آشپزی

دستور تهیه مرغ کاچیاتوره ایتالیایی با طعمی فوق العاده دلپذیر

این غذا به لحاظ مواد مغذی نیز غنی بوده و می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و سالم در برنامه غذایی شما جای گیرد.

طرز تهیه مرغ کاچیاتوره

مواد لازم مرغ کاچیاتوره 

مرغ خرد شده : یک کیلو و نیم
کنسرو گوجه فرنگی : ۸۰۰ گرم
هویج خرد شده : ۱ عدد
ساقه کرفس خرد شده : ۱ عدد
پیاز متوسط خرد شده : ۱ عدد
سیر ریز شده : ۴ حبه
آویشن تازه : ۳ ساقه
سرکه قرمز : ۱/۳ پیمانه
جعفری تازه ساتوری شده : ¼ پیمانه
آرد گندم : ¼ پیمانه
روغن زیتون : ¼ پیمانه
برگ بو : ۳ عدد
نمک : ¼ قاشق چایخوری
فلفل سیاه : ¾ قاشق چایخوری

مرغ کاچیاتوره

طرز تهیه مرغ کاچیاتوره (Chicken Cacciatore)

مرحله اول

درون کاسه ای متوسط، آرد گندم را با ۱ قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چای خوری فلفل ترکیب کنید.مرغ را شسته و خشک کنید.سپس به آرامی مرغ را با لایه ای از مخلوط آرد گندم بپوشانید.

مرحله دوم

روغن را درون تابه ای بزرگ ریخته و برروی حرارت ملایم گرم کنید. مقداری از مرغ را اضافه کرده و هر طرف را ۴ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی قهوه ای شوند. تکه های سرخ شده را بر روی بشقابی جداگانه قرار دهید و همین کار را با تکه های باقیمانده مرغ انجام دهید.

مرحله سوم

پس از سرخ شدن تمام تکه های مرغ، پیاز را اضافه و حدود ۲ دقیقه با حرارت ملایم سرخ کنید.بعد هویج، کرفس، سیر، آویشن و برگ بو ها را اضافه کنید و تا ۱۰ دقیقه تفت دهید.( هر از گاهی مواد را مخلوط کنید)

مرحله چهارم

کنسرو گوجه فرنگی ( یا گوجه های پوست گرفته و پوره شده) را همراه سرکه قرمز و باقیمانده نمک و فلفل، با سبزی ها مخلوط کنید.مخلوط گوجه فرنگی را  به تابه سبزیجات تفت خورده اضافه کرده می گذاریم به نقطه جوش برسد.

مرحله پنجم

بعد مرغ را به مواد اضافه کنید و شعله را پایین بکشید و در ظرف را بگذارید. گهگاه مواد را تا حدود ۴۵ دقیقه زیر و رو کنید  تا آب خوراک کم شود و به روغن بیفتد.
در انتها برگ بوها را از مواد جدا کرده و جعفری را اضافه کنید و دوباره ۵ دقیقه روی حرارت کم می گذاریم .
غذای شما آماده است. می توانید با برنج یا انواع نان ها سرو کنید.

مرغ کاچیاتوره

نکات تکمیلی

  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
  • زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
  • مرغ کاچیاتوره را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
  • همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا