مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا :

آغاز برداشت پیاز از مزارع شهرستان بیضا/کشاورزان آدرس انبار محصولات خود را ثبت کنند

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از آغاز برداشت پیاز از سطح 350 هکتار از مزارع این شهرستان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود بیش از 21 هزار تن پیاز تولید شود.

به گزارش اول فارس به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی اظهار کرد: برداشت پیاز از اواخر تیرماه آغاز شد و تا پایان آبان ماه ادامه دارد.
به گفته وی؛ ۷۰ درصد پیاز کشت شده از ارقام زرد طلایی و سفید شیری و ۳۰ درصد پیاز قرمز است.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: بمنظور کاهش دوره کشت و صرفه جویی در مصرف آب ۳۵ درصد پیاز کشت شده در این شهرستان به روش نشایی انجام می‌شود.
او بیان کرد: شرایط مناسب آب وهوایی، آبیاری به روش نواری (تیپ) و بارانی، رعایت اصول صحیح کاشت و داشت از سوی کشاورزان از جمله دلایل تولید پیاز با کیفیت در این شهرستان است.
مویدی گفت: ایجاد اشتغال فصلی بالا، تناوب زراعی و قابلیت صادرات این محصول از جمله مزایای کشت پیاز در بیضا است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا با اشاره به اینکه تعدادی از کشاورزان به دلیل بالا بودن عرضه پیاز نسبت به نیاز بازار در این فصل، اقدام به ذخیره این محصول می نمایند توضیح داد: بر اساس طرح سامانه جامع انبارها، هر مکان و مرکزی که کالا در آن نگهداری، وارد و یا خارج می‌شود باید در سامانه جامع انبارها به آدرسwww.nwms.ir ثبت شود.

مطالب مرتبط

جاسازی حرفه‌ای سیگارهای خارجی زیر بار پیاز در شیراز فایده‌ نداشت

برداشت مکانیزه خرفه برای اولین بار در بیضا

۱۰ جایگزین پیاز در آشپزی برای مواقعی که پیاز نداریم

نظرات