دستور پخت مرغ سوخاری رژیمی در فر با طعمی فوق العاده خوشمزه

اگر دچار اضافه وزن هستید و رژیم کاهش وزن دارید و دلتان می خواهد هر از چندگاهی مرغ سوخاری مصرف کنید، به روش این بخش از آموزش آشپزی اول فارس، بدون روغن مرغ سوخاری رژیمی تهیه نمایید.

مرغ سوخاری رژیمی

با انتخاب این روش پخت سالم‌ و مصرف سس‌های کم‌چرب، کالری و چربی مرغ سوخاری را کاهش دهید.

مواد لازم

سینه مرغ بدون پوست و استخوان : به مقدار دلخواه
تخم مرغ : ۱ عدد
آرد : نصف پیمانه
پودر سوخاری : نصف پیمانه
پاپریکا، فلفل سیاه، نمک : به مقدار لازم
آب لیمو : ۱ قاشق غذاخوری
کاهو، گوجه فرنگی، خیار : به مقدار دلخواه

طرز تهیه مرغ سوخاری رژیمی در فر

مرحله اول

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود سپس سینه مرغ را برش های کوچک و نازک بزنید.در ظرفی تکه‌های مرغ را قرار دهید.تکه های مرغ را با آب لیمو، نمک و ادویه‌های دلخواه مزه دار کنید.بگذارید مرغ به مدت حداقل نیم ساعت در این مخلوط بماند تا طعم‌دار شود.

مرحله دوم

پس از مزه دار نمودن مرغ، در یک ظرف آرد را با ادویه‌های دلخواه مخلوط کنید.در ظرف دیگر پودر سوخاری را آماده کنید.تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید.تکه های مرغ را پس از مزه دار شدن ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ و در آخر درون پودر سوخاری بغلطانید.

مرحله سوم

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.تکه‌های مرغ را روی کاغذ درون سینی فر بچینید.مرغ‌ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی رنگ و کاملا پخته شوند.مرغ سوخاری رژیمی را همراه با سبزیجات دلخواه سرو کنید.

مرغ سوخاری رژیمی

نکات مهم پخت مرغ سوخاری رژیمی بدون روغن

  • پوست مرغ را جدا کنید زیرا پوست مرغ حاوی چربی و کالری زیادی است.
  • مرغ سوخاری رژیمی برای افراد دارای رژیم کاهش وزن، افراد مبتلا به دیابت و مشکلات سلامتی مفید است.
  • افراد دارای اضافه وزن می توانند برای کاهش کالری مرغ سوخاری از پودر سوخاری بدون گلوتن استفاده کنند.
  • از انواع ادویه‌های مختلف مانند کاری، زنجبیل یا زعفران برای طعم‌دار کردن مرغ می‌توانید استفاده کنید.
  • برای ترد شدن مرغ سوخاری قبل از قرار دادن در فر، روی آن کمی روغن اسپری کنید.
  • مرغ سوخاری را همراه با برنج قهوه‌ای یا سالاد سرو کنید.
  • از سس‌های کم‌چرب یا بدون چربی استفاده کنید.
مطالب مرتبط

۵ طرز تهیه سوپ خوشمزه و مقوی برای سرماخوردگی

طرز تهیه فوری لیته لبو و بادمجان ؛ فوت و فن‌های درست کردن این ترشی زمستانی

دستور تهیه رول دارچینی با طعمی فوق العاده خوشمزه و بافتی نرم

نظرات