اجتماعیاقتصادی

آغاز پیش فروش وانت سایپا ۱۵۱ SE در سایت سایپا بدون حساب وکالتی

طرح پیش فروش خودروی وانت سایپا ۱۵۱ SE در سایت سایپا آغاز شد.

وانت سایپا

به گزارش اول فارس؛ در این مرحله دو مدل از وانت‌های سایپا شامل ۱۵۱ SE مجهز به کانوپی و درب عقب یک تکه با موعد تحویل شهریور تا آبان ماه ۱۴۰۲ با پیش پرداخت علی الحساب ۱۲۵ میلیون تومان و سایپا SE ۱۵۱ (معمولی) با موعد تحویل آبان تا بهمن ماه امسال و پیش پرداخت علی الحساب ۱۱۰ میلیون عرضه می‌شود.
متقاضیان برای شرکت در این مرحله از فروش وانت سایپا ۱۵۱می توانند از امروز (۲۳ اردیبهشت ماه) تا زمان تکمیل ظرفیت، با مراجعه به سایت فروش گروه خودروسازی سایپا به نشانی اینترنتی saipa.iranecar.com ثبت نام کنند.
با توجه به اینکه این طرح، پیش فروش است، قیمت خودرو قطعی نیست و مطابق قیمت روز آن در موعد تحویل محاسبه می‌شود.
سود مشارکت برای وانت ۱۵۱ مجهز به کانوپی ۱۱ درصد و بدون کانوپی ۱۶ درصد است و سود انصراف نیز سه درصد کمتر درصد‌های مذکور محاسبه می‌شود.
براساس این گزارش؛ در این مرحله از فروش، محدودیت‌های هر کد ملی یک خودرو، نداشتن پلاک انتظامی فعال، دارا بودن گواهینامه معتبر، حداقل سن ۱۸ سال، نخریدن خودرو از ایران خودرو و سایپا در ۴۸ ماهه گذشته، شماره تلفن به نام فرد متقاضی و نبود امکان صلح و انتقال خودرو به صورت وکالتی اعمال می‌شود.
گفتنی است، با توجه به نوع خودرو عرضه شده، پیش شرط تعریف حساب وکالتی وجود ندارد.

نوشته های مشابه

‫۹ دیدگاه ها

  1. واقعان واسه کارم لازم دارم بیکارم اگه واقعیت داشته باشه خوبه ولی……

  2. واسه اینم شرایط گذاشتن شاید یکی ماشین داره پلاک فعاله اینم واسه کارش میخواد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا