• 25 / مرداد 1402 / 1:01
  • شناسه خبر : 118631

انبار لوازم آرایشی و بهداشتی گران قیمت در یکی از محله‌های شیراز لو رفت

جانشین فرمانده انتظامی استان فارس از کشف انواع لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق به ارزش ۴۰ میلیارد ریال در بازرسی از یک انبار در شهرستان شیراز خبر داد.

به گزارش اول فارس از شیراز ، سردار “یوسف ملک زاده” در گفتگو با خبرنگاران بیان کرد: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان فارس با اقدامات فنی و تخصصی از وجود مقادیری لوازم بهداشتی قاچاق در یک انبار در یکی از محله‌های شیراز مطلع و موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: ماموران پس از هماهنگی قضایی به محل‌ مورد نظر اعزام و در بازرسی از آن مکان موفق شدند مقادیر زیادی لوازم آرایشی و بهداشتی خارجی قاچاق را کشف کنند.
سردار “یوسف ملک‌زاده” با بیان اینکه کارشناسان ارزش اموال مکشوفه را ۴۰ میلیارد ریال برآورد کردند، خاطر نشان کرد: در این خصوص پرونده تشکیل و تحویل مرجع قضایی شد.

کانال اخبار فوری و بدون سانسور ، کانال اخبار فارسی ، خبر فوری خبر حوادث

 کانال تلگرام 

 کانال واتساپ 

 کانال ایتا

کانال سروش 

 کانال روبیکا

 کانال بله

بیشتر بخوانید:

لو رفتن ۵۰ سکه عتیقه پس از یک دعوا حقوقی در نورآباد ممسنی
حمله خونین ۱ خرس به چوپان روستایی در کوههای درودزَن
پُلمپ ۲۰ واحد تهیه و توزیع مواد غذایی غیر بهداشتی در شیراز

ثبت دیدگاه