اسکای کروز یک هتل هوایی که سالها در هوا معلق می ماند

اسکای کروز یک هتل هوایی که سالها در هوا معلق می ماند

ویدیوی مفهومی یک هواپیمای عجیب و جذاب به نام «اسکای کروز» (Sky Cruise) به تازگی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده و پرنده غول‌پیکری را نشان می‌دهد که می‌تواند ۵۰۰۰ مسافر حمل کند. این هتل لوکس که امکانات مختلفی را در اختیار ساکنان خود قرار می‌دهد، می‌تواند تا سال‌ها در آسمان معلق بماند و هیچ رد پای کربنی نداشته باشد. […]

ویدیوی مفهومی یک هواپیمای عجیب و جذاب به نام «اسکای کروز» (Sky Cruise) به تازگی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده و پرنده غول‌پیکری را نشان می‌دهد که می‌تواند ۵۰۰۰ مسافر حمل کند. این هتل لوکس که امکانات مختلفی را در اختیار ساکنان خود قرار می‌دهد، می‌تواند تا سال‌ها در آسمان معلق بماند و هیچ رد پای کربنی نداشته باشد.

JPEG 39

ایده هتل‌های معلق جدید نیست و در گذشته بارها مطرح شده بود، اما طرح مفهومی جدیدی که در این باره منتشر شده، از فناوری‌های تازه‌ای استفاده می‌کند. مسافرانی که می‌خواهند به «اسکای کروز» بروند، باید با هواپیماهای معمولی به این هتل معلق برسند.

اسکای کروز چه بخش‌هایی دارد؟

مسافران روی این هتل به چندین منطقه مخصوص برای تماشای مناظر هوایی، رستوران‌ها، کافی‌شاپ‌ها و باشگاه‌های ورزشی و حتی یک مرکز درمانی دسترسی خواهند داشت. اسکای کروز همچنین چندین سالن سینما، تئاتر و اتاق بازی دارد تا سرنشینان خود را سرگرم کند. این هواپیما توسط هوش مصنوعی هدایت می‌شود و می‌تواند ضمن پیش‌بینی وضعیت هوا، لرزش‌های هوایی را با سیستمی شبیه حذف نویز هدفون‌ها خنثی کند.

این هتل قرار نیست رد پای کربنی داشته باشد و در عوض انرژی خود را از ۲۰ موتور الکتریکی تامین خواهد کرد. سوخت این موتورها از طریق یک نیروگاه کوچک همجوشی هسته‌ای به دست می‌آید و اجازه می‌دهد تا این وسیله سال‌ها در آسمان باقی بماند.

این طرح مفهومی در اصل چند سال پیش توسط «تونی هولمستن» طراحی شد و به تازگی «هاشم القیلی» آن را به شکل انیمیشن درآورده است. او از این هتل هوایی با نام فلایتانیک نام می‌برد که اسم خود را از کشتی بزرگ و لوکس تایتانیک گرفته است.

اگرچه اسکای کروز از نظر ظاهری بسیار جذاب به نظر می‌رسد، اما عده‌ای باور ندارند که چنین وسیله‌ای حتی بتواند پرواز کند. یکی از منتقدان این طرح می‌گوید برای به پرواز درآوردن این هواپیما به فرودگاه فوق‌العاده بزرگی نیاز است که به درد هیچ هواپیمای دیگری نخواهد خورد. به علاوه، هنوز تا دستیابی به برخی از فناوری‌های موجود در این شهرک پرنده فاصله زیادی داریم.

مطالب مرتبط

ببینید|فرآیند ساخت هواپیمای « ایلیوشین ایل-۷۶ » در روسیه(+ویدئو)

سفر با هواپیما در ایران تعطیل می شود

ادامه دعوا در آسمان شیراز و سرگردانی روح کریمخان با نماد تخلف /فعلا پلمپ است

نظرات