• 20 آبان 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 159278

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر با قارچ و گوشت

کوکو سیب زمینی با گوشت و قارچ می تواند یک غذای مجلسی و ویژه برای میهمانی هایتان باشد.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر با قارچ و گوشت

کوکو شکم پر با گوشت و دیگر مواد اولیه این کوکوی سیب زمینی پخته میتواند به عنوان ایده برای افرادی که مرتب این سوال را در ذهن دارند که ناهار چی بپزم و شام چی درست کنم و… کاربردی باشد.

مواد لازم

سیب زمینی : ۳ الی ۴ عدد متوسط
نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری
نعنا خشک : ۱ قاشق چایخوری
قارچ : ۱۰۰ گرم
سیر : ۱ حبه
پیاز : ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم
آرد سوخاری : ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ : ۲ عدد

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه کوکو سیب زمینی اول ۳ الی ۴ سیب زمینی با سایز متوسط را داخل آب بپزید.بعد از اینکه سیب زمینی‌ ها پخته شد، آنها را از قابلمه بیرون بیاورید و اجازه دهید که کمی خنک شود.سپس آنها را پوست گرفته و با رنده درشت رنده کنید.

مرحله دوم

حال آنها را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نعنا خشک و زردچوبه را هر کدام به اندازه یک قاشق چای‌خوری به سیب زمینی اضافه کنید.سپس یک حبه سیر را روی مواد رنده کنید.یک عدد پیاز را نیز رنده کرده و به مواد اضافه کنید.دو قاشق غذاخوری پودر سوخاری به مواد اضافه کنید.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر با قارچ و گوشت

مرحله سوم

در مرحله بعد، دو عدد تخم مرغ داخل مواد شکسته و هم بزنید.مواد را به طور کامل با یکدیگر مخلوط کنید سپس ترکیب را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.حال یک عدد پیاز متوسط را به صورت نگینی ریز خرد کنید و آن را با حدود ۳ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید.

مرحله چهارم

بعد از اینکه پیازها سبک شدند، ادویه‌ها را (نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه) به آن اضافه کرده و تفت دهید.قارچ‌ ها را به صورت نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را نیز همراه با قارچ و پیاز تفت دهید.اکنون گوشت چرخ کرده به پیاز داغ اضافه کنید و آن را خوب تفت بدهید.

مرحله پنجم

بعد از اینکه گوشت را به طور کامل تفت دادید، نصف لیوان آب داخل ماهتابه بریزید و اجازه دهید که به مدت ۲۰ دقیقه به طور کامل بپزد.
حال مخلوط سیب زمینی و ادویه‌ ها که داخل یخچال گذاشته بودید را بیرون بیاورید و آن ها را روی دستتان گرد کنید؛ بعد وسط آنها را گود کنید تا بتوانید داخل آن مواد بریزید.

مرحله ششم

اکنون مواد آماده شده یعنی قارچ و گوشت چرخ کرده را وسط سیب زمینی بریزید و کو کو را از دو طرف ببندید. برای اینکه کوکو سیب زمینی‌ ها به دستتان نچسبد، کمی دستتان را خیس کنید.
سپس کوکو سیب زمینی‌های شکم پر را داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کرده و نوش جان کنید.

مطالب مرتبط

۵ طرز تهیه سوپ خوشمزه و مقوی برای سرماخوردگی

طرز تهیه فوری لیته لبو و بادمجان ؛ فوت و فن‌های درست کردن این ترشی زمستانی

دستور تهیه رول دارچینی با طعمی فوق العاده خوشمزه و بافتی نرم

نظرات