نشانه عجیب مرگ زودهنگام مردان که فکرش را هم نمی کردید !

بی اختیاری ادرار می تواند مردان را با افزایش سن آزار دهد، اما یک مطالعه جدید نشان می دهد که ممکن است بیش از یک بیماری آزار دهنده بوده و در واقع نشانه مرگ زودهنگام باشد. به گزارش گروه سلامت به نقل از هلث دی نیوز، «جونی آکرلا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه تامپر فنلاند، می‌گوید: «این یافته‌ها نشان‌دهنده اهمیت ارزیابی سلامت […]

بی اختیاری ادرار می تواند مردان را با افزایش سن آزار دهد، اما یک مطالعه جدید نشان می دهد که ممکن است بیش از یک بیماری آزار دهنده بوده و در واقع نشانه مرگ زودهنگام باشد.

ادرار

به گزارش گروه سلامت به نقل از هلث دی نیوز، «جونی آکرلا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه تامپر فنلاند، می‌گوید: «این یافته‌ها نشان‌دهنده اهمیت ارزیابی سلامت عمومی، عوامل خطر و بیماری‌های همراه در مردان مبتلا به مشکلات دستگاه ادراری است.»

این تیم مشکلات دستگاه ادراری را در بیش از ۳۰۰۰ مرد فنلاندی که در سال ۱۹۹۴ در یک مطالعه ثبت نام کرده بودند، زمانی که ۵۰، ۶۰ یا ۷۰ ساله بودند، تجزیه و تحلیل کردند. این تحقیق شامل پیگیری ۲۴ ساله ۱۱۶۷ مرد تا سال ۲۰۱۸ بود. حدود نیمی از آنها در طول سالهای میانی فوت کرده بودند.

تیم تحقیق علائم مشکلات دستگاه ادراری مردان را به عنوان فاکتور پرخطر مرگ، بررسی کردند.

این اختلالات ادراری می‌تواند ناشی از انواع شرایط پزشکی رایج از جمله بیماری قلبی یا بیماری‌های عصبی، دیابت، اختلال خواب، محدودیت حرکت، بیماری پارکینسون، زوال عقل، سکته مغزی و ام اس باشد.

در این مطالعه، مردانی که علائم متوسط تا شدید تخلیه مثانه داشتند، ۲۰ درصد با افزایش خطر مرگ در طول دوره روبرو بودند. خطر مرگ در طول مطالعه برای افرادی که علائمی مانند تکرر ادرار در روز، بی اختیاری ادرار و شب ادراری داشتند، ۴۰ درصد بود.

حتی برای افرادی که در مطالعه علائم خفیف داشتند، اگر در طول روز تکرر ادرار داشتند، خطر مرگ تا ۳۰ درصد افزایش می‌یافت. اگر شب ادراری داشتند، خطر مرگ تا ۵۰ درصد افزایش می‌یافت.

به گفته نویسندگان، بی اختیاری مکرر ادرار ارتباط قوی خاصی با خطر مرگ دارد، که نشان می‌دهد مشکلات ادراری تأثیر قابل توجهی بر سلامت و وضعیت عملکردی در مردان مسن دارد و ممکن است بازتابی از بیماری‌های عصبی یا عروقی طولانی مدت باشد.

مطالب مرتبط

راه های پیشگیری آنفولانزا در محیط کار و مدرسه

علت ترک و شیار های روی زبان چیست و چگونه آنها را برطرف کنیم؟

عامل ابتلای شیرازی‌ها به انواع امراض که روح‌شان خبر ندارد

نظرات