اکنون که کرونا فراگیر شده و خریدهای قبل سال جدید و عید را متوقف وهمه را خانه نشین کرده است، بهتر است شیرینیهای عید را خودمان در خانه درست کنیم.
اول فارس| شیرینی سفره هفت سین: حالا که کرونا به جانمان افتاده و تمام خریدهای قبل سال جدید و عید را متوقف کرده است، بهتر است شیرینیهای عید را خودمان در خانه درست کنیم.دست به کار شویم. قطاب هم یکی از این شیرینیهاست که با گذاشتن کمی وقت میتوانیم آن را درست کنیم.
مواد لازم:
- آرد: به مقداری لازم
- شیر: ۱پیمانه
- روغن جامد: ۱ پیمانه قطاب
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
مواد میان قطاب:
- پودر بادام: ۵۱ گرم
- پودر گردو: ۵۱ گرم
- پودر شکر: ۲۱۱ گرم
- هل: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. روغن را با همزن برقی خوب هم بزنید تا سبک شود. بعد شیر را به روغن پوک شده اضافه کنید و هم بزنید.
۲. بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید و یکی دو بار الک کنید، بعد به همراه پودر هل کم کم به مخلوط شیر و روغن اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر بهدست آمده زیاد سفت نشود و به دست نچسبد .
۳. خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ربع در دمای محیط قرار دهید و بعد ازآن، ۱۵ دقیقه در داخل فریزر بگذارید .
۴. در این فاصله همه مواد میانی قطاب را با هم مخلوط کنید .
۵. بعد از استراحت خمیر آن را از داخل فریزر بیرون بیاورید و بر روی سینی صافی پهن کنید و با سر لیوان خمیر را قالب بزنید.
۶. مقداری از مواد میانی را لایه خمیرها بریزید و ۲ سر آن را به هم وصل کنید و خمیر را داخل روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید. سپس قطابها را داخل مخلوط پودر پسته، بادام و شکر بغلطانید.