• 22 مرداد 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 151586

طرز تهیه کیک لیوانی شکلاتی با قابلمه

طرز تهیه کیک لیوانی شکلاتی با قابلمه

کیک لیوانی یا همان کیک فنجانی یکی از آسان ترین کیک ها از لحاظ پخت است و این سادگی باعث محبوبیت بسیار آن شده است.

در این بخش با طرز تهیه کیک لیوانی شکلاتی آشنا می شوید.

مواد لازم کیک شکلاتی لیوانی

آرد : ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ : ۲ عدد
شیر: ۱/۲ پیمانه
روغن : ۲/۳ پیمانه
شکر : ۱/۲ پیمانه
شکلات تخته ای : به میزان دلخواه
بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری
وانیل : ۱ قاشق چایخوری

کیک لیوانی شکلاتی

طرز تهیه کیک لیوانی شکلاتی

مرحله اول : 

ابتدا در یک ظرف مناسب تخم مرغ را بشکنید و با دور تند همزن هم بزند. در صورت نبود همزن برقی می توانید از همزن دستی نیز کمک بگیرید.

مرحله دوم :

وانیل و شکر را نیز به تخم مرغ اضافه کنید و به هم زدن خود ادامه دهید تا ترکیب شود.

مرحله سوم :

روغن را کم‌کم به مواد اضافه کنید و همینطور به هم زدن خود ادامه دهید.

مرحله چهارم : 

شیر را نیز آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله پنجم : 

آرد بکینگ پودر و پودر کاکائو را ۳ بار الک کنید و به موادتان آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید تا مایع شما حاضر شود. حواستان باشد غلظت مواد زیاد نباشد. مایع را درون فنجان و یا لیوان بریزید.

مرحله ششم :

لیوان ها را درون قابلمه بچینید و به هر میزان که دوست دارید شکلات تخته ای تکه شده درون لیوان ها بریزید.

مرحله هفتم : 

درون قابلمه تا حدی که نصف لیوان ها را در بر بگیرد آب جوش بریزید و در آن را دم کنی بگذارید و روی حرارت کم حدود ۳۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.با کمک یک خلال دندان پخت آن ها را چک کنید. کیک شما حاضر است.

مطالب مرتبط

دستور پخت سالونه مرغ اصیل ایرانی،یک غذای خوشمزه و خاص

طرز تهیه مربای شیر خوشمزه و مقوی با ۳ روش متفاوت

طرز تهیه آسان کنافه پنیری خانگی که عاشقش می شوید

نظرات