سلامت و درمانتیتر اول

سبز شدن روزانه داروخانه‌ها در کوچه و خیابان

پروانه بندپی-روزنامه‌نگار در همشهری نوشت:

شاید فکر کنید هر چه تعداد داروخانه‌ها در یک محله یا منطقه بیشتر باشد، بهتر و به نفع آن محله و منطقه است، اما باید بدانید که این موضوع قطعا به ضرر مردم و همچنین داروخانه‌داران تمام می‌شود.

۳سال پیش که قانون تأسیس داروخانه‌ها تغییر کرد، با صدور فراوان مجوز تأسیس داروخانه‌ها به خصوص در نیمه‌شمالی‌شهر تهران مواجه شدیم، امری که تعادل را در کشور و حتی تهران به هم زد. نکته عجیب این است که نیازی به این همه داروخانه جدید وجود ندارد. در این ‌باره بیشتر بخوانیم و بدانیم.

دکتر هادی احمدی، عضو انجمن داروسازان ایران
تعداد بیماران که زیاد نشده است؛ فقط تعداد داروخانه‌ها قارچ‌گونه زیاد شده و طبیعی است که با این اتفاق سفره داروخانه‌ها هر سال کوچک‌تر می‌شود.
بعد از آیین‌نامه‌ای که سال۱۴۰۰ ابلاغ شد فاصله‌ها و حد نصاب جمعیتی داروخانه‌ها حذف شد و همین امر تناسب را به هم زد و باعث رشد بی‌رویه تعداد داروخانه‌ها در مناطق شلوغ شهر و شمال شهر و نیز موجب کمبود داروخانه در مناطق کم‌برخوردارتر شد.

سبز شدن روزانه داروخانه‌ها در کوچه و خیابان
در حال‌ حاضر، پرونده‌های زیادی از داروخانه‌ها در دادگاه‌ها باز و فعال است، چراکه خیلی از داروسازان یا به شرکت‌های دارویی بدهکارند یا ورشکست شده‌اند.

بخوانید:

بزرگ‌ترین اشتباهات هنگام ریمل زدن که خانم ها مرتکب می شوند

تمرکز بسیاری از داروخانه‌ها برای راه‌اندازی و فعالیت روی نقاط خاصی مثل شمال شهر و مناطق شلوغ است و شما می‌بینید که همین‌طور کنار هم داروخانه راه‌اندازی شده است، دقیقا مثل سوپرمارکت.
خیلی از داروسازان هم داروخانه‌های خود در شهرهای کم‌برخوردار کشور را تعطیل کرده‌ و برای تأسیس آنها در شهرهای بزرگ تقاضا داده‌اند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا