ایرانخانوادهخبر اولسلامتعلمی

آخرین وضعیت بیماری کرونا در ایران

انتقال پنج فرد مشکوک به کرونا از قم به تهران

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از تایید ابتلای دو بیمار دیگر به ویروس کرونا در قم و انتقال پنج فرد مشکوک دیگر از قم به بیمارستان‌های تهران خبر داد.

نتیجه تصویری برای کرونا

محمد مهدی گویا افزود: به جز دو بیمار مبتلا به ویروس کرونا که دیروز در قم جان خود را از دست دادند ابتلای دو بیمار دیگر به این ویروس در قم تایید شده و در بیمارستان بستری هستند، پنج فرد مشکوک دیگر نیز با آمبولانس به تهران منتقل شده‌اند و در بیمارستان‌های پایتخت بستری هستند. منتظر نتیجه آزمایش آنها هستیم و هنوز ابتلای آنها به این ویروس محرز نشده است.

وی گفت: خانواده و اطرافیان دو بیمار فوت شده و دو بیمار مبتلا در قرنطینه نیستند اما آموزش‌ها و توصیه‌های بهداشتی لازم به آنها داده شده تا در صورت مشاهده علایم بیماری مراجعه کنند.

گویا افزود: همه موارد ویروس کرونا ساکن قم بوده اند. این افراد هیچ ارتباطی با خارجی ها یا چینی ها نداشته اند. بنابراین منشا بیماری بر اساس اطلاعاتی که داریم از خارج کشور نیست اما در حال بررسی منشا بیماری هستیم و هنوز بر این باور نیستیم که منشا بیماری زوار پاکستانی یا کشورهای دیگر بوده باشد اما به محض مشخص شدن منشا بیماری اعلام می‌کنیم.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: در مورد افرادی که بیماری آنها محرز شده، مشخص است که ویروس کرونای جدید بوده است اما در مورد افراد مشکوک در حال بررسی هستیم و اکنون به جز این موارد در هیچ شهر دیگری موارد بیماری کرونا گزارش نشده است.

دانشگاه علوم پزشکی قم: مردم در خانه بمانند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه جای نگرانی نیست و مردم به شایعات توجه نکنند، گفت: قم هنوز وارد مرحله بحرانی نشده است.

 دکتر قدیر در گفتگویی با بیان اینکه تیم پزشکی با جدیت در بیمارستان های در نظر گرفته شده از جمله کامکار و فرقانی آماده خدمت رسانی هستند، افزود: این بیماری چیزی نیست که قابل کنترل و درمان نباشد به شرطی که مسائل بهداشتی رعایت شود.

وی با بیان اینکه مهمترین علائم این بیماری تب شدید و تنگی نفس است، تاکید کرد: مردم در صورت مشاهده این علائم به بیمارستان مراجعه کنند و در صورت مشاهده علائم سرماخوردگی مراجعه به درمانگاه‌ها کفایت می کند.

دکتر قدیر با بیان اینکه مهمترین راهکار در این شرایط حفظ آرامش، ایزوله خانگی است، افزود: مردم تا حد ممکن در خانه بمانند و حتی در صورت تعطیلی مدارس از مسافرت خودداری کنند.

وی گفت: مهمترین راه انتقال این ویروس از طریق دست است بنابراین باید دست ها مرتب با آب و صابون شسته شود.

دکتر قدیر با بیان اینکه فقط افراد نزدیک به بیماران و کسانی که در مکان های شلوغ هستند به ماسک نیاز دارند، تاکید کرد: همه افراد نیازی به ماسک ندارند، چرا که استفاده زیاد از ماسک خود باعث بیماری می شود.

وی گفت: در حال حاضر آزمایش ها به صورت یک روزه در تهران انجام می‌شود و به دنبال این هستیم که آزمایش های کرونا را در قم انجام دهیم.

دکتر قدیر گفت: مردم به شایعات فضای مجازی توجه نکنند چرا که قم هنوز وارد مرحله بحرانی نشده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه تنها مرجع رسمی در این خصوص دانشگاه علوم پزشکی است، خاطرنشان کرد: اخبار مربوطه نیز فقط از طریق رسانه ملی و رسانه های رسمی منتشر می شود.

دکتر قدیر تاکید کرد: افراد مسن و سیگاری بیشتر در معرض هستند و کودکان و افراد جوان از احتمال ابتلای کمتری برخوردارند.وی گفت: علائم سرماخوردگی نشانه بروز و ابتلا به کرونا نیست .

