استان فارس

احتمال وقوع سیل شدید برای دو روز پیش‌رو در فارس/وضعیت ادارات و مدارس استان در روز ۲۴ بهمن

 مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس با اشاره به فعالیت سامانه بارشی از امروز، ۲۳ بهمن در این استان گفت: فعالیت این سامانه شدیدتر شده است و احتمال وقوع سیل شدید برای دو روز آتی در فارس وجود دارد.

سیل شیراز

به گزارش اول فارس  غلامرضا غلامی سه‌شنبه ۲۳ بهمن، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اعلام این خبر گفت: هم‌اکنون تمام محورهای مواصلاتی فارس باز است و مشکلی در بحث تردد جاده‌ای نداریم.

وی با بیان اینکه هشدار نارنجی هواشناسی برای روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه، ۲۴ و ۲۵ بهمن‌ در استان فارس صادر شده است، افزود: جلسه ستاد مدیریت بحران استانداری در این زمینه تشکیل شده و تمام دستگاه‌ها به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

غلامی با تصریح اینکه برای دو روز آینده احتمال آبگرفتگی و سیل شدید در سطح استان فارس وجود دارد، گفت: در همین راستا تمام مرخصی‌های مدیران، شهرداران و بخشداران استان را لغو کردیم و همه مسئولان مربوطه باید سرکار باشند.

کلیه ادارات و مدارس استان فارس ۲۴ بهمن تعطیل شدند


معاون شهردار اعلام کرد:آماده‌باش شهرداری شیراز در پی صدور هشدار نارنجی

معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز با اشاره به صدور هشدار نارنجی بارندگی، از بسیج تمامی مناطق شهرداری و نیروهای خدمات شهری و اجرایی خبر داد.

روح‌الله خوشبخت امروز، ۲۳ بهمن‌ با اشاره به صدور هشدار نارنجی بارندگی از بسیج تمامی مناطق شهرداری و نیروهای خدمات شهری و اجرایی خبر داد.

وی افزود: با توجه به پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی مبنی بر بارش شدید باران و احتمال آب‌گرفتگی معابر، شهرداری شیراز با صدور هشدار سطح نارنجی، تمامی واحدهای خدمات شهری، اجرایی و ستادی را در وضعیت آماده‌باش قرار داده است.

معاون محیط‌ زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز تصریح کرد: با توجه به شدت بارندگی پیش‌بینی‌ شده، کلیه مناطق شهرداری شیراز و سازمان‌های وابسته موظف به اجرای تدابیر پیشگیرانه شده‌اند.

خوشبخت افزود: پاک‌سازی کانال‌ها و جوی‌های دفع آب‌های سطحی، کنترل نقاط مستعد آب‌گرفتگی و استقرار تجهیزات لازم از جمله این اقدامات است.

وی افزود: تمامی نیروهای عملیاتی مدیریت بحران، خدمات شهری و حوزه فنی و عمرانی از شب گذشته در حالت آماده‌باش قرار گرفته‌اند تا در صورت بروز مشکلات احتمالی، اقدامات لازم را در سریع‌ترین زمان ممکن انجام دهند.

معاون شهردار شیراز در ادامه با اشاره به تمهیدات اندیشیده‌ شده برای مقابله با بحران‌های احتمالی گفت: در راستای افزایش سطح آمادگی، پمپ‌های تخلیه آب و سایر تجهیزات امدادی در مناطق یازده‌گانه و حوزه‌های تابعه مستقر شده‌اند تا در صورت نیاز، سریعاً وارد عمل شوند.

وی اظهار کرد: از شهروندان تقاضا داریم ضمن رعایت نکات ایمنی، از تردد غیرضروری در نقاط مستعد آب‌گرفتگی خودداری کرده و در هنگام بارندگی از توقف در کنار درختان و سازه‌های ناپایدار پرهیز کنند.

خوشبخت بیان کرد: رانندگان هنگام تردد در خیابان‌ها از سرعت غیرمجاز پرهیز کرده و فاصله ایمنی را رعایت کنند تا از وقوع تصادفات احتمالی جلوگیری شود.

معاون شهردار شیراز به شهروندان توصیه کرد تا از پارک‌کردن وسایل نقلیه خود در مسیرهای شیب‌دار، کنار مسیل‌ها و مناطق مستعد آب‌گرفتگی خودداری کنند.

وی تأکید کرد: شهروندان می‌توانند مشکلات ناشی از بارندگی را به سامانه ارتباطات مردمی ۱۳۷ شهرداری شیراز گزارش دهند تا در سریع‌ترین زمان ممکن رسیدگی شود.

خوشبخت بیان کرد: شهروندان در صورت مواجهه با مشکلاتی نظیر قطع برق، بسته‌شدن مسیرهای اصلی یا سقوط درختان، موضوع را در اسرع وقت به سامانه ارتباطات مردمی ۱۳۷ شهرداری شیراز گزارش دهند.

به گزارش اول‌فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، وی تصریح کرد: شهرداری شیراز با همکاری سازمان‌های امدادی و خدماتی، تمام تلاش خود را برای کاهش خسارات احتمالی و تسهیل عبور و مرور شهروندان به کار خواهد گرفت و تمامی تجهیزات لازم برای مقابله با بحران‌های احتمالی در حالت آماده‌باش قرار دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا