• 06 مهر 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 155718

طرز تهیه کره بادام زمینی رژیمی خانگی خوشمزه و مقوی

طرز تهیه کره بادام زمینی در خانه آنطور که همه به اشتباه فکر می‌کنند سخت نیست، بلکه خیلی ساده است.

شما با کمترین هزینه می‌توانید مقدار زیادی کره بادام زمینی درست کنید و آن در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهد. پس اگر ورزشکار هستید یا تنها می‌خواهید از مزایای کره بادام زمینی در خانه نهایت استفاده را ببرید، ما در این مطلب به شما کمک می‌کنیم تا این ماده غذایی خوشمزه را به راحتی درست کنید.

مواد لازم

بادام زمینی خام : سه فنجان
نمک دریا : نصف قاشق چایخوری
عسل (اختیاری) : به مقدار لازم

طرز تهیه کره بادام زمینی رژیمی

مرحله اول

در حالی که می‌توانید بادام زمینی را به صورت خام مصرف کنید، اما توصیه می‌کنیم بادام زمینی را برشته کنید، زیرا این کار روغن طبیعی آنها را آزاد می‌کند که به مخلوط کردن راحت کمک خواهد کرد.

مرحله دوم

بادام زمینی‌ها را در سینی فر قرار دهید و بگذارید در فر با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۶۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزید. قبل از پوست کندن و مخلوط کردن، بگذارید سرد شوند. اگر بادام زمینی پوست گرفته شده باشد، این مرحله را نادیده بگیرید.

مرحله سوم

اگر بادام زمینی پوست داشت، با احتیاط پوست آنها را جدا کنید. یک راه ساده و بدون دردسر برای از بین بردن پوست این است که بادام زمینی را با دست یا در حوله آشپزخانه بگذارید و با کف دست خود حرکت دهید. پوست به راحتی جدا می‌شود.

طرز تهیه کره بادام زمینی

مرحله چهارم

پس از سرد شدن، بادام زمینی‌ها و کمی نمک را در غذاساز یا مخلوط کن با سرعت بالا بریزید و آنها را به آرامی مخلوط کنید. هر چه مدت طولانی‌تری مخلوط شوند، کره بادام زمینی روان‌تر می‌شود.بسته به کیفیت دستگاهی که در اختیار دارید و مقدار مورد نیاز کره بادام زمینی، فرآیند مخلوط کردن می‌تواند بین ۵ تا ۱۵ دقیقه طول بکشد.

مرحله پنجم

اگر می‌خواهید کره بادام زمینی با قوام و غلظت بیشتری درست کنید، ابتدا بادام زمینی تفت داده شده را برای چند دقیقه بپزید تا به قطعات کوچک خرد شوند. سپس آن را در مخلوط کن بریزید و بقیه مراحل را طی کنید.

مرحله ششم

در زمان مخلوط کردن کره بادام زمینی می‌توانید از عسل برای طعم شیرین‌تر استفاده کنید. این مرحله اختیاری است. عسل باعث می‌شود تا کره بادام زمینی حالتی کرمی‌تر پیدا کند. بعد از اینکه کره بادام زمینی به قوام مورد نظر رسید، از مخلوط کن خارج کنید و در ظرف بریزید و نوش جان کنید.

نکته: اگر مخلوط کره بادام زمینی خیلی خشک است، یک قاشق چایخوری روغن بادام زمینی یا روغن گیاهی اضافه کنید تا به قوام دلخواه برسید.

مطالب مرتبط

دستور پخت مرغ آلبالویی خوش طعم و عطر با برنج زعفرانی

دستور پخت مرغ سوخاری رژیمی در فر با طعمی فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه پیراشکی سوخاری مرغ و قارچ با بافتی ترد و مواد میانی لذیذ

نظرات