چاپ      کد خبر: 148625
18 تیر 1403

دستور پخت کشک کدو یکی از لذیذترین غذاهای سنتی کرمانی

کشک کدو یک غذای بسیار خوشمزه و سنتی کرمانی است که شباهت زیادی به کشک بادمجان دارد.این غذا به دلیل داشتن کشک و همچنین کدو سبز سرشار از پروتئین و مواد مغذی است. به طور کلی کشک در میان اهالی کرمان محبوبیت زیادی دارد و پایه ثابت بسیاری از غذا‌های سنتی شهر کرمان مانند بز قرمه، آبگوشت بادمجان و کشک، آش رشته کرمانی، کشک کله جوش، کشک و اسفناج و… است.در ادامه با ما همراه باشید تا با طرزتهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.

دستورپخت کشک کدو خانگی

مواد لازم کشک کدو

کدو : ۵ عدد
پیاز : ۱ عدد بزرگ
گردوی خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
سیر : ۲_۳ حبه
کشک : به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه : به میزان لازم
آب : ۱/۲ لیوان
نعنا خشک شده : ۱ قاشق غذاخوری

دستورپخت کشک کدو خانگی

طرزتهیه کشک کدو

مرحله اول

در مرحله اول پخت کشک کدو، ابتدا باید کدوها را سرخ کنیم.سپس پیاز بزرگ رنده شده یا ریز خرد شده را داخل مقدار کمی روغن تفت میدهیم تا خوب سبک و طلایی شود.سیر رنده شده را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا عطر سیر بلند شود.

مرحله دوم

حالا نوبت اضافه کردن گردوی خرد شده و سپس نمک، زردچوبه و فلفل سیاه است.بعد از تفت مواد با پیاز، کدوهای از قبل سرخ شده را به محتویات تابه اضافه میکنیم.

مرحله سوم

نصف لیوان آب ریخته و درب تابه رو گذاشته و اجازه می دهیم تا کدوها کمی نرم شوند.بعد از آنکه کمی که آب غذا کمتر شد و کدوها نرم شدند، کدوها را با گوشت کوب یا پشت یک قاشق پوره می کنیم.

مرحله آخر

در مرحله آخر نعنا خشک و کشک رقیق شده را به غذا اضافه کرده و هم می زنیم.درب ماهیتابه را میگذاریم و اجازه میدهیم ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم به پخت ادامه داده و غذا به روغن بیفتد.غذای ساده بدون گوشت و فوری شما آماده است؛ نوش جان.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار