ابتلای یک نفر دیگر در شهرستان سپیدان به کرونا
رییس شبکه بهداشت و درمان سپیدان از ابتلا دومین فرد به کرونا در این شهرستان خبر داد و گفت: متاسفانه نتیجه آزمایش دومین مورد مشکوک به کرونا در شهرستان سپیدان مثبت اعلام شد، این موضوع ضرورت پیشگیری و خودداری از رفت و آمدهای غیر ضروری را بیشتر میکند.
اول فارس: سیاوش کریمی روز دوشنبه ضمن تاکید بر شرایط حساس منطقه و تعطیلات پیش رو، از همراهی و همگامی مردم در کنترل شیوع ویروس کرونا تشکر کرد و اظهار داشت: مردم بایستی کماکان در خانه بمانند و با رعایت اصول بهداشت فردی، از خود، خانواده و جامعه در برابر بیماری محافظت کنند.
منوچهر حسینی رییس مرکز بهداشت سپیدان نیز از آغاز طرح غربالگری کرونا در شهرستان سپیدان از طریق تماس تلفنی خبر داد و با اشاره به اینکه اطلاعات خانوارهای سپیدانی در سامانه یکپارچه بهداشت(سیب) ثبت می گردد گفت: در این طرح مراقبین سلامت و بهورزان از طریق تماس با سرپرست خانوار، وضعیت سلامت افراد را بررسی خواهند کرد.
حسینی افزود: در صورت مشاهده علایم بیماری کرونا در بین اعضای خانواده تیم واکنش سریع مرکز بهداشت اقدامات لازم را انجام خواهد داد.