ایران

دعوت ستاد انتخابات پزشکیان در خرامه از مردم برای استقبال از دکتر پزشکیان در شیراز

آیین افتتاح ستاد انتخابات دکتر پزشکیان شهرستان خرامه همزمان با سراسر استان در روز سه شنبه با حضور آحاد مردم برگزار شد .

دعوت ستاد انتخابات پزشکیان در خرامه از مردم برای استقبال از دکتر پزشکیان در شیراز
به گزارش اول فارس ، علیرضا زارعی مسئول ستاد مرکزی دکتر پزشکیان در شهرستان خرامه با اعلام این خبر گفت که در شهرها و بخش های تابعه نیز ستادهای انتخاباتی بطور همزمان افتتاح گردید .

علیرضا زارعی در گفتگو با خبرنگار اول فارس در شیراز افزود با دعوت از معتمدین و استفاده از ظرفیت دانشگاه ها و آموزش و پرورش بویژه جوانان زمینه ی حضور و مشارکت حداکثری را فراهم کرده و همچنین در فضای مجازی و رسانه ای نیز شور و نشاط انتخاباتی ایجاد تا انشاالله شاهد مشارکت حداکثری و جشن پیروزی ملت بزرگ ایران باشیم .

مسئول ستاد مرکزی دکتر پزشکیان در شهرستان خرامه در ضمن شهرستان خرامه حدود شصت هزار نفر جمعیت و دارای دو بخش و چهار شهر میباشد و همچنین ۵۳ شعبه اخذ رأی که از این مجموع ۲۷ شعبه شهری و ۲۶ شعبه روستایی که ۳۵ شعبه اخذ رأی ثابت و ۲۸ شعبه اخذ رأی سیار میباشد.
علیرضا زارعی از عموم مردم شهرستان خرامه دعوت کرد در همایش انتخاباتی دکتر پزشکیان که روز ۲ تیرماه در شیراز برگزار میگردد حضور حداکثری داشته باشند.

لازم بیادآوری است دکتر مسعود پزشکیان روز ۲ تیرماه ساعت۱۶:۳۰ در استادیوم شهید دستغیب شیراز واقع در دروازه کازرون با مردم استان فارس دیدار خواهند داشت.

دکتر پزشکیان 1 1

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

  1. من رای می دهم.من به نظام جمهوری اسلامی ایران که حکومت صالحان است و با خون شهیدان و عرق جبین مردم دلسوز و خدمتگزار آبیاری می شود پای صندوق رای حاضر می شوم.انشاالله تعالی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا