اخبار استان فارس

افزایش سقف وام ودیعه مسکن شیراز به ۲۸۰ میلیون تومان / اقساط ماهانه ۷.۹ میلیونی

محمدمهدی عبدالهی، مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس از افزایش سقف تسهیلات ودیعه مسکن خبر داد و اعلام کرد مستأجران در شیراز و مراکز استان‌ها می‌توانند تا ۲۸۰ میلیون تومان وام دریافت کنند.

به گزارش اول فارس، محمدمهدی عبدالهی، مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس با اشاره به حمایت دولت از مستأجران و افزایش توان مالی آنان برای پرداخت ودیعه مسکن، اظهار کرد: سقف تسهیلات ودیعه مسکن در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش یافته و به ۳۰۰ همت در سطح کشور رسیده است.

عبدالهی درباره جزئیات مبالغ وام در مناطق مختلف گفت: بر اساس مصوبه جدید، سقف این تسهیلات در شیراز و سایر مراکز استان‌ها ۲۸۰ میلیون تومان در سایر شهرها ۱۸۵ میلیون تومان و در روستاها ۷۵ میلیون تومان تعیین شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس در خصوص شرایط دریافت این تسهیلات افزود: متقاضیان باید متأهل یا سرپرست خانوار باشند؛ همچنین زنان مجرد بالای ۳۵ سال که به‌صورت خودسرپرست و جدا از خانواده زندگی می‌کنند، مشمول دریافت این وام هستند.
وی تأکید کرد: شرط اصلی بهره‌مندی از این تسهیلات، داشتن اجاره‌نامه رسمی یا ثبت قرارداد اجاره در سامانه ثبت املاک و مستغلات (سامانه خودنویس) و دریافت کد رهگیری است.
طبق برآوردهای انجام‌شده، قسط ماهانه این وام در شیراز و مراکز استان‌ها حدود ۷.۹ میلیون تومان، در سایر شهرها حدود ۵.۲ میلیون تومان و در روستاها حدود ۲.۱ میلیون تومان خواهد بود.
متقاضیان واجد شرایط می‌توانند برای ثبت‌نام به سامانه اینترنتی samaneh.mrud.ir مراجعه کنند. پس از ثبت‌نام و تأیید اولیه، متقاضیان جهت تشکیل پرونده و طی کردن مراحل بانکی به شعب بانک‌های عامل معرفی خواهند شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا