این کتاب به نحوه آشنایی بانو سکینه کیانی با محمد بهمن بیگی و خاطراتی از دوران معلمی این زوج فرهنگی، وقایع پیش آمده در زندگی و ذکر نام نفراتی از همکاران و همراهان چهره نامدار عشایر ایران زنده یاد محمد بهمن بیگی است.
به گزارش اول فارس ، کتاب “بانوی ایل” تالیف سرکار خانم دکتر “فرح نیازکار” مجموعه مصاحبه ها و گفتگوهایی است با بانوی ایلات و عشایر ایران سرکار خانم”سکینه کیانی” همسر گرانقدر استاد فقید “محمد بهمن بیگی” بنیانگذار تعلیمات عشایری ایران که توسط نشر”قلمکده” در شیرازبه چاپ رسیده و در اختیار علاقه مندان به مطالعه اینگونه آثار قرار گرفته است.
این اثر ارزشمند و خواندنی به تیراژ هزار نسخه و در قطع رقعی به تعداد ۱۵۲ صفحه و مصور همراه با شمارگان شابک و کتابشناسی ملی،رده بندیی دیویی و کنگره ،فهرست نویسی برابر فیپا و همراه با سایر مجوزهای چاپ به بهای هر نسخه ۵۰۰/۰۰۰ ریال عرضه گردیده است.
حروفچینی و صفحه آرایی کتاب بانوی ایل را “سمیرا چناری” و طرح روی جلد آن را “نیکو یکه باش” انجام داده است.این کتاب به نحوه آشنایی بانو سکینه کیانی با محمد بهمن بیگی و خاطراتی از دوران معلمی این زوج فرهنگی، وقایع پیش آمده در زندگی و ذکر نام نفراتی از همکاران و همراهان چهره نامدار عشایر ایران زنده یاد محمد بهمن بیگی است.
مطالعه این اثر حقیقتا خواندنی که جامع اطلاعاتی از شناخت این زن و مرد تاثیر گذار در زمینه آموزش و تعلیم و تربیت معاصرند را به همگان بویژه به معلمان و شاغل و بازنشسته آموزش و پرورش پیشنهاد مینمایم. همزمان با بزرگداشت هفته ملی عشایر ایران و در شانزدهمین برنامه دورهمی “شاهدان شیراز،کتاب “بانوی ایل” در عمارت تاریخی نصیر نظام (هتل سنتی راد) رونمایی شد.
در مراسم یاد شده،سکینه کیانی بانوی اول ایلات و عشایر ایران،”سید مجتبی علوی اردکانی” مدیر کل گردشگری و امور زائرین استانداری فارس، “اسماعیل خسروانی” مدیر میز ملی عشایر ایران،”محمد رضا رفیعی راد” مدیر مجموعه اقامتی و گردشگری راد، “سید محی الدین حسینی ارسنجانی” دبیر اجرایی برنامه شاهدان شیراز و تعدادی دیگر از بزرگان ایل بزرگ قشقایی و فرهنگوران شیرازی حضور داشتند.
نظر بدهید
خانم سکینه کیانی خودش هم میدونه که بانوی ایل نیست . واین انتظار را هم ندارد این لقب مختص همسران ایلخانان قشقایی هست
سلام . آقای بهمن بیگی.وفعالان وروشنفکرانی همچون آتش پیکر خمسه درپیشرفتوآبادانی ورفاه عشایر.جایشان خالیست. روحشان شاد. یادشان گرامی
کی گفته خانم سکینه کیانی بانوی ایلات و عشایر است؟
متاسفانه برخی جریانات لر زبان سعی دارند با بزرگنمایی از ایشان نقش زنان قشقایی را نادیده بگیرند