قیمت خودرو پنجشنبه ۲۰ بهمن / دنا اتوماتیک ۷۶۰ میلیون شد
قیمت خودروهای پرفروش داخلی امروز ثابت ماند. چندروزی میشود که قیمتها با نوسان اندک و یا بدون تغییر بهروزرسانی میشود.
در ادامه قیمت روز محصولات ایران خودرو و سایپا و تغییرات آنها نسبت به روز گذشته را میخوانید؛
قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ به ۴۶۵ میلیون رسیده است و نسبت به روز گذشته ثابت ماند.
قیمت سمند EF۷ بدون تغییر همچنان ۴۷۰ میلیون است.
قیمت تارا دنده ای بدون تغییر همچنان حوالی ۶۳۵ میلیون تومان است.
قیمت دنا اتوماتیک توربو پلاس حوالی ۷۶۰ میلیون رسیده است.
قیمت رانا پانوراما پلاس به ۵۲۰ میلیون تومان رسید که به معنای ثبات است.
قیمت سایپا
قیمت پراید ۱۱۱ بدون تغییر حوالی ۳۰۰ میلیون تومان ماند.
قیمت پراید ۱۳۱ هم بدون تغییر ۲۸۵ میلیونی ماند.
قیمت تیبا صندوق دار SX بنزینی ۳۰۸ میلیون است که به معنای ثبات است.
قیمت ساینا S دنده ای حوالی ۳۲۰ میلیون تومان ثابت مانده است.
قیمت کوییک دنده ای R حوالی ۳۲۵ میلیون رسید که به معنای ثابت است.
قیمت شاهین ۵۳۰ میلیون است که به معنای ثبات است.
اطلاعیه عرضه ۲۰۰۰ دستگاه خودرو تارا در بورس کالا
ایران خودرو در نظر دارد ۲۰۰۰ دستگاه خودرو تارا دستی رنگ سفید را از طریق بورس کالا عرضه نماید.
به اطلاع متقاضیان مـی رسـاند، خـودروی تـارا دسـتی بـا موعـد تحویـل ۱۴۰۲/۰۳/۱۷ از طریـق بــورس کــالا عرضــه مــی گردد. لــذا بــه پیوســت اطلاعیــه عرضــه خــودروی فــوق کــه در روز ســه شــنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۱/۲۵ برگزار می شود، جهت اطلاع رسانی به مشتریان محترم ارسال می گردد.
جزئیات عرضه:
اخیرا رضا فاطمیامین، وزیر صمت از امکان شمارهگذاری خودروهای مناطق آزاد و استفاده از آنها در کل کشور خبر داده بود و آن را عاملی برای افزایش عرضه خودرو دانسته بود. او در این خصوص گفته بود که «بر اساس طرحی که در دولت بررسی و نهایی شده است، خودروهایی که در مناطق آزاد تردد میکنند از این پس مجوز دارند تحت شرایطی در سرزمین اصلی شمارهگذاری شوند تا مالکان این خودروها بتوانند از آنها در کل کشور استفاده کنند.»
هر چند این موضوع بعد از بررسی کمیسیون تلفیق باید ذیل لایحه بودجه ۱۴۰۲ به تصویب نمایندگان در صحن علنی برسد، اما همین خبر باعث واکنش سخنگوی وزارت صمت و سپس دبیر شورای عالی مناطق آزاد شد و در این میان اظهارات متناقضی از این مسئولان از جزییات واردات خودروی کارکرده منتشر شد که حاکی از عدم هماهنگی و نبود دستورالعمل مشخص در دولت است.
عبدالملکی از برگزاری جلسه با وزیر صمت و توافق اولیه برای تسهیل واردات خودرو از مناطق آزاد خبر داده و گفته است که جزییات و شرایط آن با همکاری این دو نهاد تنظیم شده است. او همچنین صحبتهای سخنگوی وزارت صمت مبنی بر واردات خودروی کارکرده از مناطق آزاد را تکذیب کرده و گفته که «خودروهای سواری صفر کیلومتر از طریق مناطق آزاد وارد کشور خواهد شد و قرار نیست خودرو دست دوم وارد مناطق آزاد شود.»
شجاعی، کارشناس بازار خودرو درخصوص بحث واردات خودرو از مناطق آزاد به خاک سرزمین اصلی به اقتصادآنلاین گفت: اگر میخواهیم از مناطق آزاد خودرو وارد کنیم، باید به جایگزین آن در این مناطق فکر کنیم؛چون باعث افزایش قیمت خودرو در مناطق آزاد خواهد شد و باید یک فضایی فراهم شود که بحث واردات جایگزین تسهیل شود که این موضوع هم با توجه به مشکلات ارزی که وجود دارد خودش یک چالش است. با کلیت این طرح موافق هستم، اما نباید این موضوع را تک بعدی دید.
شجاعی افزود: واردات خودروی کارکرده سال بالاتر چالشهای خودش را دارد، اما این محدودیت سنی ۵ تا ۸ سال که گذاشتهاند، باعث میشود که با این مشکل مواجه نشویم، چرا که خدمات پس از فروش خودروهایی موجود در مناطق آزاد، در کشور وجود دارد و چالش اصلی همان بحث جایگزینی این خودروها در مناطق آزاد است.
این کارشناس صنعت خودرو درخصوص قیمت خودروهایی که از مناطق آزاد وارد سرزمین اصلی میشود نیز گفت: قیمت بستگی به تعرفهگذاری و عوارضی دارد که دولت تعیین میکند. اگر بخواهند با این خودروها مانند خودروی خارجی برخورد کنند، باید مطابق ماده یک قانون مقررات و صادرات تعرفهگذاری و سپس واردات انجام شود. اما قاعدتا باید با قیمت کمتری از مناطق آزاد وارد سرزمین اصلی شود.
شجاعی درباره تعداد این خودروها نیز گفت: به لحاظ تعداد محدودیت وجود دارد، باید خود مناطق آزاد را درنظرگرفت، آمار دقیقی ندارم، اما بعید میدانم که بالای ۱۰۰ هزار خودرو وجود داشته باشد. احتمال شکلگیری افزایش تقاضا، قیمت و بازار سیاه وجود دارد. باید مکانیسمی تعریف کنیم تا این مناطق تحتتاثیر قرار نگیرند.
بهطور کلی این روزها واردات خودرو به موضوع چالشبرانگیزی تبدیل شده است؛ برخی معتقدند دولت با واردات خودروهای کارکرده از مناطق آزاد و مبلغی که بابت شمارهگذاری دریافت خواهد کرد، میتواند بخشی از هزینههای خود را با توجه به کسری بودجهای که دارد تامین کند و در این میان نیاز به اختصاص ارز برای خرید نیست، چون خودروهای دست دوم این مناطق را وارد سرزمین اصلی خواهد کرد. برای روشنتر شدن این موضوع باید منتظر تصویب بودجه در صحن علنی و دستورکار نهایی دولت ماند، همانطور که اشاره شد اظهارنظر مشخصی در این خصوص وجود ندارد؛ سخنگوی وزارت صمت واردات خودروی کارکرده از مناطق آزاد را تصویب کرده؛ اما دبیر شورای عالی مناطق آزاد آن را رد و خبر از واردات خودروهای نو از این مناطق داده است.
شرایط جدید خرید خودرو در بورس اعلام شد / کدام خودروها ۲۴ و ۲۵ بهمن عرضه می شوند؟
در عرضههای روز ۲۴ بهمن که کامیونت فورس، کامیون کشنده امپاور و کامیون کشنده فاو بر روی تابلو میروند مهلت ثبت نام سفارش ساعت ۱۷ روز یکشنبه ۲۳ بهمن است و به منظور مدیریت سفار شهای دریافتی مشتریان، کارگزاران امکان مسدود سازی سفارشهای دریافتی را تا ساعت ۱۷:۳۰ روز یکشنبه خواهند داشت.
در عرضههای روز ۲۵ بهمن که فیدلیتی ۵ نفره و ۷ نفره و ریسپکت روی تابلو میروند مهلت ثبت سفارش ساعت ۱۷ روز دوشنبه ۲۴ بهمن است و به منظور مدیریت سفارشهای دریافتی مشتریان، کارگزاران امکان مسدود سازی سفارشهای دریافتی را تا ساعت ۱۷:۳۰ روز دوشنبه خواهند داشت.
میزان پیش دریافت خرید محصول به میزان ۱۰۰ درصد بوده و هر کد ملی صرفا امکان یک ثبت سفارش را دارد. ثبت سفارش برای اشخاص حقوقی مجاز نیست.
نظرات