خبر اولخبرهای اجتماعی

آزار بی‌رحمانه دختر نوجوان از سوی آدم‌ربایان ناشناس/ وحشت پدر از پیگیری پرونده

دختر نوجوانی که از سوی سه مرد ربوده شده و مورد تعرض قرار گرفته است، جزئیاتی از این حادثه دلخراش را توضیح داد.

به گزارش اول فارس، پدر این دختر که افغانستانی است به پلیس گفت سه مرد جوان دخترش را دزدیدند و به مدت ۱۷ روز او را نگه داشتند و بعد از این مدت او را به جایی که دزدیده بودند، برگرداندند.

با شکایت این مرد، ماموران تحقیقات خود را آغاز کردند. با توجه به اینکه مساله تجاوز مطرح شده‌بود پرونده به شعبه ۳ دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. پزشکی قانونی تایید کرد آثاری روی بدن دختر نوجوان وجود دارد و وضعیت دست و پای او نشان می‌دهد که مورد خشونت قرار گرفته است.

بر اساس نظریه پزشکی قانونی چندین جای سوختگی عمیق روی پاها و بدن دختر وجود داشت که نشان می‌داد با زغال سوزانده شده است. همچنین بریدگی‌هایی هم روی دستانش بود که با چاقو بر بدن دختر ایجاد شده بود. همچنین آثار تعرض نیز روی بدن دختر دیده شده بود.

وقتی پدر و دختر احضار شدند و به شعبه سه رفتند. دختر جزئیاتی دردناک از آنچه برای او اتفاق افتاده بود را توضیح داد. وی گفت: من به اتفاق برادرم برای تحویل بسته‌هایی که پدرم داده بود، می‌رفتیم که این اتفاق افتاد. سه مرد من را سوار یک پژو کردند، به زور با خود بردند و چندین روز در یک خانه نگهداری کردند. آنها به شدت من را اذیت کردند. بدنم را سوزاندند و هر سه نفر چندین بار به من تعرض کردند. بعد نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد که تصمیم گرفتند ولم کنند.

این دختر ادامه داد: من در این چند روز در یک اتاق زندانی بودم. پنجره‌ها با چیزی مثل پتو پوشانده شده بود. من بیرون را نمی‌دیدم. هربار هم آنها صورتشان را می‌پوشاندند و وارد اتاق می‌شدند.

وی در پاسخ به این سوال که چرا فرار نکرد، گفت: من هیچ راه فراری نداشتم. همیشه هم دست و پایم بسته بود. آنها برای اینکه نتوانم فرار کنم پاهایم را با زغال سوازندند و من متوجه می‌شدم که دارند قلیان مصرف می‌کنند و با زغال قلیان من را می‌سوزاندند. بعد از چند روز هم خودشان من را ول کردند. اصلا نفهمیدم چرا این کار را کردند.

پدر این دختر گفت: من از افغانستان به ایران پناه آوردم. سه فرزند دارم ما شیشه عطر پر می‌کنیم و به فردی می‌دهیم که می‌فروشد. کارفرما به من مبلغی در ماه می‌دهد. دخترم با برادرش که ۷ ساله است برای رساندن شیشه‌های عطر به  کارفرما داشت می‌رفت که پسرم به خانه آمد و گفتی آبجی را سه مرد بردند. من به جایی که بچه‌ام گفته‌بود رفتم. چند کارگر گفتند که دیده‌اند دخترم را بردند. ولی کاری نکرده بودند.

با دستور شعبه ۳ تحقیقات پلیس در این خصوص آغاز شد. پلیس به صورت تخصصی ماشین‌هایی را که آن اطراف بودند، بررسی  و به یک پژو شک کرد. ماموران شماره پلاک پژو را بررسی کردند و متوجه شدند پلاک سرقتی است. بنابراین ظن یک نقشه از پیش طراحی شده برای پلیس قوت گرفت.

ماموران در ادامه تحقیقات خود پدر دختر نوجوان را بازجویی کردند. این مرد مدعی شد دشمنی ندارد و هیچ درگیری هم با کسی نداشته است. او گفت: من خودم هم فکر کردم شاید دشمنی کرده باشند اما من که دشمنی ندارم. دخترم خواستگار هم نداشت که بگویم خواستگارش او را دزدیده است.

مدتی بعد این مرد به دادگاه مراجعه کرد و گفت دیگر نمی‌خواهد پرونده دخترش پیگیری شود. قضات البته به او اعلام کردند که این مساله جرمی عمومی است و عدم پیگیری او هم باعث نمی‌شود پرونده بسته شود. با این حال از او دلیل تصمیم‌اش را پرسیدند. مرد جوان گفت: از وقتی افغانستانی‌ها را می‌گیرند من نگران بازداشت و بازگردانده شدن به افغانستان هستم. پاسپورت من را تمدید نکردند و اگر من را در خیابان بگیرند حتما رد مرز می‌شوم به همین خاطر دیگر نمی‌خواهم پیگیری کنم.

با این حال دادگاه اعلام کرد پرونده بسته نمی‌شود و درخواست مرد را رد کرد.

پدر این دختر در گفت و گویی با خبرنگار ما گفت: من از اینکه رد مرز شوم می‌ترسم. حتی اگر پلیس ایران متجاوزان به دخترم را بگیرد آنها با من دشمنی می‌کنند و من و پسرم را می‌کشند. یا اینکه ما را به پلیس لو می‌دهند. اینطوری همه ما از بین می‌رویم حالا یک بچه‌ام آسیب دیده اینطوری که پیش می‌رود همه ما بدبخت می‌شویم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا پلیس ایران درباره اینکه فعلا نباید به افغانستان برگردد چیزی گفته است، گفت: پلیس آگاهی رباط کریم به من گفت تا زمانی که پرونده داری تو را رد مرز نمی‌کنند. حتی نامه به من داد ولی باز هم من را بگیرند برمی‌گردانند پاسپورتم را تمدید نمی‌کنند. من هرچه به پلیس ایران می‌گویم ول کنید نمی‌خواهم دستگیرشان کنید می‌گویند اگر ولشان کنیم و دنبالشان نباشیم آنها دخترهای دیگر را قربانی تجاوز می‌کنند. من می‌ترسم. شما به آنها بگویید پرونده دختر من را پیگیری نکنند.

وی همچنین درباره شناسایی متهمان گفت: چند نفری اینها را دیده‌اند. مشخصات هم به پلیس داده‌اند ولی فعلا خبری نیست.

این گزارش حاکیست تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا