• 24 مهر 1397
  • دسته‌بندی: سیاسی
  • شناسه خبر : 1002

نماینده مردم فیروزآباد در مجلس: مخالفان FATF دنبال بهانه هستند

نماینده مردم فیروزآباد، فراشبند و قیر و کارزین در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مخالفان پیوستن ایران به FATF  “گروه ویژه اقدام مالی” دنبال بهانه هستند، اگرنه جمهوری اسلامی ایران هیچ وقت از تروریست‌ها حمایت نکرده‌ است. به گزارش اول فارس کوروش کرمپور در گفت و گو با ایسنا منطقه فارس، با بیان اینکه لایحه FATF “گروه ویژه اقدام […]

نماینده مردم فیروزآباد، فراشبند و قیر و کارزین در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مخالفان پیوستن ایران به FATF  “گروه ویژه اقدام مالی” دنبال بهانه هستند، اگرنه جمهوری اسلامی ایران هیچ وقت از تروریست‌ها حمایت نکرده‌ است.

به گزارش اول فارس کوروش کرمپور در گفت و گو با ایسنا منطقه فارس، با بیان اینکه لایحه FATF “گروه ویژه اقدام مالی” موضوع جدیدی نیست و ۴۰ سال است که ایران موارد پیش‌بینی شده در آن را رعایت می‌کند، گفت: دشمنان ایران از سال‌ها قبل این کشور را متهم به عدم پیوستن به این لایحه کرده‌اند .

وی با بیان اینکه ما خود قربانی تروریسم و آنچه که توسط کشورهای حامی تروریست‌ها بر بعضی از ملل اعمال شده، هستیم افزود: هیچ کشوری به اندازه ایران مورد هجمه تروریست‌ها قرار نگرفته است .

نماینده مردم فیروزآباد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که امروز بیش از هر امری ثبات وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم ایران اهمیت دارد و در این باره باید احساس مسئولیت مدیران دهه ۶۰ در مسئولان کنونی ایجاد شود .

68328

کرمپور یادآور شد: مدیران دهه ۶۰ با مدیریت اجرایی و نظارتی تحولات اساسی در روند پیشرفت کشور به وجود آوردند؛ ضرورت دارد تا همانند سه دهه قبل مسئولین ساده زیستی را سرلوحه کار خود قرار دهند و در عمل به فکر مردم باشند.

نماینده مردم فیروزآباد، فراشبند و قیر و کارزین در مجلس شورای اسلامی که اعتقاد دارد پیوستن ایران به این لایحه موجب تقویت اعتماد مردم به مسئولین در سطوح مختلف خواهد شد، گفت: ۴۰ سال است که ما از حزب‌الله لبنان و فلسطین حمایت می‌کنیم و رد پای ایران در حمایت از آنها در همه ادوار مشخص است .

به گزارش ایسنا، اف‌ای‌تی‌اف یک قرارداد نیست بلکه یک سازمان بین دولتی است.

گروه ویژه اقدام مالی یا Financial Action Task Force  که با مخفف آن یعنی FATF شناخته می‌شود، سال ۱۹۸۹ به ابتکار کشورهای عضو گروه «جی ۷» تشکیل شد تا بررسی‌هایی درباره وضعیت قوانین مبارزه با پول‌شویی در بازارهای مختلف مالی را در سرتاسر جهان انجام دهد و نتیجه آن را در جلسات هر چهار ماه یک بار خود به اطلاع کشورهای عضو برساند تا این کشورها بتوانند ریسک سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی هدف را بررسی و در مورد سرمایه‌گذارانی که به «کشورهای مشکوک» می‌روند احتیاط کنند .

در این زمان، گروه ویژه اقدام مالی، تنها ۱۶ عضو رسمی داشت و وظیفه‌ای که برایش در نظر گرفته شده بود این بود که روند پول‌شویی در دنیا را بررسی کند، در سطح ملی و بین‌المللی بر نحوه اجرای قوانین و فعالیت‌های مالی کشورها نظارت و استانداردهایی برای مبارزه با پولشویی طراحی کند.

مقررات مبارزه با پولشویی شامل قوانینی است که اشخاص و شرکت‌ها را موظف می‌کند در مورد نحوه کسب درآمدشان به دولت‌ها توضیح دهند، از این راه، پول‌هایی که از راه‌های نامشروع، مانند قاچاق، رشوه و تخلف‌های مالی به دست آمده است، برای ورود به بازارهای مالی با دشواری بیشتری رو به رو می‌شود و سلامت نظام مالی و اقتصادی قابل تضمین‌تر خواهد بود.

در سال ۲۰۰۱ بعد از حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر به برج های مرکز تجارت جهانی در نیویورک، یک وظیفه دیگر هم به عهده کارشناسان سازمان گذاشته شد و آن این‌که «بازارهای هدف برای سرمایه‌گذاری را از نظر وجود امکان تامین مالی تروریسم» بررسی کنند.

کارشناسان FATF بر اساس گزارش‌های رسمی کشورهای مختلف از جمله در مورد شفافیت مالی، قوانین مالیاتی و مانند آن نظرات مشورتی خودشان را در مورد میزان ریسک سرمایه‌گذاری در آن کشورها اعلام می‌کنند که مورد استناد سرمایه‌گذاران بین‌المللی قرار می‌گیرد.

اف ای تی اف، در مورد پولشویی ۴۰ توصیه و در مورد تامین مالی تروریسم ۹ توصیه دارد که بر اساس آنها کشورهای مختلف را بررسی و رده‌بندی می‌کند. توصیه‌های این نهاد می‌تواند از طریق وضع قوانین داخلی توسط کشورها، به اجرا دربیاید و زمینه‌های پولشویی و تامین مالی تروریسم را کاهش دهد .

مطالب مرتبط

انفجار گاز ال‌پی‌جی یک ساختمان را در شیراز روی هوا برد

پیش بینی پنج روزه هواشناسی برای آب وهوای شهرهای استان فارس

ثبت نام آزمون ورودی دانشگاه های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران برای سال تحصیلی ۱۴۰۵- ۱۴۰۴

نظرات