کرونا، حوزه علمیه قم را تعطیل کرد

 مدارس و مراکز آموزشی حوزه قم به علت پیدایش نشانه‌هایی از ویروس کرونا در قم به دستور مدیرحوزه‌های علمیه امروز پنجشنبه تعطیل شد.

مدیریت حوزه های علمیه در اطلاعیه ای اعلام کرد به دستور مدیر حوزه های علمیه، مدارس و مراکز آموزشی حوزه علمیه قم، امروز پنج شنبه تعطیل شد.

در این اطلاعیه آمده است: پیرو پیدایش نشانه‌هایی از ویروس کرونا در قم به دستور مدیر حوزه‌های علمیه، مدارس و مراکزآموزشی حوزه علمیه قم، روز پنجشنبه ۱۳۹۸/۱۲/۱ تعطیل و ستادی در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه تشکیل تا با هماهنگی مسئولان استان و دانشگاه علوم پزشکی قم به طور منظم مسائل و حوادث را مراقبت و تصمیمات لازم را اتخاذ کند.

اطلاعیه افزوده است: مدیریت حوزه‌های علمیه، مردم عزیز و حوزویان ارجمند را به رعایت احتیاطات لازم و توصیه‌های بهداشتی و مراقبت‌های ویژه توصیه می‌کند و آمادگی خود را برای هرگونه همکاری در این زمینه اعلام می‌نماید.

موردی از ابتلا به کرونا در یاسوج و گیلان دیده نشده

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: خوشبختانه تاکنون هیچ مورد مشکوکی از ویروس کرونا در گیلان مشاهده نشده است.

سیدحسن میری با بیان اینکه خوشبختانه تاکنون هیچ مورد مشکوکی از ویروس کرونا در گیلان مشاهده نشده است اظهار کرد: مردم به شایعات در خصوص کرونا در استان توجه نکنند.

وی تصریح کرد: نمونه های  مشکوک به کرونا ویروس از استان به تهران ارسال شده بود که خوشبختانه مورد مثبتی از ویروس کرونا در استان دیده نشده است و اگر موردی باشد به مردم صادقانه اطلاع رسانی های لازم انجام خواهد شد.

میری رعایت موازین و نکات بهداشتی به منظور پیشگیری از بیماری های تنفسی ویروسی را حائز اهمیت دانست و گفت: شستشوی مرتب دست ها با آب و صابون بعنوان یکی از مهم ترین اصول پیشگیری است.

 امروز با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان مرور راهکارها و اقدامات لازم در جهت پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در دستور کار مراکز درمانی استان گیلان قرار گرفت.

موردی از ابتلا به ویروس کرونا در چهارمحال و بختیاری گزارش نشده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: تاکنون هیچ گونه موردی از ابتلای فردی به ویروس کرونا در چهارمحال و بختیاری گزارش نشده است، مهم‌ترین وظایف دانشگاه‌های علوم پزشکی تشخیص موارد مشکوک به این ویروس در استان‌ها است.

مجید شیرانی یکم اسفندماه در جلسه پیشگیری از شیوع ویروس کرونا با اشاره به جلسه قرارگاه کرونا ویروس با حضور وزیر بهداشت، اعضای شورای معاونین و مدیران ارشد وزارت بهداشت از طریق ویدئوکنفرانس، اظهار کرد: کیت اختصاصی تشخیص این بیماری خریداری شده است و در حال حاضر مهم‌ترین وظایف دانشگاه‌های علوم پزشکی تشخیص موارد مشکوک به این ویروس در استان‌ها است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: بیمارستان بروجن، بخشی از بیمارستان کاشانی و هاجر شهرکرد آمادگی کامل برای پذیرش موارد مشکوک به این بیماری را دارند، اما تاکنون هیچ گونه موردی در چهارمحال و بختیاری گزارش نشده است.

وی از خریداری تجهیزات حفاظتی برای پرستاران و کادر پزشکی در مراکز درمانی پیش‌بینی شده برای مقابله با ویروس کرونا خبر داد و گفت: دستگاه‌های مدیریت بحران از جمله هلال‌احمر، سپاه و … آمار وسایل حفاظتی خود را به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اعلام کنند تا در صورت لزوم اطلاع کافی از تجهیزات داشته باشیم.

شیرانی در پایان توضیح داد: تمامی پرسنل دانشگاه علوم پزشکی آموزش کامل برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا را در دجلسات آموزش تخصصی فرا گرفته‌اند و هیچ‌گونه نگرانی بابت این مسئله وجود ندارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خاطرنشان کرد: آموزش و اطلاع‌رسانی مهم‌ترین رکن در پیشگیری از ویروس کرونا است.

تعطیلی تمام مدارس قم در روز شنبه به دلیل شیوع کرونا

وزیر آموزش و پرورش همزمان با انتشار خبر فوت دونفر بر اثر ابتلا به کرونا ویروس از تعطیلی تمام مدارس استان قم در روز شنبه خبر داد.

 محسن حاجی میرزایی با بیان این‌که از لحظه اعلام این خبر در هماهنگی کامل با وزارت بهداشت هستیم، افزود: با آقای نمکی نیز صحبت کردیم و تمام پروتکل‌ها و تشریفات اعلام شده از سوی این وزارتخانه را دنبال می‌کنیم. هم‌چنین در صورت نیاز به تعطیلی مدارس یا نصب تجهیزات خاص برای پیشگیری از شیوع این بیماری در مدارس نیز کلیه اقدامات را در دستور کار خواهیم داشت.

به گفته حاجی میرزایی در صورت اعلام وزارت بهداشت برای ضرورت تعطیلی مدارس در کشور این اقدام از سوی آموزش و پرورش صورت خواهد گرفت.

وی در ادامه در خصوص تعطیلی مدارس در روز شنبه به دنبال انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: روز شنبه در بسیاری از مدارسی که حوزه انتخابی هستند به دلیل ادامه شمارش آراء عملا امکان دایر بودن وجود ندارد. این موضوع تنها در خصوص مدارسی است که شمارش آرای آنها به طول بینجامد و در مورد تمام شعب رای گیری نیست.

وی در خصوص زمان تعطیلی مدارس در پایان سال نیز تصریح کرد: با توجه به تعطیلات ناخواسته‌ای که طی این مدت اتفاق افتاده است مدارس تا آخرین روز کاری دایر هستند و دانش آموزان باید برای جبران عقب ماندگی‌های سال تحصیلی جاری در مدارس حضور پیدا کنند. هم‌چنین پیشنهاد دادیم ساعاتی به تدریس روزانه افزوده شود، چرا که مدت زمان پایان سال محدود خواهد بود و بیش از حد معینی امکان ادامه کار را نداریم.

شناسایی ۲ فرد مشکوک به کرونا در بابل مازندران

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل در مازندران می‌گوید: ۲ فرد مشکوک به ویروس کرونا در شهرستان بابل شناسایی شدند.

دکتر مصطفی جوانیان روز پنجشنبه گفت : این دو فرد هم اکنون در قرنطینه قرار دارند و نمونه گیری از آنها در حال انجام است.

وی اضافه کرد: تا قبل از مشخص شدن نمونه گیری از این دو فرد نمی توان به طور دقیق در مورد ابتلاء آنها به ویروس کرونا اظهار نظر دقیقی داشت.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل از دادن اطلاعات بیش از این در مورد بیماران مشکوک به کرونا در حوزه استحفاظی این دانشگاه خودداری کرد.

مازندران دو دانشگاه علوم پزشکی با مدیریت مجزا در بابل و ساری دارد که دانشگاه بابل منفک از دانشگاه علوم پزشکی مازندران مستقر در ساری فعالیت می کند.

پیش از این معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام کرده بود که هیچ موردی از بیماری ویروسی کرونا در حوزه استحفاظی این دانشگاه مشاهده نشده است.

این مرکز در سال ۱۳۶۲ تأسیس شد و در بهمن ۱۳۶۴ اولین دوره دانشجوی پزشکی از طریق آزمون سراسری پذیرش شده و با حضور وزیر فرهنگ و آموزش عالی وقت عملاً کار خود را آغاز نمود. در سال ۱۳۶۵ دانشکده علوم پزشکی رشت، در سال ۱۳۶۷ دانشکده علوم پزشکی ساری و در سال ۱۳۷۱ دانشکده علوم پزشکی گرگان تأسیس شدند.

با تصویب قانون تشکیل «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و انتزاع دانشکده‌های گروه پزشکی از «وزارت فرهنگ و آموزش عالی» و الحاق به «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، در بابل استقرار یافت. پس از گذشت چندین سال، سازمان مرکزی، به مرکز مازندران انتقال یافت و موجب شد در سال ۱۳۷۰ دانشگاه علوم پزشکی بابل از مازندران استقلال یابد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا