• 10 مرداد 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 150524

طرز تهیه پای سیب زمینی با بادمجان و قارچ،یک غذای بسیار لذیذ و بدون گوشت

طرز تهیه پای سیب زمینی با بادمجان و قارچ،یک غذای بسیار لذیذ و بدون گوشت

پای سیب زمینی چندین دستور پخت دارد که در این مقاله می خواهیم به شما خوشمزه ترین دستور تهیه آن را آموزش دهیم.

برای پخت این پای سیب زمینی، نیاز به فر داریم.در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم پای سیب زمینی با بادمجان و قارچ

سیب زمینی : ۱ کیلو
تخم مرغ : ۲ عدد
پودر سیر و زردچوبه : به مقدار لازم
نمک و فلفل : به مقدار لازم

مواد لازم برای رویه : 

قارچ : ۲۰۰ گرم
بادمجان متوسط : ۳ عدد
زرشک : به میزان دلخواه
پیاز : ۱ عدد کوچک
پنیر پیتزا : درصورت تمایل
روغن : به مقدار لازم
زردچوبه، نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه پای سیب زمینی با بادمجان و قارچ

طرز تهیه :

مرحله اول

برای تهیه این غذای بدون گوشت و مرغ، ابتدا  باید یک عد پیاز کوچک را سرخ کنید زمانی که پیاز کمی نرم شد قارچ هایتان را  بشورید و به یک اندازه خرد کنید و در یک تابه آن را هم بزنید تا کاملا سرخ شود.

مرحله دوم

سپس بادمجان هایتان را پوست بگیرید و مربع مربع خرد کنید سعی کنید مربع هایتان بزرگ نباشد. در ادامه بادمجان هایتان را نیز به قارچ ها اضافه کنید و تفت دهید تا هر دو کاملا سرخ شوند.

مرحله سوم

سپس نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا ادویه ها به خورد مواد بروند. بعد از اینکه ادویه ها کاملا به خورد مواد رفت به مقدار دلخواهتان زرشک بشورید و به موادتان اضافه کنید و ترکیب کنید.مواد میانی پای سیب زمینی و قارچ شما حاضر است، حال به سراغ سیب زمینی ها بروید.

مرحله چهارم

به میزان گفته شده سیب زمینی بشورید و در یک قابلمه پر آب بپزید، پس از اینکه سیب زمینی های شما کاملا پخت آن ها را پوست بگیرید و با کمک یک پوره کن یا قاشق آن ها را  در یک ظرف له کنید.

مرحله پنجم

حالا در این مرحله دو عدد تخم مرغ و ادویه های گفته شده در مواد لازم پای سیب زمینی با بادمجان را به آن اضافه کنید و مجدد له کنید تا کاملا مواد جذب یکدیگر شوند.

مرحله ششم 

حالا نوبت انتخاب قالب است؛ قالب شما می تواند هم تک نفره باشد و هم بزرگ. ظرفتان را با اسپری روغن چرب کنید سپس مقدار کمی از مایه سیب زمینی درون آن بریزید و با کمک یک قاشق آن را صاف کنید توجه داشته باشید که دیواره های ظرف فقط باید سیب زمینی باشد.

مرحله هفتم

بدین منظور می توانید ظرف را پر از سیب زمینی کنید و آن را با قاشق صاف کنید سپس وسط آن را مقداری خالی کنید و از مواد میانی تان بریزید سپس روی مواد به مقدار دلخواه پنیر پیتزا بریزید سپس روی مواد را کمی سیب زمینی بریزید و مواد را بپوشانید، می توانید دوباره کمی پنیر پیتزا روی سیب زمینی بریزید.

مرحله هشتم

به همین ترتیب قالب هایتان را پرکنید و در آخر قالب ها را درون فر گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه بگذارید و اجازه دهید پای سیب زمینی ها، حدود ۲۰ دقیقه داخل فر بماند. بعد از ۲۰ دقیقه اجازه دهید کمی خنک شود سپس قالب ها را درون ظرفی که می خواهید سرو کنید برگردانید و با کمک کمی جعفری و گوجه تزئین کنید.پای سیب زمینی شما حاضر است نوش جان.

مطالب مرتبط

طرز تهیه خورشت ماست اصفهانی + نکات تکمیلی

طرز تهیه کیک لیوانی شکلاتی با قابلمه

دستور پخت سالونه مرغ اصیل ایرانی،یک غذای خوشمزه و خاص

نظرات