کی از دغدغه های اصلی خانم ها و ناخنکارها، افتادن ناخن کاشته شده به دلیل عدم آگاهی آنها از دلایل افتادن ناخن کاشته شده است.در این مطلب قصد داریم شما را با مهم ترین دلایل افتادن ناخن کاشته شده آشنا کنیم.
دلایل افتادن ناخن کاشته شده
برخی از دلایل افتادن ناخن کاشته شده مرتبط با ناخنکار عبارتند از:
توجه به چربی روی ناخن
توجه به میزان چربی روی ناخن مشتری نیز یکی از مسائلی است که یک ناخن کار حرفه ای به آن توجه می کند. یکی از دلایل عدم ماندگاری و کاهش کیفیت ناخن کاشته شده، چربی ناخن و عدم چسبندگی مواد روی ناخن است. می توان با استفاده از یک پرایمر میزان چربی ناخن را تنظیم کرد.
زیرسازی نادرست
زیرسازی، اولین و مهم ترین مرحله کاشت ناخن است. در صورت زیرسازی نامناسب، ناخن کاشته شده دوام زیادی نخواهد داشت و دچار هواگرفتگی شده یا از روی ناخن جدا می شود. باید در زمان انجام زیرسازی، تمام کوتیکول های صدف ناخن با مانیکور خشک برداشته شوند. یکی دیگر از اقدامات مهم زیرسازی که با هدف ایجاد بستر مناسب برای موادگذاری انجام می شود، خراش دادن سطح ناخن است.
استفاده از پرایمر مناسب
یکی از دلایل افتادن ناخن کاشته شده و هواگیری آن، عدم استفاده از پرایمر مناسب و زیرسازی نادرست است. همچنین باید توجه داشت که برای زدن لایه اول مواد روی ناخن، فقط ۲۰ ثانیه پس از زدن پرایمر فرصت دارید. در صورت عدم رعایت این فاصله زمانی، کیفیت و خاصیت پرایمر از بین رفته و احتمال افتادن ناخن افزایش می یابد
توجه به جنس ناخن
یکی از دلایل افتادن ناخن کاشته شده، عدم توجه به جنس ناخن مشتری است. یک فرد حرفه ای به راحتی می تواند با توجه به پوست و موی مشتری، نوع ناخن او را تشخیص داده و با این تشخیص، به راحتی و بدون دردسر عمل کاشت ناخن را انجام دهد.
موادگذاری نادرست
موادگذاری درست در مراحل کاشت ناخن، یکی از نکات مهمی است که موجب افزایش کیفیت کار ناخنکار می شود. باید مواد با ضخامت مناسب روی ناخن قرار بگیرد. اگر لایه مواد نازک باشد، ناخن کاشته شده هوا گرفته و می افتد. در صورت ضخامت زیاد، به ناچار باید مواد اضافه در مرحله سوهان کشی حذف شوند که این مورد نیز موجب هواگرفتگی و افتادن ناخن می شود. توجه کنید که در صورت موادگذاری ضخیم در ناخن گذاری با ژل، لایه زیری به خوبی خشک نمی شود؛ خمیری ماندن مواد یکی از دلایل افتادن ناخن کاشته شده است.
نچسبیدن مناسب مواد در دور پوست ناخن
در صورتیکه در زمان موادگذاری، مواد به لبه های ناخن نچسبد، امکان هواگیری و افتادن ناخن بالا می رود.
در مورد دلایل افتادن ناخن مربوط به مشتری، می توان به انجام کارهای منزل بدون دستکش، ضربه به ناخن، تماس مداوم با آب، استفاده زیاد از استخر و غیره اشاره کرد. بنابراین باید خانمهایی که با ناخن کاشته شده دارند، به نکات مربوط به دوام ناخن توجه کنند.
بهتر است ناخنکار در زمان کاشت، توضیحات لازم درباره مراقبت از ناخن کاشته شده را به مشتری ارائه دهد. در آکادمی شیوا تمامی این نکات و ریزه کاری ها به طور کامل و با دقت و جزئیات به هنرجویان آموزش داده می شود.
چرا ناخن از بستر جدا میشود؟
شایع ترین بیماری های پوستی و مهمترین دلایل افتادن ناخن کاشته شده، مواردی از قبیل پسوریازیس ناخن، قارچ ناخن، اگزمای ناخن، عفونت میکروبی ناخن هستند. جدا شدن ناخن از بستر به دلایل دیگر مثل ضربه، برخی داروها و بیماری های داخلی نیز رخ می دهد. اونیکولیز یا جدا شدن ناخن از بستر موجب ورود عفونت قارچی و میکروبی به ناحیه آسیب دیده و بروز مشکلات بعدی می شود. باید با تمیز نگهداشتن ناخن، از بروز عفونت ثانویه پیشگیری کرد.
انجام چه کارهایی باعث کنده شدن ناخن کاشت می شود؟
گاهی خود مشتری با انجام کارهایی نادرست باعث کنده شدن کاشت ناخن می شود، در ادامه به این موارد پرداخته ایم:
استفاده زیاد از استخر و جکوزی
همانطور که گفته شد زیر آب ماندن طولانی مدت ناخن سبب هواگیری کاشت ناخن و در نهایت افتادن کاشت می شود.
انجام دادن برخی کارهای منزل بدون دستکش
انجام کارهای منزل به خصوص ظرف شستن یکی از دلایل اصلی کنده شدن کاشت ناخن می باشد. قرارگیری ناخن طولانی مدت در زیر آب سبب جدا شدن مواد کاشت ناخن از صدف ناخن شده و در نهایت زیر مواد کاشت، هوا جمع می شود و کاشت از ناخن جدا خواهد شد.
وارد شدن ضربه به ناخن
این اتفاق برای افرادی که به ناخن های بلند علاقه دارند بیشتر پیش می آید. گاهی خانم ها حواسشان نیست و ضربه های محکمی به ناخن هایشان وارد می شود و در نتیجه زیر ناخن هوا گرفته و کاشت از ناخن جدا می شود. اگر از افرادی هستید که در فعالیت های روزانه خود امکان آسیب دیدن ناخنهایتان زیاد است، به ناخن کار خود این موضوع را گفته و بخواهید که کمر ناخن را ضخیم تر موادگذاری کند.
نظرات