واکنش مجمع نمایندگان استان فارس پیرامون وقایع اخیر
در این اطلاعیه آمده است: «استان فارس با سابقه تاریخی و تمدنی بزرگ ایرانی ـ اسلامی و شیراز سومین حرم اهل بیت علیهمالسلام در حراست و حفاظت از آرمانهای انقلاب اسلامی و امام و با تقدیم پانزده هزار شهید لالهگون، پیشقدم بوده است.
مردم ولایتمدار فارس و شیراز در مبارزه با استعمار بریتانیا و فرقه ضاله بهائیت پیشتاز بودهاند. مردم شریف فارس در کمال افتخار و احترام در طول تاریخ با تمام اقلیتهای مذهبی و ادیان توحیدی زندگی مسالمتآمیز داشتهاند.
مجمع نمایندگان استان فارس همراه با مردم ولایتمدار استان همواره از آرمانهای والای انقلاب اسلامی، امام و رهبری دفاع کرده و رژیم جنایتکار کودککش و اشغالگر اسرائیل را دشمن درجه یک بشریت میدانیم و از مسئولان مربوطه میخواهیم با رعایت حقوق شهروندی و آحاد ملت بزرگ ایران در چارچوب قانون اساسی به فرقههای ضاله و شیطانی و فرقه بهائیت که با پشتیبانی و حمایت انگلیس تأسیس شده و حامیان آنها اجازه توطئه و جولان ندهند و با قاطعیت با مقصران و توطئهگران مقابله نمایند و از مسئولان کشوری و استانی میخواهیم با انسجام و اتحاد با خدمترسانی جهادی و انقلابی از آرمانهای امام و انقلابی دفاع نمایند».