به گزارش اول فارس، محمود محمودزاده با تاکید بر اینکه متقاضیان و ثبت نام کنندگان مسکن ملی نگران تغییرات در دولت و تاثیر آن بر روند و ساز و کار اجرای پروژه مسکن ملی نباشند،به ایلنا گفت: تمام دولتها یک پروژه و آن هم پروژه تامین مسکن برای مردم را دنبال میکنند و اگر هم تغییری در سازو کار داشته باشیم، به سمت مثبت خواهد بود.
وی ادامه داد: دولت و مجلس به دنبال اجرای پروژههای مسکنی برای گروه مخاطب هستند و هر تغییری مثبتی در اجرای پروژههای مسکنی انجام شود، تمام مشمولان و متقاضاین از جمله ثبتنام کنندگان مسکن ملی خواهد شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در حال حاضر آمادگی ساخت حدود ۸۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور وجود دارد، گفت: در مدت زمان ۲۰ ماه اقدامات ساخت یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد مسکونی فراهم شد که از این میزان بیش از ۵۳۰ هزار واحد به مرحله اجرا رسید و برای ۸۰۰ هزار واحد مابقی برنامه ریزیهای لازم انجام شده که مهمترین آن شناسایی گروه مخاطب و نیازسنجیها در سراسر کشور است.
محمودزاده افزود: دغدغه و اولویت در ساخت و تامین مسکن برای دهکهای اول تا سوم است که از مهمترین ویژگی این دهکها عدم تمکن مالی آنها حتی برای پرداخت اقساط محسوب میشود که برای این گروه مدل اختصاصی تامین مالی در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه برای اولین بار با مشارکت کمیته امداد و سازمان بهزیستی ۳۲۰ هزار خانوار مشمول این مدل شناسایی و به اسم و مشخصات این خانوار رسیدهایم، اظهار داشت: در پروژههای حمایتی مهمترین موضوع این است که بتوانیم به طور دقیق مخاطب و جامعه هدف را شناسایی کنیم و برنامهها براساس حدس و گمان نباشد که برای رسیدن به ۳۲۰ هزار خانوار شناسایی شده، یک سال کارو برنامهریزی انجام شده و تمام این خانوار تحت پوشش دو دستگاه متولی کمیته امداد و بهزیستی هستند.
معاون امور مسکن و ساختمان با اشاره به ایجاد بانک اطلاعاتی از این خانوار و گروه مخاطب گفت: دراین زمینه نیازسنجی به صورت کامل انجام شده و بانک اطلاعاتی وجود دارد و ساختار آن تشکیل شدهاست.
محمودزاده با بیان اینکه برای دهکهای اول تا سوم مدلهای تامین مالی اختصاصی ایجاد شده، ادامه داد: با ایجاد و تولید ارزش افزوده توانستیم سایر دستگاهها را هم وارد پروژه مسکن محرومان کنیم تا هزینه ساخت مسکن برای این دهکها را کاهش دهیم که اولین نمونه آن در شهرک اراک کلید خورد. در این شهر اراضی دولتی وجود نداشت که توانستیم با استفاده از اراضی سازمان اوقاف ساخت ۸ هزارو ۱۰۰ واحد مسکونی را آغاز کنیم و نمونههای آن درس ایر شهرها با همکاری سایر نهادها از جمله بنیاد مستضعفان در حال انجام است.
حمیدرضا غلامی
تاریخ : ۱۷ - شهریور - ۱۴۰۰
با سلام
ما نزدیک ۸ماه است ۴۰ میلیون برای مسکن ملی به حساب بانک مسکن لامرد ریخته ایم.
بعد از ۸ ماه هنوز نه جای زمین مسطح شده
نه خبری از تسهیلات است
حتی
میگن هرکدوم ۱۶میلیون(هر دوطبق) برای تسطیح به بنیاد بدهید
۴ میلیون به شهرداری
۱۲۰۰به نقشه کش
نزدیک ۳ به ناظر
و….
آخه این چه مسکن ملی است که همه خرج ها بدهیم و فقط منت صد متر زمین شراکتی رو سر ما باشه
تو را خدا
پیگیری کنید که لامرد چنین است یا کل ایران مسکن ملی فقط یک تیتر برای گول زدن عوام است؟
سپاس/غلامی