ببینید|طرز تهیه هویج پلو مجلسی خوش‌رنگ و خوش‌عطر

ببینید|طرز تهیه هویج پلو مجلسی خوش‌رنگ و خوش‌عطر

هویج پلو یک غذای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد. شما می‌توانید این غذا را با مرغ یا در صورت علاقه با گوشت درست کنید. رنگ و لعاب بی‌نظیر هویج پلو سفره‌ی غذای شما را بسیار خوش‌رنگ و جذاب خواهد کرد. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی اول فارس […]

هویج پلو یک غذای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد. شما می‌توانید این غذا را با مرغ یا در صورت علاقه با گوشت درست کنید.

رنگ و لعاب بی‌نظیر هویج پلو سفره‌ی غذای شما را بسیار خوش‌رنگ و جذاب خواهد کرد.

در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی اول فارس قصد داریم طرز تهیه هویج پلو مجلسی را به شما آموزش دهیم که حتما باید آن را امتحان کنید.

مواد لازم

موادمقدار
هویج۱ کیلو
پیاز درشت۱ عدد
سینه‌ی مرغ بدون استخوان۲ عدد
برنج۳ پیمانه
زردچوبه۱ قاشق چای‌خوری
دارچین۱.۵ قاشق چای‌خوری
پاپریکا۱ قاشق چای‌خوری
زعفران دم کرده۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
سیب زمینیبه مقدار لازم
کشمش پلویینصف پیمانه
زرشک۲ قاشق غذاخوری
خلال پرتقال شیرین۲ قاشق غذاخوری
خلال پسته۲ قاشق غذاخوری
خلال بادام۲ قاشق غذاخوری
گلاب۳ قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار لازم
فلفلبه مقدار لازم

مناسب برای: ۵ نفر

زمان پخت: ۲ ساعت

لینک کمکی ویدیوی طرز تهیه هویج پلو مجلس

طرز تهیه هویچ پلو مجلسی

    1. یک عدد پیاز درشت را خلالی خرد و در مقداری روغن سرخ کنید. زمانی که طلایی شد، دو عدد سینه‌ی مرغ را به تکه‌های کوچک خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. سه تا چهار دقیقه با دمای متوسط رو به بالا تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. (نیازی به پخت طولانی در این مرحله نیست، چون مرغ‌ها لا به لای برنج هم پخته خواهند شد).
    2. ادویه‌ها شامل یک قاشق چای‌خوری زردچوبه، یک قاشق چای‌خوری دارچین، مقداری فلفل و نمک و یک قاشق چای‌خوری پاپریکا را به مواد اضافه کرده و سپس دو یا سه قاشق غذاخوری زعفران دم کرده اضافه کرده و مخلوط کنید.
    3. یک کیلو هویج آب‌دار و خوش‌رنگ را پوست کنده و به خلال‌های نازک خرد کرده و داخل روغن سرخ کنید. دقت کنید که هویج‌ها باید مثل پیاز داغ سرخ شوند و در حجم زیاد در تابه نریزید تا بخارپز و نرم نشوند. زمانی که کامل سرخ شدند از تابه خارج کنید.
    4. زمانی که آب به جوش آمد، ۳ پیمانه برنج را که از ۳ تا ۴ ساعت قبل در آب و نمک خیس خورده را به همراه روغن به آب اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا برنج به جوش بیاید. زمانی که به جوش آمد، کف روی آن را بردارید و اجازه دهید با حرارت بالا بجوشد تا برنج نیم‌پز شود. حالا برنج را آبکش کنید.
    5. کف قابلمه نصف پیمانه آب، روغن، زعفران و نمک بریزید و سیب‌زمینی‌ها را بچینید. حالا یک لایه برنج، یک لایه مرغ، دوباره یک لایه برنج و یک لایه هویچ سرخ شده بریزید. این کار را تا انتها تکرار کنید. در آخر زعفران دم‌ کرده روی برنج بدهید و برای رنگ و عطر بهتر، روغن هویجی که سرخ کردید را روی برنج بریزید و دم بذارید.
    6. تا برنج دم می‌کشد، مقداری کره و روغن را در قابلمه ریخته و نصف پیمانه کشمش پلویی را به همراه نصف قاشق چای‌خوری دارچین اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید.
    7. به طور دلخواه، ۲ قاشق غذاخوری زرشک، خلال پرتقال شیرین، خلال پسته و خلال بادام و ۳ قاشق غذاخوری گلاب را در مقداری کره و روغن تفت دهید
    8. زمانی که برنج دم کشید در صورت دلخواه مقداری روغن حیوانی روی برنج بریزید.
    9. در شبکه های اجتماعی زیر هم در کانال های اول فارس عضو شوید و مطالب ما را پیگیری کنید،کلیک کنید و عضو یکی از کانالهای خبر فوری ما شوید.

      کانال اول فارس در واتساپ

       کانال اول فارس در  تلگرام

      کانال اول فارس در روبیکا

       کانال اول فارس در  ایتا 

       کانال اول فارس در سروش

       کانال اول فارس در  بله 

مطالب مرتبط

طرز تهیه کرپ شکلاتی یک دسر متفاوت و بسیار خوشمزه که عاشقش می شوید

طرز تهیه جوجونی تاس کباب کاشانی با طعمی فوق العاده لذیذ و دلچسب

بهترین زمان نمک زدن به مواد غذایی پیش ، در حین یا پس از پختن

نظرات