سعی کنید حتما آن را از شب قبل خیس کنید تا نفخش گرفته شود.

مواد لازم برای تهیه کتلت عربی

  • نخود:نیم کیلوگرم
  • فلفل دلمه ای چرخ شده:نیم کیلوگرم
  • پیاز کوچک:یک عدد
  • تخم مرغ :سه عدد
  • سیب زمینی کوچک :یک عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه:به میزان لازم
  • روغن:به میزان لازم

طرز تهیه کتلت عربی

نخود ها را یک روز قبل شسته و در آب بخیسانید ، سپس آن را آبکش کرده و بعد از اینکه بخوبی خشک شد چرخ کنید.در ادامه سیب زمینی و پیاز را پوست گرفته و دانه های فلفل دلمه ای را خارج کرده و با هم چرخ نمایید، سپس آب آن را گرفته و با نخود مخلوط کنید.سه عدد تخم مرغ ، نمک ، فلفل و زردچوبه را افزوده و مواد را خوب هم بزنید.تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود ، سپس مقداری از مواد را برداشته و آن را به شکل کتلت درآورده و داخل روغن سرخ کنید.کتلت ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با خیارشور ، گوجه و سس تند سرو نمایید.

مواد لازم برای تهیه کتلت عربی با گوشت چرخکرده

  • گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • فلفل دلمه ۱ عدد
  • نخود ۱/۲ پیمانه
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • سیر ۴ حبه
  • زنجبیل تازه یا خشک ۱ ق چای خوری
  • جعفری ۳ ق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و فلفل قرمز و پودر کاری به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت عربی با گوشت چرخکرده

ابتدا نخود را که از قبل خیس کردید و چندین بار آبش را عوض کردید آبکش کنید اگر عجله داشتید می توانید یک خیار را با پوست روی نخود ها قرار دهید تا نفخش را بگیرد. نخود ها را دو بار با کمک چرخ گوشت چرخ کنید یا می توانید از غذاساز نیز برای خرد کردن نخود نیز استفاده کنید.

وقتی نخود را چرخ کردید فلفل دلمه و گوجه فرنگی را نیز خوب با کمک چرخ گوشت یا غذاساز یا رنده ریز ریز کنید. پیاز و سیب زمینی را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آبش را بگیرید. سیر را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید. سپس تمامی مواد را به همراه ادویه و زنجبیل و گوشت چرخ کرده و جعفری خرد شده خوب با هم مخلوط کنید و شروع به ورز دادن مواد کنید تا خوب منسجم شود سپس برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کمی استراحت کند.

داخل تابه روغن ریخته تا داغ شود از مواد کتلت برداشته و در دست پهن کنید و شکل دهید و داخل روغن داغ هر دو طرف کتلت عربی را سرخ کنید سپس روی دستمال روغن گیر ریخته تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس کتلت عربی را به صورت داغ همراه با نان سرو کنید. می توانید مقداری سیب زمینی سرخ کنید و به همراه گوجه سرخ شده برای دورچین کتلت عربی استفاده کنید. نوش جان

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار