• 08 / اردیبهشت 1402 / 23:27
  • شناسه خبر : 110300

پذیرایی ۳ وعده ای از مسافرین پرواز تهران به شیراز !

مسافران پرواز شیراز به تهران به دلیل نقص فنی هواپیما امشب راهی مقصد می‌شوند


باشگاه خبرنگاران جوان:مدیرکل فرودگاه‌های استان فارس گفت: مسافران شرکت هواپیمایی ایران ایرتور به دلیل نقص فنی امروز این هواپیما در تهران، ساعت ۲۲ امشب از شیراز راهی پایتخت می‌شوند.
فخرالدین کشاورز گفت: قرار بود امروز ۱۵۰ مسافر هواپیمای ایران ایرتور از فرودگاه بین المللی شهید آیت‌الله دستغیب شیراز به تهران سفر کنند، اما به دلیل مشکل فنی که برای این هواپیما در تهران به وجود آمد، این هواپیما پس از پرواز مجبور به فرود اضطراری در فرودگاه مهرآباد شد و به شیراز نرسید.

او گفت: با توجه به اینکه اتفاق، برخی مسافران را با سایر پرواز‌ها راهی تهران کردیم و سایر مسافران نیز با پرواز ساعت ۲۲ راهی پایتخت خواهند شد.

مدیرکل فرودگاه‌های استان فارس گفت: با توجه به تاخیر پیش آمده در پرواز این شرکت هواپیمایی، سه وعده از مسافران این پرواز پذیرایی صورت گرفته است.

در همین ارتباط مشرق نیوز نیز نوشت:سخنگوی سازمان هواپیمایی از لغو پرواز شیراز- تهرانِ  به دلیل روشن نشدن موتور هواپیما بعد از استارت توسط خلبان، خبر داد و گفت: مسافران این پرواز در سلامت کامل هستند.

 بر اساس گزارش یکی از مسافران پرواز شیراز به تهران

این پرواز به دلیل نقص فنی در موتور با وجود مسافرگیری نتوانست امروز(جمعه) از مبدا شیراز به سمت تهران حرکت کند.

در همین راستا «جعفر یازرلو» سخنگوی سازمان هواپیمایی جمعه شب توضیح‌ داد: خلبان بعد از استارت به دلیل روشن نشدن موتور هواپیما و با هدف حفظ ایمنی و سلامت مسافران از پرواز انصراف داده است.

به گفته یازرلو مسافران این پرواز در سلامت کامل بوده و درصورت رفع مشکل پیش آمده با همین پرواز شیراز را به مقصد تهران ترک می‌کنند.

وی با تکذیب شایعه آتش سوزی موتور هواپیما در فرودگاه شیراز توضیح داد: به دلیل روشن نشدن موتور، خلبان از انجام این پرواز منصرف شد تا بعد از چک دوباره و با اطمینان از ایمنی کامل، پرواز جایگزین انجام شود

بیشتر بخوانید:

ثبت دیدگاه

  • ...

    تاریخ : ۹ - اردیبهشت - ۱۴۰۲

    چقد مسخره هست بخاطر مشکلاتی حالا یکم کیک ساندویچ به چند تا مسافر که کلی وقتشون تلف شده دادن .باید بکنیش تیتر خبری .چه مسخره وندیدید بدیدی تو سردبیر


  • کیومرث

    تاریخ : ۱۳ - اردیبهشت - ۱۴۰۲

    مرحبابه خلبان..حالااگه بعضی خلبانای قدوغروردار بودن میگفتن سریع راش بندازین بریم خودشوبقیه روبکشتن میداد.بنظرم هواپیمااگ حتی چراغ خطرش کارنکردخلبان نبایدجرکتش بده چون اتصال باعث هرخطری میشه