خبر اولایران

معلم نمونه شیرازی که مؤسس بیمارستان آنکولوژی امیر شیراز بود درگذشت+بیوگرافی

به گزارش اول فارس، بانو زهرا سعادت، مؤسس بیمارستان آنکولوژی امیر شیراز روز ۱۸ مهرماه درگذشت.

مؤسس بیمارستان آنکولوژی امیر شیراز

بیوگرافی زهرا سعادت بانوی نیکوکار و سازنده بیمارستان آنکولوژی امیر شیراز

زهرا سعادت، ‌ ۱۲ بهمن ۱۳۰۴ پا به دنیا گذاشت. پس از گذراندن دوران تحصیل در دبیرستان وارد دانشگاه شد و به تحصیل در رشته حقوق روی آورد، اما از آنجا که به ادبیات علاقه داشت و نمی‌توانست همزمان در دو رشته درس بخواند .درنهایت به تحصیل ادبیات پرداخت و موفق به دریافت مدرک کارشناسی در همین رشته شد.

معلم آموزش و پرورش شد و ازدواج کرد و چند بار به عنوان معلم نمونه انتخاب شد و تنها فرزندش نیز به دنیا آمد که از قضا، سال‌ها بعد مبتلا به بیماری مهلک سرطان دچار شد .

سال ۱۳۶۶ یعنی درست ۳۳ سال قبل، جان جگرگوشه‌اش را نیز از او و همسرش ستاند و یک سال افسردگی و غم شدید به سمتی رفت که کم مانده بود مادر را نیز از پای بیندازد.

خود او درباره آن دوران می‌گوید: «از دنیا بریده و به شدت غمگین شده بودم. من فقط همین یک فرزند را داشتم، تمام دلخوشی‌ام او بود.

اگر به هر حال با قطع پای او قلبم شکسته بود، درگذشتش کمرم را نیز شکست… اما بلند شدم؛ دست روی زانوانم گذاشتم و بلند شدم. گفتم باید حتما برخیزم و کاری کنم.»

به هر زحمتی که بود در محل زاد و زندگی خود، شیراز، بیمارستانی بنا نهاد به یاد فرزندش‌ امیر حدائق.

این مرکز درمانی اکنون با عنوان «بیمارستان آنکولوژی امیر» شناخته می‌شود و با در اختیار گذاشتن اداره آن از سوی وی به دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در آن بیماران مبتلا به سرطان تحت درمان و مراقبت قرار می‌گیرند .

بیمارستان آنکولوژی امیر توسط بانوی خیر سرکار خانم زهرا سعادت در فضایی به مساحت زیر بنایی ۶۳۷۰ متر مربع به یاد فرزند گرامیشان مرحوم امیر رضا حدائق جهت ارائه خدمات درمانی به بیماران سرطانی بنا نهاده و پس از احداث به دانشگاه علوم پزشکی اهدا نموده است و پس از تکمیل و تجهیز توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز افتتاح و راه اندازی گردید .

 بیمارستان آنکولوژی امیر شیراز به عنوان تنها مرکز ارائه‌دهنده خدمات تخصصی و فوق تخصصی آنکولوژی در جنوب کشور در سال گذشته موفق به ثبت ۴۵ مورد پیوند مغز استخوان در کارنامه خود شده است.

بیمارستان امیر ۱۳ استان و ۷ کشور همسایه را پوشش می دهد

مؤسس بیمارستان آنکولوژی امیر شیراز

در این مرکز به بیماران تمامی کشورهای آفریقایی، حوزه خلیج فارس، عراق، افغانستان و پاکستان خدمات درمانی و پزشکی ارایه می شود.

بیمارستان امیر مرکز درمانی تک تخصصی یا سرطان شناسی در منطقه جنوب کشور به شمار می رود، این بیمارستان ۹۴ تخت فعال دارد، اما با ضریب اشغال ۹۸ درصد به ارائه خدمات پزشکی و درمانی می پردازد.

در همین راستا سیدوحید حسینی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز پیام تسلیتی به شرح زیر صادر کرد.

«و الْباقیات الصّالحات خیْرٌ عنْد ربّک ثواباً و خیْرٌ أملاً»

ضایعه درگذشت بانوی ارجمند، مرحومه «سعادت»، از نیکوکاران گرانقدر مجموعه سلامت استان فارس، موجب تالم و تاثر فراوان گردید. بانویی شریف که سوگ فرزند دلبندش، مرحوم «امیر حدائق» را به ثمره‌ای ماندگار و جاویدان بدل ساخت که سال‌هاست ملجائی برای دردمندان شده است.

بنیان ارزنده‌ای که این بانوی ارجمند با مناعت طبع و بزرگ منشی بنا نهاد، از جمله پایه‌های استوار و مانا در عرصه سلامت استان بود که همچون ریشه‌ای مستحکم، فرهنگ نیک‌اندیشی را در فارس، غنایی ارزشمند بخشید و این ثمره نیکو، توشه معنوی غنی برای سرای باقی ایشان خواهد بود.

با تسلیت این فقدان تلخ به بازماندگان بزرگوار آن بانوی مکرم، جامعه خیرین و خانواده سلامت فارس، امید است در پرتو پرمهر ایزدی، ایشان از علو درجات و رحمت واسعه الهی، بهره مند باشند.

امید است راه پرافتخار و ماندگار آن مرحومه مغفوره، در مسیر خدمت به خلق و نجات بیماران، همواره جاوید و پر رهرو باشد.

عکس دانش آموزان نخستین مدرسه ابتدایی شیراز ۱۱۷ سال پیش

بخوانید | ۱ غزل عاشقانه از سعدی شیرازی تا حالتون عوض بشه

عکس دیده نشده آرامگاه ابش خاتون تنها حاکم زن فارس بزرگ ۱۱۰ سال پیش

کانال اخبار فوری و بدون سانسور ، کانال اخبار فارسی ، خبر فوری خبر حوادث

 کانال تلگرام 

 کانال واتساپ 

 کانال ایتا

کانال سروش 

 کانال روبیکا

کانال بله

نوشته های مشابه

‫۳ دیدگاه ها

  1. سلام
    پدر من هم بارها در این بیمارستان بستری و مراقبت شد روح این بانوی بزرگوار در آرامش ابدی خواهد بود خدا رحمتشون کنه…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا