چاپ      کد خبر: 19415
12 دی 1398

آشپزی ایرانی : روش تهیه برنج مکزیکی

برنج‌های مخلوط همیشه جزو لذیذترین غذاها هستند؛ هم از این جهت که می‌توانیم مواد اولیه را به سلیقه خودمان به برنج اضافه کنیم هم از نظر طعم و عطری که دارند.

اول فارس| غذاهای خوش مزه: برنج‌های مخلوط همیشه جزو لذیذترین غذاها هستند؛ هم از این جهت که می‌توانیم مواد اولیه را به سلیقه خودمان به برنج اضافه کنیم هم از نظر طعم و عطری که دارند. برنج مکزیکی یکی از این غذاهاست که گیاهی هم هست؛ بدون هیچ گوشت و مرغی با طعمی جذاب.

مواد لازم:

  • پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد
  • پودر سیر: ۱ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی رنده شده: ۳ عدد
  • جعفری خرد شده: ۱ پیمانه
  • نخود فرنگی: ۱ فنجان
  • برنج پخته: ۳ لیوان
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق مرباخوری
  • ترخون تازه یا خشک خرد شده: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم شود و سپس نخود فرنگی را به آن اضافه کرده و تفت دهید.

۲. رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را به پیاز و نخود فرنگی در حال سرخ شده اضافه کنید و فرصت دهید تا حباب بزند.

۳. جعفری، ترخون، نمک، فلفل قرمز و پودر سیر را اضافه کنید.

۴. برنج پخته را درون ماهیتابه بریزید و مایه را آرام آرام اضافه کنید.

۵. برنج را با مایه تفت دهید تا کاملا به خورد برنج رود.

برچسب ها:
نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار