آب خوردن شهروندان شیرازی در تابستان ۱۴۰۳ چگونه فراهم می شود؟

با راه‌اندازی خط دوم آب از سد درودزن سهم فراهم آب شهرستان شیراز از منابع زیر زمینی کاهش یافت. به گزارش اول فارس ، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شیراز گفت: با راه‌اندازی خط دوم آب از سد درود زن در سال ۱۴۰۲، سهم منابع سطحی به ۳۳ درصد و منابع زیرزمینی به […]

با راه‌اندازی خط دوم آب از سد درودزن سهم فراهم آب شهرستان شیراز از منابع زیر زمینی کاهش یافت.

به گزارش اول فارس ، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شیراز گفت: با راه‌اندازی خط دوم آب از سد درود زن در سال ۱۴۰۲، سهم منابع سطحی به ۳۳ درصد و منابع زیرزمینی به ۶۷ درصد رسیده است.

شرکت آب و فاضلاب شیراز

بهمن بهروزی گفت : در پایان سال ۱۴۰۱، ۷۲ درصد آب تولیدی در سطح شهرستان شیراز از منابع زیرزمینی و ۲۸ درصد مابقی از منابع سطحی فراهم می‌شد.

وی به تدابیر لازم توسط این شرکت برای گذر از بحران آب اشاره کرد و افزود: برای گذر از بحران کم‌آبی، شرکت آب و فاضلاب شهرستان شیراز با حفاری، تجهیز، مهندسی مجدد و همچنین بهسازی چاه‌ها در تلاش است تا از این بحران گذر کند.

گفتنی است آبفا شیراز با اجرای طرح‌های مختلف سعی دارد مسائل کم‌آبی در فصل تابستان را مدیریت کند؛ اجرای خطوط انتقال آب و حفر چاه های جدید از جمله اقداماتی است که برای فراهم کردن آب این کلان‌شهر انجام‌ شده است.

مطالب مرتبط

ببینید ایرانی‌ها ۳۰۰۰ سال پیش چه کردند !

آخرین آمار میزان پُرشدگی سدهای کشور  از ابتدای سال آبی

بدبختی فارس با بدترین ناترازی تاریخی در حوزه آب/ کشاورزی سالی ۲.۵ میلیارد متر مکعب آب می‌خورد

برچسب‌ها:

نظرات

  • ناشناس

    تاریخ : ۲۹ - اسفند - ۱۴۰۲

    پ ن پ کشاورز بی خودی اب را هدر میده


  • بنده خدا

    تاریخ : ۲۷ - اسفند - ۱۴۰۲

    اگه حق مردم جیره بندی هست باید برای مسئولین هم آب رو جیره بندی کنید ، ایران تنها کشوری هست که بین مردمش فرق میگذارد …


  • باهر

    تاریخ : ۲۷ - اسفند - ۱۴۰۲

    ایا استفاده از اب چاه ها برای آشامیدن باعث خالی شدن سفره های اب زیر زمینی و فرونشست های خطرناک بعدی نمیشود که انها هم افزایش می دهید؟!!