• 27 مهر 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 157235

طرز تهیه ماهی کبابی خوش طعم به سبک رستورانی

ماهی کبابی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که بین مردم ایران طرفدارهای زیادی دارد.

برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهی کبابی روی زغال، با ما همراه باشید.

طرز تهیه ماهی کبابی به سبک رستوران

مواد لازم برای دو نفر

۲ عدد ماهی قزل آلا
۱/۲ لیمو ترش تازه
۴ حبه سیر
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق مرباخوری ادویه تندوری
۱ قاشق مرباخوری نمک و پودر آویشن
۱ قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز
۱/۲ قاشق مرباخوری پودر پیاز
۲ عدد ماهی قزل آلا
۱ عدد متوسط پیاز
۲ حبه سیر
۴ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
۱ عدد لیمو ترش تازه
۱/۲ قاشق مرباخوری زدچوبه و پودر آویشن
۱ قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه
۱ قاشق مرباخوری نمک و پودر تخم گشنیز
۱/۳ قاشق مرباخوری فلفل قرمز

طرز تهیه ماهی کبابی به سبک رستوران

طرز تهیه ماهی کبابی روی گاز به سبک رستورانی

مرحله اول 

برای تهیه ماهی کبابی خوش طعم در مرحله اول سر ماهی ها را از بدن جدا کرده و شکم آنها را باز می‌کنیم، پس از آن تیغه میانی ماهی را جدا کرده و هر یک را به صورت مجزا درون یک ظرف قرار می‌دهیم و روی آنها نمک می ‌پاشیم.

مرحله دوم

ادویه تندوری همراه با پودر آویشن، پودر تخم گشنیز، فلفل قرمز، روغن زیتون، پودر پیاز و آب لیمو ترش تازه را در یک کاسه مناسب ترکیب می‌کنیم. سپس مقداری آب به کاسه اضافه کرده و ادویه ‌ها را به خوبی مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا مخلوط ادویه ‌ها را به صورت یکنواخت روی یکی از ماهی ‌ها ریخته و با دست به دقت ماساژ می‌دهیم. سپس سیر را به صورت نازک خرد کرده و روی ماهی قرار می‌دهیم. پس از آن، ظرف را با سلفون پوشانده و درون یخچال قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، ماهی دیگر را به روش دوم طعم ‌دار می‌کنیم. برای این کار، زعفران دم‌کرده همراه با پیاز خلالی خرد شده را روی ماهی می‌ریزیم و کمی ماساژ می‌دهیم. سپس دانه‌ های فلفل را روی ماهی پخش می‌کنیم.

مرحله پنجم

زرد چوبه، نمک، پودر تخم گشنیز، فلفل قرمز، پودر آویشن و آب لیمو ترش تازه را با هم مخلوط کرده و به صورت یکنواخت روی ماهی ریخته و پس از ماساژ دادن، مجدداً سیر را به صورت نازک خرد کرده و روی آن قرار می‌دهیم.

پمرحله ششم

مجدداً ظرف را با سلفون پوشانده و به مدت چهار ساعت ماهی ‌ها را در یخچال استراحت می‌دهیم تا مزه دار شوند. پس از گذشت این مدت، ماهی‌ها را روی توری کباب مخصوص ماهی قرار می‌دهیم.

مرحله آخر

توری را روی حرارت زغال قرار می‌دهیم و به مدت ۱۰ دقیقه ماهی‌ ها را روی حرارت می‌گذاریم تا کاملاً پخته شوند. پس از گذشت این زمان، ماهی‌ های کبابی را به همراه شوید پلو و سیر ترشی سرو می‌کنیم.

مطالب مرتبط

طرز تهیه پیراشکی سوخاری مرغ و قارچ با بافتی ترد و مواد میانی لذیذ

بیانیه شیلات گیلان درباره صید ماهی عجیب الخلقه باستانی

طرز تهیه کباب وزیری به روش سنتی در خانه

نظرات