آشپزی

آموزش طرز تهیه کاسه کباب با کته پنیری

طرز تهیه کاسه کباب با کته پنیری

کاسه کباب یکی از محبوب‌ترین غذاهای سنتی اردبیلی است که با ظاهر جذاب و مزه دلچسب خود برای هر ایرانی می‌تواند محبوب شود.

برای تهیه این غذا سه کباب چنجه، جوجه و کوبیده را آماده می‌کنیم و آن‌ها را روی کاسه‌ برنج کته قرار می‌دهیم.

برای لذیذ کردن مزه کاسه برنج می‌توانید از پنیرهای پروسس مخصوص آشپزی مثلا پنیر ورقه ای  استفاده کنید. در این دستور پخت برای شما طرز تهیه کاسه کباب با کته پنیری را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه طرز تهیه کاسه کباب با کته پنیری

  • فیله گوسفندی۲۵۰ گرم
  • سینه مرغ۱ عدد
  • گوشت چرخ‌کرده۲۵۰ گرم
  • کره۱۰۰ گرم
  • پیاز رنده‌شده۱ عدد
  • گوجه‌فرنگی۴ عدد
  • کنجدبه مقدار لازم
  • لیموترش تازه۲ عدد
  • زعفران۱/۴ پیمانه
  • نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه کاسه کباب با کته پنیری

۱. رنده کردن پیاز

آموزش طرز تهیه کاسه کباب با کته پنیری

پوست بیرونی پیاز را بگیرید و آن را رنده کنید. پیاز رنده‌شده را در صافی قرار دهید تا آب پیاز گرفته شود. حتما آب پیاز را نگه دارید.

۲. مزه‌دار کردن فیله گوسفندی برای کباب چنجه

طرز تهیه کاسه کباب با کته پنیری 7

ابتدا فیله گوسفندی را بشویید و با یک چاقو تیز آن را به قطعات کوچک و مساوی ببرید. برای مزه‌دار کردن قطعات گوشت به آن آب پیاز، آب‌ لیمو‌ترش تازه، فلفل و زعفران اضافه و قطعات را مخلوط کنید.

۳. آماده کردن مایه گوشت چرخ‌کرده برای کباب کوبیده

طرز تهیه کاسه کباب با کته پنیری 5

در این مرحله به گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده‌شده بدون آب، نمک، فلفل و کمی زعفران اضافه کنید و مایه را به خوبی ورز دهید.

۴. مزه‌دارکردن قطعات مرغ برای جوجه‌کباب

طرز تهیه کاسه کباب با کته پنیری 6

سینه مرغ را به اندازه قطعات چنجه برش دهید و به منظور مزه‌دار کردن، به آن زعفران، نمک و فلفل اضافه و مخلوط کنید.

۵. پختن برنج

طرز تهیه کاسه کباب با کته پنیری 1

برنج را از قبل بشویید و نمک بزنید و درون قابلمه‌ای بریزید. به اندازه یک بند انگشت بالاتر از برنج به آن آب اضافه کنید و تا زمانی که آب برنج کشیده شود، قابلمه را روی حرارت گاز بگذارید.

۶. آماده کردن کته پنیری

کاسه‌ای را از قبل چرب کنید. مقداری برنج را داخل کاسه بریزید و آن را کاملا فشرده کنید. روی برنج پنیر ورقه‌ای گودا کاله که نوعی پنیر جذاب است، اضافه کنید. بقیه برنج را به صورت زعفرانی داخل کاسه ریخته و آن را هم فشرده سازید. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و بگذارید از قبل گرم شود. سپس کاسه‌ها را با فویل بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید.

۷. آماده کردن کباب‌ها

هر سه سیخ کباب شامل چنجه، کباب کوبیده و جوجه کباب را کباب کنید. برای چرب کردن کباب‌ها از کره استفاده کنید.

۸. تزئین کاسه کباب

در مرحله آخر کاسه‌های برنج را از فر خارج کنید و روی آن را با هر سه نوع کباب پر کنید. غذا را با لیمو و ریحان تزئین کرده و میل کنید. نوش جان!

نکات تکمیلی پخت کاسه کباب با کته پنیری

برای پخت این غذای سنتی لذیذ از سه کباب کوبیده، جوجه و چنجه استفاده می‌کنیم. برای تهیه سه کباب و کاسه برنج بهتر است به نکات زیر دقت کنید.

استفاده از پنیر ورقه‌ای گودا برای پخت کاسه برنج کته

پنیر ورقه‌ای گودا کاله نوعی پنیر پروسس و مناسب برای آشپزی است. استفاده از این پنیر مزه کاسه برنج خوشمزه‌تر می‌کند.

استفاده از ماست برای مزده‌دار کردن کباب چنجه

به منظور مزه‌دار کردن قطعات گوشت کباب چنجه علاوه بر آب پیاز، آب لیموترش، فلفل و زعفران می‌توانید ماست اضافه کنید. استفاده از ماست قطعات کباب را نرم‌تر ممی‌کند.

استراحت دادن به مواد اولیه کباب‌ها

پس از طعم‌دار کردن قطعات گوشت هر سه کباب یک الی ۲ ساعت فرصت دهید تا چاشنی به خوبی به خورد گوشت برود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا