آشنایی با” امتا “سامانه احراز مشتریان تجارت الکترونیکی/آدرس سامانه امتا /ثبت نام در سامانه امتا
سامانه احراز مشتریان تجارت الکترونیکی (اِمتا)، با درخواست کاربران و احراز اطلاعات هویتی، مکانی، تماسی، اعتباری و غیره آنها از طریق پایگاههای اطلاعاتی حاکمیتی به صورت آنلاین و اختصاص حساب کاربری یکتا، امکان ورود آنها به وبسایت کسبوکارها را از طریق افزونه این سامانه نیز فراهم آورده است.
با استفاده از سامانه احراز مشتریان تجارت الکترونیکی ، دیگر لازم نیست مشتریان در وبسایتهای کسبوکارهای گوناگون ثبت نام کنند و نام کاربری و و رمز عبورهای متعدد را به خاطر بسپارند و اجازه سطح دسترسی کسبوکارها به اطلاعات شخصی شان را نیز خود مدیریت میکنند.
کسبوکارهای الکترونیکی نیز با استفاده از این سامانه، میتوانند مشتریان خود را احراز نمایند و با مشکلات و محدودیتهای مربوط به آن مواجه نگردند. همچنین بکارگیری این سامانه هزینههای مدیریت حساب مشتریان آنها را نیز به شدت کاهش خواهد داد.
از مشخصههای اصلی این سامانه بهرهگیری از امضای الکترونیکی موبایلی و احراز به وسیله کارت بانکی است که موجب افزایش ضریب امنیت احراز این سامانه گردیده است.
سامانه احراز مشتریان تجارت الکترونیکی (اِمتا)، با هدف رفع نیاز کسب و کارهای الکترونیکی در خصوص شناسایی و احراز مشتریان خود (KYC) و همچنین تسهیل فرآیند تعامل مشتریان با کسب و کارها در بستری امن طراحی و پیاده سازی شده است. خاستگاه اصلی این سامانه، نیازی بود که کسب و کارهای الکترونیکی در این زمینه داشتند.
کسب و کارها بر اساس نوع کالا و خدماتی که ارائه می دهند سطوح دسترسی خود به اطلاعات مشتریان را اعلام و در صورت تأیید توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، در فهرست دسترسی های اطلاعاتی مجاز آنان قرار می گیرد. اطلاعات مربوط به صلاحیت صنفی، اطلاعات مربوط به اعتبار مالی، سوابق فعالیت و غیره نیز از این دست اطلاعات می باشد.
کسب و کارها همچنین بسته به نوع کالا و خدمتی که ارائه می دهند و همچنین بر اساس حجم فعالیتی که دارند نیازمند احراز مشتریان در سطوح مختلف هستند که در بستر این سامانه مدل های ورود مختلف از جمله رمز ایستا، OTP، پیامک ارزش افزوده و امضای الکترونیکی تعریف و پیاده سازی شده است.
کسب و کارهای دارای نماد اعتماد الکترونیکی میتوانند از طریق پنل اینماد خود اقدام به دریافت کلید های دسترسی به این سامانه را درخواست دهند، در پنل اینماد گزینه اِمتا پس از فعال شدن نماد کسب و کار برای آنها فعال خواهد شد . این کسبوکارها سپس میتوانند از طریق آزمایشگاه اقدام به تست های اولیه خود کنند. همچنین نمونه کدهایی برای زبان های Java ، Php ، NodeJs برای راحتی توسعه دهندگان در این لینک قرار داده شده است. شما از این طریق میتوانید به Swagger API اِمتا دسترسی داشته باشید .
کسب و کارهای بدون نماد اعتماد الکترونیکی میبایست درخواست اتصال خود به سامانه امتا را به صورت کتبی به مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ارسال نمایند و در صورت تایید، کلید های دسترسی به این سامانه را دریافت نمایند. این کسبوکارها سپس میتوانند از طریق آزمایشگاه اقدام به تست های اولیه خود کنند. همچنین نمونه کدهایی برای زبان های Java ، Php ، NodeJs برای راحتی توسعه دهندگان در این لینک قرار داده شده است. شما از این طریق میتوانید به Swagger API اِمتا دسترسی داشته باشید .
بصورت عادی به کسبوکارها اجازه دسترسی به اطلاعات محدودی داده شده است. کسبوکارها بر اساس نیازهای خود میتوانند دسترسیهای بیشتری را کتبا با ذکر دلیل از مرکز توسعه تجارت الکترونیک درخواست دهند
نشانی سامانه امتا :https://ecsw.ir
برای ثبت نام در سامانه امتا کلیک کنید
رمز عبور برای ثبت نام در سایپا
برای خودم