• 28 شهریور 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 154895

طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی خوشمزه و راحت

بستنی زمستانی یکی از دسرهای جذاب و خوشمزه و محبوب بین کودکان است.

در این مطلب سعی کردیم طرز تهیه آن را به صورت ساده و مختصر برایتان ارائه دهیم.پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
پودر قند: ۱۰۰ گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق چای خوری
آب سرد: ۲ قاشق غذا خوری
نان میکادو: یک تا دو ورق
شکلات تخته‌ ای: به مقدار لازم
شکلات شیری آب شده: به مقدار لازم

این مقدار مواد برای تهیه ۱۵ تا ۲۰ عدد بستنی زمستانی خانگی است. هرچند تعداد آن بسته به اندازه پایپ کردن نان میکادو دارد.

طرز تهیه بستنی زمستانی

طرز تهیه بستنی زمستانی

مرحله یک

برای شروع، نان میکادو را با کاتر به حالت گرد در آورده و آن‌ها را قالب بزنید. قطر آن را می‌توانید به صورت دلخواه درآورید. از آنجا که نان‌ها نازک هستند روی یکی از آن‌ها را شکلات سفید آب شده می‌زنیم. زیرا می‌خواهیم یکی دیگر از نان‌ها را به آن بچسبانیم.

مرحله دو

پس از مالیدن شکلات شیری آب شده روی یک طرف از نان‌ها، نان بعدی را به آن می‌چسبانیم تا قطر نان دو برابر شود. از طرف دیگر پودر ژلاتین و آب سرد را با هم مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم. سپس در اواسط کار آن را به روش بن ماری حل می‌کنیم.

مرحله سه

سفیده تخم مرغ را با همزن هم زده و بعد از اینکه کف کرد وانیل را به آن اضافه می‌کنیم. سپس حین هم زدن، پودر قند را کم کم اضافه کرده و آن قدر هم می‌زنیم تا سفیده فرم بگیرد. این کار را باید آن قدر ادامه دهید که بعد از برگرداندن ظرف، کف از داخل آن نریزد.

مرحله چهار

سفیده فرم گرفته را روی حرارت ظرف آبی که در حال جوش است قرار داده و شروع به هم زدن می‌کنیم. این کار را به طور مداوم و به مدت حداقل ۱۰ دقیقه ادامه می‌دهیم تا سفیده‌ها کاملاً پخته شده و فرم سفت به خود بگیرند.

مرحله پنج

در این حین، ژلاتین را به روش بن ماری حل می‌کنیم تا کاملاً شفاف شوند. سپس اجازه می‌دهیم دمای آن کاهش یافته و به دمای اتاق برسد. پس از اینکه سفیده‌ها کاملاً پخته و سفت شدند آن را از روی حرارت برداشته و ژلاتین را به آن اضافه می‌کنیم. سپس به آرامی هم می‌زنیم تا مخلوط شوند. دقت کنید که سفیده را زیاد هم نزنید چون ممکن است شل شود. آن را در حد مخلوط شدن هم بزنید.

مرحله شش

همه مواد را داخل قیف بریزید. اگر سر ماسوره ساده دارید از آن استفاده کنید. در این مرحله باید کمی سرعت عمل داشته باشید. مواد را سریعاً از داخل قیف روی نان‌ها پایپ کنید و بعد به فریزر انتقال دهید. سعی کنید این کار را سریع انجام دهید. چرا که اگر در محیط بمانند ممکن است شل شوند. بستنی‌ها را دو تا سه ساعت در فریزر بگذارید تا کاملاً خود را گرفته و سفت شوند.

مرحله هفت

شکلات‌ها را روی حرارت به روش بن ماری آب کرده و اجازه دهید تا از دما بیفتند. بعد بستنی‌ها را از فریزر خارج کرده و روی آن‌ها شکلات بریزید تا سطح آن را کاملاً پوشش دهند. سپس آن‌ها را به یخچال انتقال دهید تا شکلات‌ها خود را ببندند. در صورت تمایل می‌توانید روی شکلات‌ها را با بستنی و ترافل یا پودر نارگیل تزیین کنید. نوش جان!

طرز تهیه بستنی زمستانی

نکات مهم تهیه بستنی زمستانی خانگی

  • مقدار پودر قند را می‌توانید بنا به سلیقه خود تغییر دهید.
  • به جای نان میکادو می‌توانید از نان بستنی قیفی یا نان‌های مینی تارت نیز استفاده کنید.
  • برای شکلات تخته‌ ای می‌توانید از شکلات دارک یا شکلات شیری استفاده کنید. این مورد کاملاً بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.
  • پس از کاور کردن بستنی‌ها با شکلات بهتر است روی سینی را با نایلون یا کاغذ روغنی بپوشانید.
  • هنگام هم زدن سفیده تخم مرغ روی بخار آب توجه کنید که حرارت کم و بخار ملایم باشد. همچنین ظرف را به صورتی قرار دهید که کف آن با آب جوش تماس نداشته باشد.
  • در صورت تمایل می‌توانید به جای دو قاشق آب از مقداری گلاب استفاده کنید.
  • مدت ماندگاری این بستنی‌ها در یخچال سه تا چهار روز است.
  • اگر موقع ریختن شکلات روی بستنی متوجه شدید که شکلات سفت بوده و به راحتی روی آن حرکت نمی‌کند از یک قاشق چای خوری روغن مایع برای رقیق کردن شکلات استفاده کنید.
مطالب مرتبط

دستور تهیه مرغ کاچیاتوره ایتالیایی با طعمی فوق العاده دلپذیر

طرز تهیه ته چین ارمنی مجلسی با بال مرغ

طرز تهیه کره بادام زمینی رژیمی خانگی خوشمزه و مقوی

نظرات