ساخت ۲ محصول مطالعات ژن درمانی در شیراز

۲ محصول مطالعات ژن درمانی در مرکز رشد بیوتکنولوژی دارویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ساخته شد.به گزارش اول فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران جواناز شیراز؛ یونس قاسمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با اشاره به تلاش پژوهشگران این دانشگاه برای توسعه دانش پزشکی، گفت: با تلاش شرکت «دارا زیست فن ارم» مستقر و […]

ساخت ۲ محصول مطالعات ژن درمانی در شیراز۲ محصول مطالعات ژن درمانی در مرکز رشد بیوتکنولوژی دارویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ساخته شد.به گزارش اول فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران جواناز شیراز؛ یونس قاسمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با اشاره به تلاش پژوهشگران این دانشگاه برای توسعه دانش پزشکی، گفت: با تلاش شرکت «دارا زیست فن ارم» مستقر و فعال در مرکز رشد و بیوتکنولوژی دارویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دو محصول کیت استخراج پلاسمید و کیت ترانسفکتیمین ساخته و آماده ارائه به بازار است.

وی با اشاره به کارآفرینی این شرکت با حضور دانشجویان رشته‌های پزشکی مولکولی و بیوتکنولوژی پزشکی دانشکده علوم و فناوری‌های نوین دانشگاه علوم پزشکی شیراز، افزود: کیت استخراج پلاسمید در پکیج‌های ۲۵ واکنشی ارایه شده و دارای کیفیت قابل رقابت با نمونه خارجی است که قیمت تمام شده این محصول، یک پنجم نمونه خارجی است.

قاسمی ادامه داد: امروزه از موادی مثل «لیپوفکتامین» و یا «کلسیم کلراید» برای انتقال پلاسمید حاوی ژن موردنظر به درون سلول‌های یوکاریوتی استفاده می‌شود و ماده لیپوفکتامین ماده‌ای وارداتی است با توجه به نوسانات ارز قیمت بسیار بالایی دارد.

وی، با معرفی کیت ترانسفکتیمین ساخت شرکت دارا زیست فن ارم به بازار، به عنوان دیگر محصول جدید این شرکت و با دو پکیج ۲۰۰ و ۴۰۰ ماکرولیتری، قیمت تمام شده آن را یک دهم نمونه خارجی عنوان کرد.

او این نوید را به دانش پژوهان داد که دو محصول دیگر این شرکت نیز در انتهای فاز تحقیق و توسعه هستند و به زودی کار توسعه آن‌ها به پایان رسیده و آماده ارایه می‌شود.

به گفته معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، به زودی با تبدیل این شرکت به شرکت دانش بنیان، در یک چشم انداز پنج ساله تلاش می‌شود اغلب اقلام موردنیاز آزمایشگاه‌های تحقیقاتی که در حال حاضر در کشور تولید نشده و دانشگاه‌های کشور نیاز فراوانی به آن‌ها دارند، تولید و با دریافت مجوز، به بازار راه یابد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز ابراز امیدواری کرد با حمایت‌های مسوولان و خرید محصولات تولید شده از سوی پژوهشگران دانشگاه، شاهد کارآفرینی و جذب بیشتر پژوهشگران جوان و کاهش وابستگی کشور به تولید کنندگان خارجی و خروج ارز از کشور باشیم.

مطالب مرتبط

اعلام محدودیت های «تکراری» استانداری برای سیل اتباع افغانستانی در استان فارس(+ویدئو)

اطلاعیه محدودیت ترافیکی یکماهه در مسیر غرب به شرق بلوار چمران شیراز

مرگ ۵ نفر بر اثر بیماری هاری در شیراز

نظرات