آغاز ثبت و کلاس گذاری سوادآموزی در سه دوره سال ۱۴۰۴ در استان فارس
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش فارس گفت: ثبت نام و کلاس گذاری در سه دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم آغاز شده و تا سوم دی ماه نیز ادامه خواهد داشت. به گزارش اول فارس، دکتر رحیم کامیاب در جلسه وبینار کارشناسان سوادآموزی استان، گفت: بر اساس هدف گذاریهای انجام شده، امسال ۴۵۲ نفر تحت […]
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش فارس گفت: ثبت نام و کلاس گذاری در سه دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم آغاز شده و تا سوم دی ماه نیز ادامه خواهد داشت.
به گزارش اول فارس، دکتر رحیم کامیاب در جلسه وبینار کارشناسان سوادآموزی استان، گفت: بر اساس هدف گذاریهای انجام شده، امسال ۴۵۲ نفر تحت پوشش دوره سواد، ۲۳۱۲ نفر در دوره انتقال و ۲۹۵ نفر در دوره تثبیت و تحکیم سواد مشارکت خواهند کرد.
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش فارس افزود: براساس تصمیم سازمان نهضت سوادآموزی آموزش دهندگان در سال جاری حقوق خود را بر اساس حق التدریس دریافت خواهند نمود.
وی با اشاره به حجم تخصیصی از سمت سازمان نهضت سوادآموزی گفت: برنامه ریزی های لازم برای ثبت نام و آموزش سوادآموزان صورت پذیرفته است.
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش فارس ضمن تشریح روند شناسایی و جذب واجدان شرایط از کارشناسان سوادآموزی شهرستان ها و مناطق خواست: اقدامات لازم را با دقت و سرعت انجام دهند تا کلاسهای سال ۱۴۰۴ طبق تقویم آموزشی و بدون تأخیر آغاز گردد.
کامیاب افزود: کلاسها با رویکرد مدرسه محوری، تسهیل دسترسی و ارتقای کیفیت آموزش ساماندهی میشوند وتلاش بر این است که سوادآموزان در نزدیکترین پایگاه آموزشی سوادآموزی و با شرایط مناسب ثبتنام و آموزش ببینند.
وی گفت: هدف اصلی سوادآموزی، فراهم نمودن شرایط آموزش برای همه افراد بیسواد و کمسواد و افزایش پوشش سوادآموزی در استان است.