اقتصادی

آغاز برداشت ” به ” از ۴۴۰ هکتار باغ‌های شهرستان نی‌ریز

آغاز برداشت " به " از ۴۴۰ هکتار باغ‌های شهرستان نی‌ریز

به گزارش اول فارس از نی‌ریز، نادر زارعی با اشاره به این‌که کار برداشت “به” تا پانزدهم آذرماه ادامه‌ دارد، گفت: با وجود خسارات ناشی از خشک‌سالی، تگرگ، کمبود آب و گرمازدگی؛ نسبت به سال گذشته با افزایش تولید مواجه بوده‌ایم و پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت، نزدیک به چهار هزار و ۵۰۰ تن به تولید و روانه بازار مصرف شود.

سرپرست جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: اظهار کرد: میادین استان‌های تهران، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان علاوه بر مصرف درون استانی، از مهم‌ترین بازارهای این محصول در نی‌ریز هستند.

به‌گفته وی؛ رقم اصفهانی، شیشه‌ای، کدوئی و محلی از مهم‌ترین ارقام به کاشته شده در شهرستان نی‌ریز به‌ شمار می‌آیند که از کیفیت و بازارپسندی مطلوبی نیز برخوردارند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا