دولت چهاردهم مراقب استان فارس باشد

نکته : این مطلب از دسته مطالب وارده به اول فارس و صرفا بیانگر نظرات نویسنده بوده و انتشار آن به معنی رد یا تایید محتوی آن نمی باشد.

  • مهدی محمودی، مسئول کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان در ممسنی

استان فارس، از استانهای قدیمی کشور(هفتمین استان از حیث قدمت تشکیل طبق قواعد تقسیمات کشوری) ، پنجمین استان از نظر گستردگی و وسعت سرزمینی و نیز چهارمین استان پرجمعیت کشور( نزدیک به ۵ میلیون نفر)  به عنوان یکی از استانهای بسیار خاص و حساس از جنبه تنوعات سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، قومی، مذهبی، اقلیمی و … و موقعیت استراتژیک و مهم آن سالهاست که چشم انتظار است تا سکان مدیریتی آن به فردی کارامد و مورد وثوق اکثری سپرده شود بلکه گامهایی ملموس در کاهش عقب ماندگی های آن برداشته شود.

بررسی ابعاد مختلف عقب ماندگی این استان نسبت به بسیاری از استانهای کشور و روندهای بسیار کند رشد این استان، گرچه در این مجال کوتاه نمیگنجد اما فهم این مولفه های واپس ماندگی، باید دولت آقای دکتر پزشکیان را به ضرورت اداره ی این استان بصورت کارامد و موثر برساند. چرا که تداوم این عدم رشد در عین وجود اختلافات میان گروههای مختلف سیاسی و قومی، حتما میتواند زنگ هشدار نسبت به افزایش متغیرهای آسیب زا در حوزه عمومی جامعه را به صدا درآورد.

مجموعه ی هیات دولت چهاردهم، حتما باید نسبت به انچه بر این استان تا کنون گذشته است وقوف یابد. واقعیت این است اگر استان فارس با همه ی پتانسیلها و ظرفیتهای درون زای آن تا کنون از مسیر توسعه عقب مانده است،یکی از مهمترین دلایل آن را باید در سطوح مدیریتی عالی استان و بویژه در استانداری یافت. تا کنون آنچه که سرنوشت سکان استانداری فارس را در برخی دولتها رقم زده است، زد بندهای طیف های قدرتمند مختلفی بوده است که استانداری را صرفا به عنوان محلی برای تامین منافع گروهی خود میپنداشته اند و در این رهگذر نیز منافع و نیازمندیهای این استان قربانی آن اهداف شده است.

با همین رویکرد در این دولتها هر طیفی که ابزارهای موثر ایجاد انشقاق، بهره برداری از تلاطم انشقاق سیاسی و اعمال نفوذ بیشتری هم داشته است گوی سبقت را به سود منافع خود از منافع حوزه عمومی ربوده است. حاصل چه بود؟ هیچ، الا استمرار عقب ماندگی تاریخی فارس.

دولت چهاردهم با شعار عدالت و گفتمان وفاق ملی، نمیتواند سکان مدیریتی استان را به عاملین و بانیان انشقاقهای سیاسی، مذهبی و قومیتی واگذار نموده و سپس انتظار حصول نتایج ملموس متناسب با رویکرد اعلامی خود را داشته باشد و حتما ناگزیر است که خود را مهیای پاسخگویی نسبت به عملکرد در این استان بداند. بنابراین شایسته و ضرورتی حیاتی است اگر دقت نظر و سنجیدگی بالایی نسبت به انتصاب استاندار فارس اعمال نماید.

این روزها، گروهها و محافل زیادی به صورت آشکار و پنهان و با بهره گیری از ظرفیتهای مختلف، ولو زد و بندهای نامعمول و مبتنی بر سویه های آسیب زای قومی، منطقه ای و … در حال رایزنی برای این جایگاه هستند. از مجمع نمایندگان استان فارس، که عمدتا حامیان دکتر پزشکیان و دولت چهاردهم نبوده اند، نیز خبرهایی از معرفی گزینه هایی نامتناسب با رویکرد دولت بعنوان استاندار جدید فارس به گوش میرسند.

اما در میان همه ی این جریانات، ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان در استان فارس نیز با مشورت با سایر گروههای سیاسی اعم از اصلاح طلب و اصولگرا، گزینه های خود را اعلان عمومی کرده اند که گزینه اول این لیست، آقای دکتر عبدالرزاق موسوی رییس ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان در استان فارس هستند و سایر گزینه های لیست نیز از مقبولیت و وزانت نسبتا مناسبی در جامعه گسترده فارس برخوردارند.

اما در میان این افراد آقای دکتر عبدالرزاق موسوی، از آنجاییکه با اتفاق ارای گروههای حامی دکتر پزشکیان(اصلاح طلبان و اصولگرایان) به عنوان ریاست ستاد استان فارس برگزیده شد، مورد اجماع حداکثری نیز قرار دارد و از آنجاییکه سالهای طولانی تجربیات اجرایی و تشکیلاتی در سطح کلان را کسب نموده است، مورد اعتماد و کارامد است.

عضو کانال تلگرام ما شوید

 ما را در کانال واتساپ دنبال کنید 

درک بالای مبتنی بر تجربه که نسبت به نظام تصمیم سازی و تصمیم گیری در کشور و ساختار سیاسی و اداری و معادلات توزیع قدرت در کشور دارد و نیز پاکدستی،صراحت کلام و سوابق ایثارگری و آزادگی (که با آزادگی شخصیتی ایشان نیز همراه است)و اشراف ایشان نسبت به مسائل پیچیده ی استان در جنبه های مختلف و شناخت دقیق و حداکثری از شهرستانها،  ایشان را به عنوان گزینه ی اول استانداری فارس برجسته تر نموده است. باورمندی عمیق آقای دکتر موسوی به توسعه همه جانبه و بهره گیری نیروهای جوان و متخصص و بویژه بانوان، او را نسبت به خیلی ها متمایزتر میکند. این مهم چنانچه محقق شود، حتما اتفاق مبارکی خواهد بود و تنزل یافتگی مدیریت استان نیز جبران خواهد شد.

شما هم نظر بدهید

مطالب مرتبط

ناتوانی مدیران فارس برای جذب اعتبارات عمرانی/ استان را افلیج‌ و معطل خودشان کرده‌اند !

فوری: تمامی مدارس ،ادارات و دانشگاه‌های استان فارس سه‌شنبه ۲۷ آذرماه تعطیل است

هواشناسی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶ : وضعیت جوی ۵۴ منطقه استان فارس

نظرات

  • ناشناس

    تاریخ : ۱۶ - شهریور - ۱۴۰۳

    اینکه. آقای مهدی محمودی چی فرمودن مهم نیست مهم اینه که استاندار فارس شخصیتی پرنلاش باشن


  • ناشناس

    تاریخ : ۱۶ - شهریور - ۱۴۰۳

    فکر کنم بهترین گزینه دکتر قاسمپور باشند