• 23 / اردیبهشت 1402 / 23:14
  • شناسه خبر : 111592

تو کازرون نذاشتند لودر ۱۵ میلیارد تومانی رد بشه !

فرمانده انتظامی “کازرون” از کشف یک دستگاه لودر قاچاق به ارزش ۱۴۸ میلیارد ریال خبر داد.

لودر

به گزارش اول فارس ، سرهنگ  “اسماعیل زراعتیان” در گفت‌وگو با  اول فارسدر تشریح این خبر اظهار داشت: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز، روز گذشته ماموران انتظامی کازرون حین کنترل محورهای مواصلاتی به یک کامیون حامل یک دستگاه لودر مشکوک و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.

وی افزود: در بررسی‌های دقیق صورت گرفته مشخص شد لودر مکشوفه قاچاق و فاقد هرگونه اسناد و مدارک مثبت گمرکی است.

فرمانده انتظامی “کازرون” ارزش لودر کشف شده را بنا به نظر کارشناسان، ۱۴۸ میلیارد ریال عنوان و تصریح کرد: در این رابطه راننده با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

سرهنگ  “زراعتیان” از شهروندان خواست در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه موارد مشکوک مراتب را از تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا در کمترین زمان نسبت به شناسایی جرم و دستگیری مجرمان اقدام شود.

بیشتر بخوانید:

جُرم ۱ آرایشگاه زنانه در کازرون که تعطیل شد
کشف ۴۰ هزار تخم مرغ تاریخ گذشته از مرد کازرونی که نقره داغ شد
کامیونی که بارش ۹۱ راس گوسفند بود توقیف شد

ثبت دیدگاه